Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

selamlar herkese. ne zamandır yazdıklarınızı okuyordum sonunda ben de sizinle paylaşmaya karar verdim. yeni bi ilişkim var 2 aylık kadar. sevgilim denizci. ama benim korkularım var aramızda biraz yaş farkı var 10 kadar. hem denizci olması hem de yaş farkının olması sizce ilerde sorun olabilir mi fikirlerinizi almak istiyorum.bişeyler yazarsanız çok mutlu olurum. şimdiden teşekkür ederim :)

selamlar herkese. ne zamandır yazdıklarınızı okuyordum sonunda ben de sizinle paylaşmaya karar verdim. yeni bi ilişkim var 2 aylık kadar. sevgilim denizci. ama benim korkularım var aramızda biraz yaş farkı var 10 kadar. hem denizci olması hem de yaş farkının olması sizce ilerde sorun olabilir mi fikirlerinizi almak istiyorum.bişeyler yazarsanız çok mutlu olurum. şimdiden teşekkür ederim :)

selammm çok yenisiniz demek hayırlısı olsun ilişkiniz için.10 yaş bence çok değil ama eğer senin yaşın çok küçükse yani 20,, 25 ten küçüksen belki biraz sorun olabilir ama zamanla anlaşılır zaten böyle şeyler yaşayıp görüceksin .denizci olmasına gelince evet denizci sevgilisi olmak hiç kolay değil..beklemek sabretmek çünkü onların ilk sevgilisi denizler biz 2. sıradayız bence tabi..buna nekarar dayanabilirsin bunuda zamanla görüceksin eğer aşkın üstün gelirse her sorunu aşarsın eminim..

Son düzenleme:
selammm çok yenisiniz demek hayırlısı olsun ilişkiniz için.10 yaş bence çok değil ama eğer senin yaşın çok küçükse yani 20,, 25 ten küçüksen belki biraz sorun olabilir ama zamanla anlaşılır zaten böyle şeyler yaşayıp görüceksin .denizci olmasına gelince evet denizci sevgilisi olmak hiç kolay değil..beklemek sabretmek çünkü onların ilk sevgilisi denizler biz 2. sıradayız bence tabi..buna nekarar dayanabilirsin bunuda zamanla görüceksin eğer aşkın üstün gelirse her sorunu aşarsın eminim..

şu an ben 19 o 29 yaşında.2 aylık ilişkide belki toplasam 3 gün görüşmemişizdir.telefondu internetti hemen her gün görüşmeye çalışıyoruz sadece. onun yaşı evlenmeye çok müsait bi zamanda şu an ama ben daha üniversite 1. sınıftayım. sabretmek çok zormuş gerçekten hele ki bu kadar yeniyken. beklemek sorun olmaz inşallah ben kendime güveniyorun bu konuda çünkü ilk defa bu kadar ciddi bi ilişkim oldu. bi de bunun aile faktörü var... bizimkiler büyük onun ailesi de küçük diyebilir... çok zor bi birliktelik bizi bekliyor galiba...

Son düzenleme:
şu an ben 19 o 29 yaşında.2 aylık ilişkide belki toplasam 3 gün görüşmemişizdir.telefondu internetti hemen her gün görüşmeye çalışıyoruz sadece. onun yaşı evlenmeye çok müsait bi zamanda şu an ama ben daha üniversite 1. sınıftayım. sabretmek çok zormuş gerçekten hele ki bu kadar yeniyken. beklemek sorun olmaz inşallah ben kendime güveniyorun bu konuda çünkü ilk defa bu kadar ciddi bi ilişkim oldu. bi de bunun aile faktörü var... bizimkiler büyük onun ailesi de küçük diyebilir... çok zor bi birliktelik bizi bekliyor galiba...

ah canım evet çok küçüksün 19 neki ben 29 yaşındayım erkek arkadaşım 34 bana sen benden küçüksün diyo düşün.5 yaşı çok görüyo.helesen çok küçüksün gerçekten ama tabi bilmiyorum olgun olabilirsin ama işte kaldırabilirmisin bu yaşta okadar zorki bu denizcilerle ilişki durumları dedim zaman bence sizin senin küçük olmandan dolayı birazdaha çok zamana ihtiyacınız olucak ciddi kararlar almak için.bak evliliği filan sakın hemen düşünme okulunu bitir önce tamam mı...

