Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

ben hiç böle şeyler istemem, aklıma bile gelmedi...

Hehe isteme sen evlendikten sonra bana cok sevdigimiz bir ahbabimiz bir tavsiye vermisti hala unutmam, sakin kocanin yaninda ucuz kiyafetler, esyalar vs alma, hediyede ucuz hediyelere kacma; erkekler duz mantiktir direkt algilarlar, sonradan duzgun kaliteli seyler istediginde problem olur, en bastan cizgilerini ciz demisti. O da oyle dusunuyo iste. Senin icin demiyorum tabii ki kesinlikle Champagne, sizin artik yillar gecmis oturmus vs. Biz daha comez evliyiz nasil olcak bu isler henuz ayirdina varioz

aynı öyle oldu zaten tatlım ya... 3 hafta önce inmiş olacaktı en son ve "kesin" bilgilere göre.. ben de izni almış oldum..
şimdi adam yok ben kös kös izin yapıyorum :44:

Kesin bizimkiler ayni firmada. Hamileligin 10. haftasindayim ne gelen var ne giden. Sozde 5. en gec 6. haftada inecekti. Ne demirden kurtulabiliyorlar ne yerine gelecek 2.nin problemleri bitiyo. En sonunda ben gidiyorum Tr'ye ama ne fayda gitti butun yaz..

benimki de yine gelemiyor niyeyse günler geçiyor geçiyor ve hep bir hafta kalmış oluyor

aman...

iznini iptal ettirme şansın yokmuydu ?hakkın saklı kalır eşin geldiginde kullanırdın..

ahh ahh ben hiç cocugunun dogumunu bırak onu karısının hamilegini bile görmemiş ne adamlar tanıtımm....

eskiye şimdi daha iyi hanımlar.. anlatanlar cok oradan biliyom. allah hepimize saglık versin. sag salim gelsinlerde bırakalım birazcık gec gelsinler...bende özledim allah hepimize sabır,guç,kuvvet versin....

azkalsın ikinci doğumuma yetişemiyordu 2 aylık hamileydi gittiğinde doğuma bir hafta kala geldi oda normal zamanda doğum yapmadığım için gördü :)

amannn... çok korkuyorum öyle bişey olmasından berbat bir his olurdu gelememe ihtimali bile neyseki çok şükür yetişmiş

Denizk'cim kizin mi oluyorr -- cok sevindim, Allah uzun omurler versin, ne guzel buyuyunce birbirlerine destek olurlar, kzikardes gibisi var mi, hep istemisimdir bi kizkardesim olsun, erkek kardesim var ama ne kadar da iyi olsa ayni olmuyor. Tebrikler cnm. Darisi mavidelisi ve champagne'nin basina

eveett ikinci prensesim geliyor hayırlısıyla tabi dr yanılmamışsa diyelim
çok teşekkür ederim isteyen herkese versin rabbim yokluğunu göstermesin aratmasın inşallah
benimde ilk bebeğim kız olduktan sonra hep ikincide kız olmalı diyordum
benim kız kardeşim var ve ne demek olduğunu çok iyi biliyorum abimde var aramız çok iyi ama kız kardeşimle karşılaştırılmaz

iinşşallaahhh belki bu sefer bize iyi gelir belki sipermler özlemin etkisi ile daha bir hızlı ilerleyip yumurtaya ulaşılar :S

saman nezlesi oldum:2: ahh istanbul gene hasta ettin beni beeee

Son düzenleme:
iznini iptal ettirme şansın yokmuydu ?hakkın saklı kalır eşin geldiginde kullanırdın..

canım ben akademisyen olduğum için zaten bizde dönem içinde izin almak yasak... eylülün ikinci haftasını da dil döke döke alabilmiştim :S bir ihtimal şimdi rapor alabilirim ama bilmiyorum bakalım..

ayy kuzum inşallah kavuşursunuz en kısa zamanda... sağlıkla mutlulukla aşkla hem de çekirdek aile olarak

Denizk'cim canııımmmm aramıza bi bızdık daha geliyor deseneeee sağlıkla kucağına al güle güle büyütün inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…