- 4 Şubat 2013
- 2.871
- 4.289
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #6.801
aşcıları kotuydu, kamarotda pisti ikisinide değişmiş şirket oohh valllaaa..
Çok teşekkür ederim Verda0...İnan moral oluyor duymak.. Hoş kimse kimsenin kötü olmasını istemez elbette.. ama yalnız değilmişim dedim... Bilemiyorum belki şuan çok umutsuz düşünüyor olabilirim... Ama önceki kontratlarına çıktığında da böyle olurduk ve "gelince bitecek hepsi" derdik birbirimize... Şimdi diyorum ya, anca birbirimizi kırıyoruz... umarım sonu dediğin gibidir.. Eşim de aynı dediğin gibi 1 ay oldu mu başlıyoruz artık... "Ben her an gelebilirim, burada duramıyorum, bıktım, istemiyorum" vs vs vs tam çocuk oluyor... sonra da benim herşeyim batıyor galiba... Hoş batmak değil bu, tatlı bi kıskanma, çünkü hep yanımda olmak istiyor olamıyor... ama bunun acısını da benden çıkarıyor işte.. Ben de, eskiden susup birşey demezken artık ben de aksileniyorum resmen. Çünkü kaldırmaya gücüm yok gerçekten... Ben de böyle olunca işler iyice sarmal oluyor tabi...
İnşallah herşey dediğin gibidir canım ya ne diyeyim... Yani üstüne çocuk da düşünüyorduk geleceği zaman için ama ben vazgeçmiş gibiyim... bu kavga gürültünün içine çocuk getiremem ben, yapamam.. hele ki bu güçsüzlükle nasıl bi de çocukla ayakta durabilirim... Ah azıcık pozitif olsa, güçleneceğim ama yok... Bunu ona söylesem de küfür etmiş gibi oluyorum.. Bilmiyorum yani.. Dediğin gibi kendimi de çok suçluyorum, çok sorguluyorum. Ki bunları ona da söylüyorum ama, nasıl oluyorsa o kendime toz kondurmadığım düşüncesinde...
Selam kızlar,
Uzun zamandır yazamadım... Eşim 1 Temmuz'da gemiden indi çok şükür
3 Temmuzda 1 haftalığına bir tatile gidip eşim yorgunluğunu atmış oldu hemde bolca birlikte vakit geçirip kafa dağıttık.
Derken araya Ramazan girdi sonrasında ailem İzmir'de olduğu için onları ziyarete gittik.
Veeee son olarak geçen hafta hamile olduğumu öğrendim
3,5 yıllık evliliğe yaklaşmışken artık zamanı geldi derken ilk ayımda hemen hamile kalmak Allah'ın bir lütfu olsa gerek, Rabbime binlerce şükürler olsun aratmadı
Oysa ya hemen olmazsa eşim 1-2 ay daha burda sonra gidecek 4-5 ay yok o sırada bebek denemelerine mecburi ayrılıktan dolayı ara vermek zorundayız diye düşünürken sevindirici haberi geç olmadan hemen aldık(Bu düşünceyi en iyi biz denizci eşleri biliriz )
Ayrılıklarınızın minimum olduğu kavuşmalarınızın upuzunnnn olduğu nice günler diliyorum. Sevgiyle kalın :109:
tebrik ederim hayırlısıyla sağlıkla alırsın inşallah kucağına
slm kızlar okuyabildiğim kadar geriye gittim ama çok fazla vaktim yok şöyle bir bakıp çıkayım dedim ama merak ettim yeni gelişmeleri
biz hala beklemedeyiz şirketin her zamanki hali güya 15 ağustosta belli olacaktı ay sonuna dediler şimdi hoş kalmasında sıkıntı yok ama gıcık bir durum böyle beklemekte bebeğimizin doğumuna kadar 1 kontrat daha atacak inşallah
prensesimde baba işe gideceksin diyip duruyor yavrum ama şimdilik büyük tepki yok inşallah öyle de devam eder
kıyın kıyın afrikada gezenden haberler : küçük çaplı yag ve yakıt almak isteyen hırsızlar ortaya cıkkkkmmııışşş :S fark ederlerse uzaktan tayzikli su sıkıp uzaklaştırıyorlarmış.
allahım sen gemicek hepsini koru... hiç birinin canına zarar gelmeden bizlere kavuştur bizlerle.
verdaakurutma makinesi zormuş he? kasnak cıkartmak zormuş he ? ttüüüü deseydin sizin suratınıza kocaman somunları vidaları sökerler sıkıştırırlar acubik ucubik yerlerdeki sorunları bulup tamir ederler bi kasnak mı zor geliyor ttüüü.... diyeydin...
