- 3 Nisan 2010
- 16.021
- 5.086
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #6.901
ben evimide, köpegimide, kocamıda özledim...
bugun dönüyorum haberini duyarsam cok mutlu olacagım...
bugun dönüyorum haberini duyarsam cok mutlu olacagım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
veee sefkilime kavuştum dün:) çok özlemişim onuuuu:)herşey çok ama çok güzeldiiiii:)
darısı hepinizin başına inşallaaah:)
canım korkulacak bişiy yok benim ilk bebişte öyle olmuştu 20 haftalığa kadar hamile olduğum bile belli değildi bi gece televiyon izlerken karnım büyüdü ve hamile görünümü aldım bende paniklemiştim tıbbi açıklaması iç karnım büyükmüş ilk olduğu için dışa çıkamamış ve bu bianda gerçekleşebiliyormuş :) biraz ürkütücü biraz heycanlı biraz bebek ii mi kötü mü diye panikletici bi durum ama onu yaşamakta güzeldi benim adıma :)
sabahı bekle sabah gidersin dra
hepimiz tam destek arkandayız kuzum hiç merak etme.. arkadaşın da dediği gibi basit birşeydir inşallah...bekliyoruz gelişmelerini
veee sefkilime kavuştum dün:) çok özlemişim onuuuu:)herşey çok ama çok güzeldiiiii:)
darısı hepinizin başına inşallaaah:)
benim de ruh öküzüm geliyor sonunda bugün kızlaaaaaaaarrrrrr :118::118::119::119::119::116::116::116::111::111::111::103::103::103::103::87::87::87:
inşallah hepimiz için kavuşmalar/buluşmalar, sorunlarımızın çözüldüğü daha sıkı kenetlendiğimiz daha güçlü aile olduğumuz daha büyük bir aşka sahip olduğumuz buluşmalar olur....
darısı tüm bekleyenlere inşallah....dualarım sizlerle
merhaba kızlar...
öncelikle eşine sevgılısıne ruh öküzüne kavuşanların gözü aydın olsun
bende eşime balkondan bakıyorum gemi açıkta yatıyor.oturdum balkona aldım kahvemi gemiye bakıyorum.ışıkları yandı şimdi.ama şükür rabbime yarın gorucem canımıniçini.ctesı sefere cıkıcaklar yarın ve cuma gecesı yanıbaşımda olucak.çok mutluyuz bebişimle çunku doktora gıtcez bebeğimizn cınsıyetını ogrenıcez
ben hala whatsuptan yazışıyorum öküzcügümle...bugun uc kuruş kazansaydı da evinde olsaydı modundayım... sefere gitmesi psikosu için iyi de olsa gittigi bölgeyi hiiç sevmiyomm hiçç
kazasız belasız sag saglim hepimizin eşi donsun..
senin adına çok sevindim
bakalım senin minik denizci prens mi prenses mi
tatlım doktorumuz %60 prens dedi ama yınede 1 ay sonra net söylüycem dedi.biz hiç şu olsun bu olsun demıyoruz.9 ay önce ilk bebeğimi kaybettım hamıleyken oyuzden rabbimin sağlıklı evlat vermesı için dua edıyoruz.
inşallah sende ve butun anne adayları yavrularımızı kucagımıza aldığımız gunu goruruz.