- 3 Nisan 2010
- 16.021
- 5.086
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #6.861
Champagne, Afrika'dan ne isticen kuzum tabii ki pirlanta isticennn, bikac tane pirlantayi kesede getirsin sen geregini yaparsin Tr'de
ve sonundaaaa sefkilim geliyooooor oleeeeyyy
çoook şükür yarabbim
benimki de yine gelemiyorniyeyse günler geçiyor geçiyor ve hep bir hafta kalmış oluyor
aman...
senin için çok sevindim:)))))) inşallah bizde bi an önce kavuşuruz
Teşekkür ederiiiim:) inşallah inşallah inşallaah:) var mı daha?
ben hiç böle şeyler istemem, aklıma bile gelmedi...
benimki de yine gelemiyorniyeyse günler geçiyor geçiyor ve hep bir hafta kalmış oluyor
aman...
Hep öyle olur zaten canım ha indi dersin yok yine ertelerler
aynı öyle oldu zaten tatlım ya... 3 hafta önce inmiş olacaktı en son ve "kesin" bilgilere göre.. ben de izni almış oldum..
şimdi adam yok ben kös kös izin yapıyorum :44:
aman...
Kesin bizimkiler ayni firmada. Hamileligin 10. haftasindayim ne gelen var ne giden. Sozde 5. en gec 6. haftada inecekti. Ne demirden kurtulabiliyorlar ne yerine gelecek 2.nin problemleri bitiyo. En sonunda ben gidiyorum Tr'ye ama ne fayda gitti butun yaz..
azkalsın ikinci doğumuma yetişemiyordu 2 aylık hamileydi gittiğinde doğuma bir hafta kala geldi oda normal zamanda doğum yapmadığım için gördü :)
amannn... çok korkuyorum öyle bişey olmasından berbat bir his olurdu gelememe ihtimali bile neyseki çok şükür yetişmiş
amannn... çok korkuyorum öyle bişey olmasından berbat bir his olurdu gelememe ihtimali bile neyseki çok şükür yetişmiş
Denizk'cim kizin mi oluyorr --cok sevindim, Allah uzun omurler versin, ne guzel buyuyunce birbirlerine destek olurlar, kzikardes gibisi var mi, hep istemisimdir bi kizkardesim olsun, erkek kardesim var ama ne kadar da iyi olsa ayni olmuyor. Tebrikler cnm. Darisi mavidelisi ve champagne'nin basina
Denizk'cim kizin mi oluyorr --cok sevindim, Allah uzun omurler versin, ne guzel buyuyunce birbirlerine destek olurlar, kzikardes gibisi var mi, hep istemisimdir bi kizkardesim olsun, erkek kardesim var ama ne kadar da iyi olsa ayni olmuyor. Tebrikler cnm. Darisi mavidelisi ve champagne'nin basina
iznini iptal ettirme şansın yokmuydu ?hakkın saklı kalır eşin geldiginde kullanırdın..
Kesin bizimkiler ayni firmada. Hamileligin 10. haftasindayim ne gelen var ne giden. Sozde 5. en gec 6. haftada inecekti. Ne demirden kurtulabiliyorlar ne yerine gelecek 2.nin problemleri bitiyo. En sonunda ben gidiyorum Tr'ye ama ne fayda gitti butun yaz..