ablamın camaşır makinesi de bazen suyu alıyor direk kazanın içine almadan dışarı atıyor. sökücem bugun yarın kararlıyım..ablamda ac bak dediizin verdi hehehe
cok guldum, senden super makineci olurmus champagne. Bayan carkcibasi varmis bi tane, roportajini okumustum, bayan guvertecileri biliyordum da makineciler yeniymis daha. Yakinda bayan stajyerler olacak gemidelerde demektir, esime soyledim ben, bayan stajyer olmazzz
aynı durumları bende yaşadım bizde yaşadık çok kez isyan ettim çok kez ayrılığa kadar geldik ama hepsi tlfda kalıyor ah bi gelse ah bi karşıma geçse herşey puf diye dağılıp gidiyor birlikteyken daha gideceği günü düşünmekten keyif alamadan sıkıntılanarak geçirdim çok zamanları ama artık hepsi geçti gitti galiba zamanla nasırlaşıyor yüreğin alışıyorsun yada alışmaya zorluyorsun kendini neredeyse 9 yıl olacak evleneli 7. yılımızda aldık prensesimizi kucağımıza şimdide 2. bebeğimizi bekliyoruz
çocukla herşey çok daha zor ama artık kendini değil çocuğunu düşündüğün için zor gün geliyor aklıma hiç gelmiyor özlem hasret tabiki kendi açımdan kızımın her baba demesi benim ağlama sebebim onlara doğar doğmaz hasreti öğretiyoruz
özlüyorum tabiki hala aşığım ilk günkü gibi hala herşey taptaze farkına varmıyorum zamanın ayların nasıl geçtiğini koşuşturmaca içinde benim için vakit çok çabuk geçiyor asıl sıkıntıyı çeken eşim oluyor bu durumda
çok çabuk kararlar vermeyin bence zamana bırakın hayırlısıyla çocuklarınızda olacaktır elbet herşeyden önemlisi zaman
Selam kizlar,
Efeada cok az var bebeklerimizin arasinda :) Allah anali babali buyutsun cnm. Bi hamile arkadas daha vardi ozge saniyorum nasil oldu acaba.
Denizk'cigim herseyin hayirlisi, sen ilk hamileligini nasil atlatmisitn bunu da kolayca atlativereceksin, dedigin gibi artik alisiliyor yol beklemeye, ya ozelden mesaj yazabilsem sana firma ismi yazardim. Senin cinsiyeti belli oldu mu?
Champagne, makineciler hakkaten firsat bulamiyo kasnagini cikar vs 1 gunluk ismis, ben gemideyken kurutma makinesi bozulmustu da esime soyleye soyleye zor yaptirmistim, 1 ayi buldu yapmasi o da benim hatirima (dirdirima) :). Bi de tulumlarla normal camasirlari ayri makinede yikiyorlarsa hic sorun kalmaz.
Mavidelisi sen n'aptin cnm nerelerdesin, geldi mi esin, senin de bebek haberlerini bekliyoruz bu izinden sonra :) pozitif dusun herseyi e mi :) benim esim de tam gelecek normalde hic kalmaz tankerler bu sefer 4 gun kalacaklar tuttu limanda, yukleme bosaltma ayni limandaymis vs. bi 6-7 gun daha uzadi.
Teşekkür ederim canım
Hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz :)
Bizim bebekte inşallah nisanda doğacak. Eşim bu hafta sonu gemiye katılıyor ayrılık sancısı başladıAralık gibi gelecek 2 hafta falan durup sonra Mart sonu gibi doğuma gelecek kısmetse :44:
Neyse sağlıkla gidip gelsinde biz bebişimle bekleriz babasını
Selam kizlar,
Efeada cok az var bebeklerimizin arasinda :) Allah anali babali buyutsun cnm. Bi hamile arkadas daha vardi ozge saniyorum nasil oldu acaba.
Denizk'cigim herseyin hayirlisi, sen ilk hamileligini nasil atlatmisitn bunu da kolayca atlativereceksin, dedigin gibi artik alisiliyor yol beklemeye, ya ozelden mesaj yazabilsem sana firma ismi yazardim. Senin cinsiyeti belli oldu mu?
Champagne, makineciler hakkaten firsat bulamiyo kasnagini cikar vs 1 gunluk ismis, ben gemideyken kurutma makinesi bozulmustu da esime soyleye soyleye zor yaptirmistim, 1 ayi buldu yapmasi o da benim hatirima (dirdirima) :). Bi de tulumlarla normal camasirlari ayri makinede yikiyorlarsa hic sorun kalmaz.
Mavidelisi sen n'aptin cnm nerelerdesin, geldi mi esin, senin de bebek haberlerini bekliyoruz bu izinden sonra :) pozitif dusun herseyi e mi :) benim esim de tam gelecek normalde hic kalmaz tankerler bu sefer 4 gun kalacaklar tuttu limanda, yukleme bosaltma ayni limandaymis vs. bi 6-7 gun daha uzadi.
slm kızlar inşallah herkes iyidir
biz fena sayılmayız dün öğlen ani bir haberle eşim 10-15 günlüğüne akşam değiştirmeci olarak gitti hayırlısıyla kavuştursun rabbim bizi ve tüm bekleyenleri
anladımki kuzumun baba işe gidecek demesi hissettiğindenmiş
babasını önce gitme gitme istemiyorum sonrada güle oynaya öpücüklerle gönderdi
baba asansöre bindi bizimki uzattı dudağını başladı ağlamaya babam hemen gelmeyecek artık burda uyumayacak diye diye
bittim o an aldım kucağıma sarıldım başladım bende ağlamaya, sende üzülüyosun bak sende ağlıyosun dedi yavrum ne desem boş yok annem ben sana üzüldüm baba para kazanıp gelecek çok kalmayacak dedimsede ne çare gece boyu uyudu uyandı babam niye gitti? neden gitti? gitmeseydi deyip durdukendime hiç üzülmüyorum işte böyle olunca ömrümden ömür gidiyor gelde anlat minicik yavruya