Son düzenleme:
slm kızlar inşallah herkes iyidir
biz fena sayılmayız dün öğlen ani bir haberle eşim 10-15 günlüğüne akşam değiştirmeci olarak gitti hayırlısıyla kavuştursun rabbim bizi ve tüm bekleyenleri
anladımki kuzumun baba işe gidecek demesi hissettiğindenmiş
babasını önce gitme gitme istemiyorum sonrada güle oynaya öpücüklerle gönderdi
baba asansöre bindi bizimki uzattı dudağını başladı ağlamaya babam hemen gelmeyecek artık burda uyumayacak diye diye
bittim o an aldım kucağıma sarıldım başladım bende ağlamaya, sende üzülüyosun bak sende ağlıyosun dedi yavrum ne desem boş yok annem ben sana üzüldüm baba para kazanıp gelecek çok kalmayacak dedimsede ne çare gece boyu uyudu uyandı babam niye gitti? neden gitti? gitmeseydi deyip durdu :KK50: kendime hiç üzülmüyorum işte böyle olunca ömrümden ömür gidiyor gelde anlat :KK50:minicik yavruya

Canım inanki yazdıklarını gözyaşları içinde okudum :KK14::KK14::KK14:
Kuzucuğuna ayrı sana ayrı üzüldüm inanki ama bunları hepimiz yaşıyoruz her seferinde alıştık desekte çok zor geliyor bazen ayrılıklar:KK14:
Bende eşimden bugün ayrıldım, karnımda minik bebişimle bekliyoruz artık babasını :KK49:
Ama banada bu sefer başka bir zor geldi ayrılık bilmiyorum hamileliktenmi çok ağladım hala ağlıyorum :KK14::KK14::KK14:
Eşim gemiye 2 gün önce katıldı gemi yalovada tersanede olduğu için yanında bende gittim 2 gün kalıp bugün döndüm onu orda bırakmak eve ayrı dönmek çok zor geldi :KK14::KK14::KK14:
Umarım bu melankolik halim çok uzun sürmez :KK14::KK14:

ah canım evet çok küçüksün 19 neki ben 29 yaşındayım erkek arkadaşım 34 bana sen benden küçüksün diyo düşün.5 yaşı çok görüyo.helesen çok küçüksün gerçekten ama tabi bilmiyorum olgun olabilirsin ama işte kaldırabilirmisin bu yaşta okadar zorki bu denizcilerle ilişki durumları dedim zaman bence sizin senin küçük olmandan dolayı birazdaha çok zamana ihtiyacınız olucak ciddi kararlar almak için.bak evliliği filan sakın hemen düşünme okulunu bitir önce tamam mı...

şu an için okulumdan vazgeçemem gibime geliyor zaten ne kadar çok sevsem de. o da okumamı istiyor zaten olmazsa okurken evleniriz diyor ki bu asıl benim gözümü korkutuyor. evlensek bile pek bi farkı olacağını sanmıyorum. o yine sefere gidecek ben yine okuluma gidicem. 2 3 sene beklerim diyor. o zaman da 32 felan olacak ailem beni o yaşta birine verebilir mi o da vaarr... o kadar kafam karışık o kadar çok şey düşünüyorum ki.. hiç böyle bi durumda kalmamıştım bu kadar derin düşünmemiştim.. bazen diyorum nerden çıktı karşıma ama işte kısmet belki dee..

inşallah herşey dilediğiniz gibi olur benim eşimle aramda 9 yaş fark var evlendiğimizde 22 yaşındaydım eşim 31 benim için çocuk en son geliyordu eşim için ilk ama baskı yapmadı asla 7. yılımızda aldık prensesimizi kucağımıza en büyük mesele bu olabilir sen denizciyle evlensen bile okuluna devam edebilirsin çünkü çamaşır bulaşık yemek ütü akşam eşim gelecek gibi bir durum yok sen yine aynı sen olacaksın eşinde izinlerinde yanında olacak tabi yapabilirsen ben okulumu bitirmeyi başaramadım ama benim tembelliğimden her fırsatta eşimin yanına gemiye gitmemden eğer ilişkinizi oturtursanız inşallah öyle olur ama evlenmek için sen yinede acele etme :KK37:

