Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

bu gebelik konusunda da oldukca (6-7 yıl kadar) deneyimliyimdir. biz ne zaman çift çizgi görecegiz topiiğinin hala gebe kalamayanları arasındayım :KK70: topicte gebiş kalamayan 3 kişi, biri de benim...
bu sene ilk defa aşılama ve aşılama tutmazsa tüp deneyecegiz ...sorunuz varsa memnuniyetle cevaplandırırım.
aşı ve tüp konusunda da taze bilgilere sahibim :KK70: :KK49:

Son düzenleme:
saol canım..regl oldum sanırım ondan agrıdı sabah sabah...baş agrısı ile uyanmak da cok igrennc yaw..

yumurtalama zamanında ilişki olduysa ve yumurta döllendiyse haklısın erken dönemde kan testlerinde gebelik cıkabiliyor. ama ölee cok erken yapılması dogru degil (ben ilaç aldıgım için yaptırıyordum yıpratıcı oluyor). zaten doktorlarda tavsiye etmez. onlarda regl gunune kadar bekleyip tekrar kan ver diyorlar sonra bir daha... en güzeli sakin olup regl gününün 6-7 gun gecmesini beklemek. o zaman kesin olarak ögreniyon. gercek kesin deger cıkmış oluyor.

benimde hamilelikten dolayı kasık ağrılarım var özellikle 2 gündür sabaha karşı uyanıyorum ağrıdan sanki regl olacakmışım gibi ağrıyor gün içinde iyiyim ama gece başlıyor nedense:KK52: derler ya tüm dertler gece azar diye ondan herhalde :KK53::KK1:

benimde hamilelikten dolayı kasık ağrılarım var özellikle 2 gündür sabaha karşı uyanıyorum ağrıdan sanki regl olacakmışım gibi ağrıyor gün içinde iyiyim ama gece başlıyor nedense:KK52: derler ya tüm dertler gece azar diye ondan herhalde :KK53::KK1:

ilerleyen gebelik olsa bebek donüyor derdim :KK70: ilerleyen zamanlarda dogum vaktina yaklaştıkca cocugun başı asagı donecek. o donme hareketleri sırasında bildigim kadarı ile ani baş donmesi, sancı gibi şeyler olabiliyor :KK70: da senin cook erken :KK70:

belkiii yediklerinden gaz sancısı oldu ?

allah saglıkla sıhatle dogurmayı ve büyütmeyi nasip etsin...maşşalaaah bebecige :KK70::nazar:

ilerleyen gebelik olsa bebek donüyor derdim :KK70: ilerleyen zamanlarda dogum vaktina yaklaştıkca cocugun başı asagı donecek. o donme hareketleri sırasında bildigim kadarı ile ani baş donmesi, sancı gibi şeyler olabiliyor :KK70: da senin cook erken :KK70:

belkiii yediklerinden gaz sancısı oldu ?

allah saglıkla sıhatle dogurmayı ve büyütmeyi nasip etsin...maşşalaaah bebecige :KK70::nazar:

amin canım inşallah :KK16:

Gazı doğru tahmin ettin acayip gazım var :KK1: Dün akşam arkadaşlarla kamelyada oturduk hava biraz serindi üşüdüm o da bende gaz yaptı :KK52::KK1:

valla adetine ne kadar var bilmiyorum ama keşke yazsaydın...
6-7 yıldan beri cocuk istiyorum cok test yaptırdım. ama 0.01 degeri yükselmez. coookkk erken dönemde yaptırdıysan bbbeeelllkiii bellllkiiiiii....
hastaneye göre degişiyor ama genelde 0-5 arası gebelik yok / 5 ve üzeri gebelik var denir.

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-0100-cikip-sonra-2teste-hamile-olan-var.html
bu topicte yazan cok olmuş canım ne bilim ben de umutlandım gerci daha cok zamanımız var ama insan hevesleniyormuş :)
cok yakın bi arkadasım da adetinden 5 gün sonra pozitifi görmüş. bu ay olmadı artık baska zamanaaaa bakalımm:26:

valla adetine ne kadar var bilmiyorum ama keşke yazsaydın...
6-7 yıldan beri cocuk istiyorum cok test yaptırdım. ama 0.01 degeri yükselmez. coookkk erken dönemde yaptırdıysan bbbeeelllkiii bellllkiiiiii....
hastaneye göre degişiyor ama genelde 0-5 arası gebelik yok / 5 ve üzeri gebelik var denir.

5 gün vardı yaptırdıgımda canım su an 1 gun var

:KK66:))) cok sekersin:KK66: insallahhh canımm Allah sana da hayırlı zaman da nasip eder umarım:KK70:

sende :KK70: inşallah... hayırlısı ile artık gebiş kalmak istiyorum. :KK49: hatta ikiz olsun :KK52::KK52::KK53::KK37::emir_bebek::emir_bebek:

