- 3 Nisan 2010
- 16.021
- 5.086
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #6.841
saol canım..regl oldum sanırım ondan agrıdı sabah sabah...baş agrısı ile uyanmak da cok igrennc yaw..
yumurtalama zamanında ilişki olduysa ve yumurta döllendiyse haklısın erken dönemde kan testlerinde gebelik cıkabiliyor. ama ölee cok erken yapılması dogru degil (ben ilaç aldıgım için yaptırıyordum yıpratıcı oluyor). zaten doktorlarda tavsiye etmez. onlarda regl gunune kadar bekleyip tekrar kan ver diyorlar sonra bir daha... en güzeli sakin olup regl gününün 6-7 gun gecmesini beklemek. o zaman kesin olarak ögreniyon. gercek kesin deger cıkmış oluyor.
benimde hamilelikten dolayı kasık ağrılarım var özellikle 2 gündür sabaha karşı uyanıyorum ağrıdan sanki regl olacakmışım gibi ağrıyor gün içinde iyiyim ama gece başlıyor nedensederler ya tüm dertler gece azar diye ondan herhalde
ilerleyen gebelik olsa bebek donüyor derdimilerleyen zamanlarda dogum vaktina yaklaştıkca cocugun başı asagı donecek. o donme hareketleri sırasında bildigim kadarı ile ani baş donmesi, sancı gibi şeyler olabiliyor da senin cook erken
belkiii yediklerinden gaz sancısı oldu ?
allah saglıkla sıhatle dogurmayı ve büyütmeyi nasip etsin...maşşalaaah bebecige
valla adetine ne kadar var bilmiyorum ama keşke yazsaydın...
6-7 yıldan beri cocuk istiyorum cok test yaptırdım. ama 0.01 degeri yükselmez. coookkk erken dönemde yaptırdıysan bbbeeelllkiii bellllkiiiiii....
hastaneye göre degişiyor ama genelde 0-5 arası gebelik yok / 5 ve üzeri gebelik var denir.
valla adetine ne kadar var bilmiyorum ama keşke yazsaydın...
6-7 yıldan beri cocuk istiyorum cok test yaptırdım. ama 0.01 degeri yükselmez. coookkk erken dönemde yaptırdıysan bbbeeelllkiii bellllkiiiiii....
hastaneye göre degişiyor ama genelde 0-5 arası gebelik yok / 5 ve üzeri gebelik var denir.
5 gün vardı yaptırdıgımda canım su an 1 gun var
gene de regl olmayan vaji den ümit kesilmez :) du bakalaım... regl olmazsan gebelik testi alırsın evde bakarsın.
))) cok sekersin insallahhh canımm Allah sana da hayırlı zaman da nasip eder umarım
İnşallah isteyen herkese versin rabbim:)
ben artık sefkilimi istiyorum..nolur gelsin artık
benimki de gelse hiç fena olmaz...orada delirmek üzere anladıgım kadarı ile..zaten cok normal degildik daha beter olmadan dönmesi hayrımıza olacak
:98:
bu konu hepimizde aynı galiba yahepimiz malesef ilişkide çok normal değiliz anlaşılan :S yani anlayamıyorum gerçekten, herşey nasıl böyle bir hal almaya başlıyor...
ve tatlım cidden, beyler gemide huzursuzsa, olan ilişkiye oluyor ya :S inşallah öyle olmaz diye dua ediyorum sizin için... ve inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelir...
bizim de şirketimiz sağolsun, bi taksi parası yüzünden "tek indiremeyiz artık, bekle" demişlerdi... üstelik ben de çoktan yıllık izin almıştım... mahvolduk cidden ya... allahtan bugün haberi geldi de geliyormuş benim kocişkoooen azından iznin yarısında yok ama yarısında hala var değil mi... hepimize allah kolaylık versin...
Gözün aydın canım inşallah çok güzel bir izin olur hem eşin hem senin için bol bol hasret giderin
gemide 30 agostos zafer bayramını kutlamışlar... bende orada olmak isterdim...
benimki hasret gurbet derken baya garipleşmiş...karı koca aynı işi yapmasın dip dibe olmasın derdi şimdi seninle yan yana işler yapalım, cok iyi anlaşıyoz, seninle iş oluyo vb...
var ya karaya adım atsın 2.-3.ayında höö bööö istemem karı ile iş mi olur heee höö demesse ne olayım...
parfum istedim...istedigim de kokusunu sevmiyor ama alıyor garibim yaa
amin canım benim inan en güzel dua bu bana...
aaa bu ruh öküzümüz olduklarının başlıca kanıtıdır lütfen yaniilla ki bi burundan getirme çabası var hani
ayrıcaaaa kocişkoların asli görevi bu işler işteniye aldık canım istedinmi "tamam karıcım" :13:
parfum istedim...istedigim de kokusunu sevmiyor ama alıyor garibim yaa
Ohhh ne güzel bende isteyeceğim en makbule geçen hediye o çünkü
Bide bol bol buzdolabı için magnet getiriyor benimkisi
ruh öküzü he sevdim bunu
parfum okeydir...başka ne isteyeyim :44: çikolata - kahve onları buradan hallediyom ben sorun yok... başkaa böleee afrikannn afrikkaaan değüüşüükk