Canım inanki yazdıklarını gözyaşları içinde okudum :KK14::KK14::KK14:
Kuzucuğuna ayrı sana ayrı üzüldüm inanki ama bunları hepimiz yaşıyoruz her seferinde alıştık desekte çok zor geliyor bazen ayrılıklar:KK14:
Bende eşimden bugün ayrıldım, karnımda minik bebişimle bekliyoruz artık babasını :KK49:
Ama banada bu sefer başka bir zor geldi ayrılık bilmiyorum hamileliktenmi çok ağladım hala ağlıyorum :KK14::KK14::KK14:
Eşim gemiye 2 gün önce katıldı gemi yalovada tersanede olduğu için yanında bende gittim 2 gün kalıp bugün döndüm onu orda bırakmak eve ayrı dönmek çok zor geldi :KK14::KK14::KK14:
Umarım bu melankolik halim çok uzun sürmez :KK14::KK14:

canım benim ya.. okuyunca ben de ağladım vallahi :KK14: allah tez zamanda kavuşturur sizi inşallah...
kuzucuğa da çok üzüldüm :KK43: maalesef, hepimizin yaşayacağı durum bu değil mi?
ne kadar güzel hayaller güzel kavuşmalar güzel yüreklerimiz de olsa, sonuçta hep hasrete gebeyiz, hüzne yoldaşlık ediyoruz..
o da hep en olmadık zamanlarda çıkagelir zaten..
hoş, hangi ayrılığı bekler ki insan, tarihini bile bile?
allah yardımcın olsun inşallah canım benim... o güzel yavrucağın hatrına çabucak geçer inşallah zaman..

ne kadar üzülsekte sonuç değişmeyecek kızlar :KK5:
prensesim 2 gece uyandı uyandı ağladı babam nerde babam nerde diye ama çok şükür artık daha iyi en azından dün gece uyanıp baba demedi buda bana yeter
efeada gemide bırakıp dönmek bence daha kolay evde kalıp arkasından bakmaktansa :KK19:
artık bebeğinle dertleşirsin yanlız değilsin iyi yönünden bak ama sakın unutma gün gelecek bebeğin doğacak hayırlısıyla sağlıkla işte o zaman çok daha zor gelecek gitmesi

inşallah herşey dilediğiniz gibi olur benim eşimle aramda 9 yaş fark var evlendiğimizde 22 yaşındaydım eşim 31 benim için çocuk en son geliyordu eşim için ilk ama baskı yapmadı asla 7. yılımızda aldık prensesimizi kucağımıza en büyük mesele bu olabilir sen denizciyle evlensen bile okuluna devam edebilirsin çünkü çamaşır bulaşık yemek ütü akşam eşim gelecek gibi bir durum yok sen yine aynı sen olacaksın eşinde izinlerinde yanında olacak tabi yapabilirsen ben okulumu bitirmeyi başaramadım ama benim tembelliğimden her fırsatta eşimin yanına gemiye gitmemden eğer ilişkinizi oturtursanız inşallah öyle olur ama evlenmek için sen yinede acele etme :KK37:

gerçekten çok mutlu oldum yazmanıza :) çok yüreklendirdiniz beni teşekkür ederim.. allah analı babalı büyütsün şanslıymışsınız çok güzel bi duygu olsa gerek. okul konusunda umarım ben bitiririm çünkü benim de şu anda bile aklımda var onunla birlikte sefere çıkmak :) evet daha çok yeni oturmamış bi ilişki ama vakit buldukça o kadar çok ilgileniyor ki benimle sanki yıllardır süren bi ilişki gibi.. belki de daha yeni diyedir bilmiyorum :) hakikaten çok imrendim size allah mesut etsin :)

of çok kötü durumdayım tam dönmesine 3 hafta vardı gecikecekmiş ne zaman gelecek belli değil daha stajda böyleyse ilerde nasıl olur telefonuda çekmiyor artık çok özledim dayanamıyorum:s