İnşallah isteyen herkese versin rabbim:)

ben artık sefkilimi istiyorum..nolur gelsin artık:KK43:

az kaldı :)

bende ne yardan ne serden geciyom hee...hem gemiye gitmek istiyom, hem cocuk, hem 2. köpek, hem iş :KK70: hem koca, evimi pek sevmiyorum taşımak istiyom, üstüne gezmek tozmak :KK52::KK52: hangi birini ne ara yapıcammm bilmiyorumm ama istiyoorrummm :KK52::KK52::KK53::KK53::KK37::KK37:

benimki de gelse hiç fena olmaz... :KK35::KK35: orada delirmek üzere anladıgım kadarı ile..zaten cok normal degildik daha beter olmadan dönmesi hayrımıza olacak :KK35::KK35:
:nazar::KK22::KK19::KK31::KK19::KK48::KK68::98::KK4:

benimki de gelse hiç fena olmaz... :KK35::KK35: orada delirmek üzere anladıgım kadarı ile..zaten cok normal degildik daha beter olmadan dönmesi hayrımıza olacak :KK35::KK35:
:nazar::KK22::KK19::KK31::KK19::KK48::KK68::98::KK4:

bu konu hepimizde aynı galiba ya:KK43: hepimiz malesef ilişkide çok normal değiliz anlaşılan :S yani anlayamıyorum gerçekten, herşey nasıl böyle bir hal almaya başlıyor...
ve tatlım cidden, beyler gemide huzursuzsa, olan ilişkiye oluyor ya :S inşallah öyle olmaz diye dua ediyorum sizin için... ve inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelir...

bizim de şirketimiz sağolsun, bi taksi parası yüzünden "tek indiremeyiz artık, bekle" demişlerdi... üstelik ben de çoktan yıllık izin almıştım... mahvolduk cidden ya... allahtan bugün haberi geldi de geliyormuş benim kocişkooo :KK52::KK52::KK52::KK52: en azından iznin yarısında yok ama yarısında hala var değil mi... hepimize allah kolaylık versin...

bu konu hepimizde aynı galiba ya:KK43: hepimiz malesef ilişkide çok normal değiliz anlaşılan :S yani anlayamıyorum gerçekten, herşey nasıl böyle bir hal almaya başlıyor...
ve tatlım cidden, beyler gemide huzursuzsa, olan ilişkiye oluyor ya :S inşallah öyle olmaz diye dua ediyorum sizin için... ve inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelir...

bizim de şirketimiz sağolsun, bi taksi parası yüzünden "tek indiremeyiz artık, bekle" demişlerdi... üstelik ben de çoktan yıllık izin almıştım... mahvolduk cidden ya... allahtan bugün haberi geldi de geliyormuş benim kocişkooo :KK52::KK52::KK52::KK52: en azından iznin yarısında yok ama yarısında hala var değil mi... hepimize allah kolaylık versin...

Gözün aydın canım inşallah çok güzel bir izin olur hem eşin hem senin için bol bol hasret giderin :KK16:

gemide 30 agostos zafer bayramını kutlamışlar... bende orada olmak isterdim...

benimki hasret gurbet derken baya garipleşmiş...karı koca aynı işi yapmasın dip dibe olmasın derdi şimdi seninle yan yana işler yapalım, cok iyi anlaşıyoz, seninle iş oluyo vb...

var ya karaya adım atsın 2.-3.ayında höö bööö istemem karı ile iş mi olur heee höö demesse ne olayım...

Gözün aydın canım inşallah çok güzel bir izin olur hem eşin hem senin için bol bol hasret giderin :KK16:

amin canım benim inan en güzel dua bu bana... :KK16:

gemide 30 agostos zafer bayramını kutlamışlar... bende orada olmak isterdim...

benimki hasret gurbet derken baya garipleşmiş...karı koca aynı işi yapmasın dip dibe olmasın derdi şimdi seninle yan yana işler yapalım, cok iyi anlaşıyoz, seninle iş oluyo vb...

var ya karaya adım atsın 2.-3.ayında höö bööö istemem karı ile iş mi olur heee höö demesse ne olayım...

aaa bu ruh öküzümüz olduklarının başlıca kanıtıdır lütfen yani :KK70: illa ki bi burundan getirme çabası var hani :KK70:

parfum istedim... :KK53: istedigim de kokusunu sevmiyor ama alıyor garibim yaa :KK70: :KK53:

ayrıcaaaa kocişkoların asli görevi bu işler işte :p niye aldık canım :KK9: istedinmi "tamam karıcım" :p :KK12::KK12::13::KK9:

amin canım benim inan en güzel dua bu bana... :KK16:

aaa bu ruh öküzümüz olduklarının başlıca kanıtıdır lütfen yani :KK70: illa ki bi burundan getirme çabası var hani :KK70:

ayrıcaaaa kocişkoların asli görevi bu işler işte :p niye aldık canım :KK9: istedinmi "tamam karıcım" :p :KK12::KK12::13::KK9:

ruh öküzü he sevdim bunu :KK70:

parfum okeydir :KK70: ...başka ne isteyeyim :44: :KK53: çikolata - kahve onları buradan hallediyom ben sorun yok... başkaa böleee afrikannn afrikkaaan değüüşüükk

Son düzenleme:
ruh öküzü he sevdim bunu :KK70:

parfum okeydir :KK70: ...başka ne isteyeyim :44: :KK53: çikolata - kahve onları buradan hallediyom ben sorun yok... başkaa böleee afrikannn afrikkaaan değüüşüükk

Champagne, Afrika'dan ne isticen kuzum tabii ki pirlanta isticennn, bikac tane pirlantayi kesede getirsin sen geregini yaparsin Tr'de :KK16:

X