:KK70: ilerlede böyle olacak...anlıyorum seni de yapacak birşey yok...
gözleri mavi diye aldım kocamı :KK37: göremiyom bakamıyomm ne yapamm :KK52: bir çift göze tav oldum bee tühh :KK53::KK53:
çalışırken masadan masaya atıyordum kendimi özzleedimmm behehee diye...hemde holding binasında düşün :KK70: yer mekan kişi gözetmeden beeheahaaa diye başlıyorum özzleddimmm demeye :KK70: deli gibiydim...şimdi ise sürekli karada durması iyi degil arada denize gitsin diyom...
yani tecrubelerimize guvenebilirsin :KK70:

yaşın küçük... evlenme. hatta düşünme.
benim eşimle aramda 10 yaş var ama ben 27 o 37iydi şimdi ben 33 o 43. 19 ve 29 olmaz. neden biliyon mu senin isteklerin ile onun istedikleri asla örtüşmeyecek. sevişgen dönemdesiniz ve içgüdüsel tutkulara yenik düşmeyin derim. herşey sevgiliyken ki gibi toz pempik olmuyor canım.

şu an için okulumdan vazgeçemem gibime geliyor zaten ne kadar çok sevsem de. o da okumamı istiyor zaten olmazsa okurken evleniriz diyor ki bu asıl benim gözümü korkutuyor. evlensek bile pek bi farkı olacağını sanmıyorum. o yine sefere gidecek ben yine okuluma gidicem. 2 3 sene beklerim diyor. o zaman da 32 felan olacak ailem beni o yaşta birine verebilir mi o da vaarr... o kadar kafam karışık o kadar çok şey düşünüyorum ki.. hiç böyle bi durumda kalmamıştım bu kadar derin düşünmemiştim.. bazen diyorum nerden çıktı karşıma ama işte kısmet belki dee..

seni 2-3 sene bekleyip sonra o gun geldiginde istedigi cevabı almazsa seni terk mi edecekmiş ? yada senden vazmıgecekmiş ?? anında sırada ki diyip başka bir ilişkiye mi gececekmiş?
kusura bakma yaşında küçük pembe pembe bakıyon olaylara lütfen aşk meşk bir yana mantıklı ollalım.
ailen neden vermesin eli yüzü işi aklı yerindeyde efendiyse uygun şekillerde gelip isterse, sende okulunu bitirdikten sonra neden vermesinler?

2-3 sene beklerim sonra işime bakarım diyen adam sana yarın da aynını söyler. şart koşar veya koyar. en ufak bir şeyde bile 3 gun beklerim sonra olacaklara karışmam der...:KK53: böleee bakarsın..

Son düzenleme:
afrikada kıyın kıyın gezen süper kocam delirmek üzere oldıugunu bildirdi...:KK53:şaşırdım

benim ki eger böyle diyorsa ya sıkıldı yada harbiden cok kötü oraları deprosyona girdi.. yada bana numara yapıyor...
vah tüh dememizi severler :KK70: biliyonuz...
erken gelmem diyordu ama belki erkene ceker gelişini....

yaşın küçük... evlenme. hatta düşünme.
benim eşimle aramda 10 yaş var ama ben 27 o 37iydi şimdi ben 33 o 43. 19 ve 29 olmaz. neden biliyon mu senin isteklerin ile onun istedikleri asla örtüşmeyecek. sevişgen dönemdesiniz ve içgüdüsel tutkulara yenik düşmeyin derim. herşey sevgiliyken ki gibi toz pempik olmuyor canım.

haklısınız sevgiliyken çok farklı, tahmin edebiliyorum az çok. evlenmeyi ben şu an hiç düşünmüyorun zaten okulum var.. en az 3 yıl diyorum evlilik için bence o bile erken ama.. 27ye 37 pek dikkat çekmez belki ama şu anki durumda bizimki çok göze batıyor.

kızlarr nabersiniz, konumuzla pek alakalı değil sorum, baska forum da var ama size sormak istiyorum,
eşim önümüzdeki ay gidiyor, cocuk yapalım son aylarındayken gelsin istiyoruz. adetime daha 3-4 gun var test yaptırdık 0,1 cıktı ;(
aramızda cocugu olanlar yazabilir mi adet gecikmesini bekleyeyim mi, daha sonradan pozitife döner mi sizce?
herseyimizi araya dereye sıkıştırıyoruz hep gemi ilk plan cocuk bile ikinci plan bu durumdan öyle yoruldum ki, aramızda hep biri var gibi bi his.. beni sizler anlarsınız eminim :KK14::KK14::KK14:

kızlarr nabersiniz, konumuzla pek alakalı değil sorum, baska forum da var ama size sormak istiyorum,
eşim önümüzdeki ay gidiyor, cocuk yapalım son aylarındayken gelsin istiyoruz. adetime daha 3-4 gun var test yaptırdık 0,1 cıktı ;(
aramızda cocugu olanlar yazabilir mi adet gecikmesini bekleyeyim mi, daha sonradan pozitife döner mi sizce?
herseyimizi araya dereye sıkıştırıyoruz hep gemi ilk plan cocuk bile ikinci plan bu durumdan öyle yoruldum ki, aramızda hep biri var gibi bi his.. beni sizler anlarsınız eminim :KK14::KK14::KK14:

Canım senin inan çok iyi anlarız hepimiz :KK34:
Kanda beta hcg testi yaptırdınız sanırım... değerler 0-10 arası olunca gebelik olmamış oluyor :KK50:
Bende adetime 3 gün kala bhcg yaptırmıştım 60 çıkmıştı doktorum hamilesin demişti.
Adet gecikmesini beklemeden çıkıyor kanda gebelik olup olmadığını hatta birleşme olduktan 7-10 gün sonra bile çıkabiliyormuş.
Moralini bozma biliyorum bizler eşlerimizle sürekli bir arada olamadığımızda çocuk mevzularında zaman uzayabiliyor inşallah en kısa süre müjdeli haberi verirsin bize :KK16:

Canım senin inan çok iyi anlarız hepimiz :KK34:
Kanda beta hcg testi yaptırdınız sanırım... değerler 0-10 arası olunca gebelik olmamış oluyor :KK50:
Bende adetime 3 gün kala bhcg yaptırmıştım 60 çıkmıştı doktorum hamilesin demişti.
Adet gecikmesini beklemeden çıkıyor kanda gebelik olup olmadığını hatta birleşme olduktan 7-10 gün sonra bile çıkabiliyormuş.
Moralini bozma biliyorum bizler eşlerimizle sürekli bir arada olamadığımızda çocuk mevzularında zaman uzayabiliyor inşallah en kısa süre müjdeli haberi verirsin bize :KK16:

bakalım canım adetimi bekleyeceğim, gec gebelik olabiliyormuş sonradan pozitife dönen cok olmuş.. kısmet artık gerisi napalım:nazar:

bakalım canım adetimi bekleyeceğim, gec gebelik olabiliyormuş sonradan pozitife dönen cok olmuş.. kısmet artık gerisi napalım:nazar:

valla adetine ne kadar var bilmiyorum ama keşke yazsaydın...
6-7 yıldan beri cocuk istiyorum cok test yaptırdım. ama 0.01 degeri yükselmez. coookkk erken dönemde yaptırdıysan bbbeeelllkiii bellllkiiiiii....
hastaneye göre degişiyor ama genelde 0-5 arası gebelik yok / 5 ve üzeri gebelik var denir.

Geçmiş olsun canım :94:

saol canım..regl oldum sanırım ondan agrıdı sabah sabah...baş agrısı ile uyanmak da cok igrennc yaw..

yumurtalama zamanında ilişki olduysa ve yumurta döllendiyse haklısın erken dönemde kan testlerinde gebelik cıkabiliyor. ama ölee cok erken yapılması dogru degil (ben ilaç aldıgım için yaptırıyordum yıpratıcı oluyor). zaten doktorlarda tavsiye etmez. onlarda regl gunune kadar bekleyip tekrar kan ver diyorlar sonra bir daha... en güzeli sakin olup regl gününün 6-7 gun gecmesini beklemek. o zaman kesin olarak ögreniyon. gercek kesin deger cıkmış oluyor.

X