Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

özgee bizimki de İspanyadaydı yarın sicilya'dalar Allah'ın izniyle:)) ikiz kardeşi var o da gemiye baş mühendis olarak gidecekmiş..ikiside aynı gemide olacak ne güzel:) keşke sende gelebilsen demişti ama nerdeee :KK43:

Aaaa süper olmuş ya ikiside ayni gemide...ahh ah keske gidebilsen sende inşallah evlenince gidersin

Size bi soru gemidekilerden birinin yakininin basina bisey geldiginde allah korusun vefat fln oldugunda nasil iniolar gemiden bnm esim rusyadan endonezyaya gidio1 aydir okyanusun ortasinda aklima geldi

Size bi soru gemidekilerden birinin yakininin basina bisey geldiginde allah korusun vefat fln oldugunda nasil iniolar gemiden bnm esim rusyadan endonezyaya gidio1 aydir okyanusun ortasinda aklima geldi

Burcu Allah korusun ama hemen inemez. Biz daha nişanlıyken çarkçı başının oglu trafik kazası yapmış aile şirkete şirkette gemiye haber veriyo gidecekleri en yakın limanda değişım oluyo. Tabi bizim gemi türkiye baglantılı oldugu icin istanbula kadar beklimişti zor yani Allah kimseye yaşatmasın...

iviit ama o şimdi kardeşini görünce beni unutur:)))))))) inşallah özgecim..hayırlısıyla o günler gelsin de bi:)

Yok kızzz unuturmu seni ama bi rahatlama olur kardesi yaninda konusup dertlescegi kisi var.... valla ben istemezdin herhalde tanıdık biri olsun yaninda diye kıskanırdım :-) :-) :-) :-) :-) ne fesat insanım ya

Yok kızzz unuturmu seni ama bi rahatlama olur kardesi yaninda konusup dertlescegi kisi var.... valla ben istemezdin herhalde tanıdık biri olsun yaninda diye kıskanırdım :-) :-) :-) :-) :-) ne fesat insanım ya

haha ne kıskancam kızz :)))))) boşver daha iyi kafası dağılır işte:))) onlar daha öncede aynı gemide çalışmışlar ama birbirlerinin yüzlerini bile göremiyolarmış:))))))

haha ne kıskancam kızz :)))))) boşver daha iyi kafası dağılır işte:))) onlar daha öncede aynı gemide çalışmışlar ama birbirlerinin yüzlerini bile göremiyolarmış:))))))

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) ben kiskkaniyorum ya ne bileyim kiskanmak derken ona buna bakti olayi degil mesela disari cikcaklar konusuyoruz ayy ne guzel kafan daglir degisiklik olur diyorum ama kendi kendime niye cikiyo otursun gemide diyorum :-) :-). Ayyy ne bencil fesat bi insanmisim ya yazdigimi okuyunca anladim :-) :-) :-) :-)

Kizlar merhaba hepinizi cok ozledim ama tahmin edersinizki buraya gelmek uzuntumu deprestiriyo . Terkedildim keremin agir depresyonundan sebep terkedildim daha iyi olucam insallah geldiginde ortak hesabimizi kapatmak icin son bikez gorusucez o zaman belli olucakmis hersey . Haketmedigim o kadar cok sey duydumki simdi duyduklarimda icimdeki aciyla basbasayim bu mubarek kandil gecesi hepinize dua edicem sizde bana edin nolur kendinize dikkat edin hepinizi cok seviyorum hayirli kandiller

Kizlar merhaba hepinizi cok ozledim ama tahmin edersinizki buraya gelmek uzuntumu deprestiriyo . Terkedildim keremin agir depresyonundan sebep terkedildim daha iyi olucam insallah geldiginde ortak hesabimizi kapatmak icin son bikez gorusucez o zaman belli olucakmis hersey . Haketmedigim o kadar cok sey duydumki simdi duyduklarimda icimdeki aciyla basbasayim bu mubarek kandil gecesi hepinize dua edicem sizde bana edin nolur kendinize dikkat edin hepinizi cok seviyorum hayirli kandiller

merhaba canım kıyamam sana ALLAH yardımcın olsun herşeyde vardır bir hayır demekte başka çare kalmıyor elimizde çok şükür evlenmeden olmuş bu olaylar... insanlar malesef değişiyor ve elimizden hiç bir şey gelmiyor umarım kendine uygun birini bulursun canım... seninde kandilin mubarek olsun...

Napalim vuslatim hem seviyorum hem gidiyorum bi yanim umut dolu bi yanim herseyden nefret ediyor dua ediyorum Allahim kalbim tasa donsun diye sabahlari karnima agir bi darbe almis gibi uyaniyorum cok zormus boylesine severken boylesine istenmemek zor zamanlar gecirmesine bagliyorum belkide kendimi kandiriyorum son kez gormek istiyorum sadece

selam canım biraz daha iyisindir umarım aklım hep sendeydi kaç gündür.geçicek inşallah bu günler hayatta ne geçmiyoki dimi..hayırlısını istemeliyiz ki bizim içn hayırlı neyse o olsun.bence sen bir an önce bir iş bul hem kafan dağılır hem işe dalıp unutursun bu yaşadıklarını..güzel olur inşallah gelecek günler senin için....

Canımm üzme kendi senin için dua edicem bak hamilelerin duası kabul olur derler.... söyledikleri bianlık öfkedendir belki onların psikolojisini anlamak zor. ben eşime şaka yapıyorum ciddiye alıyo şaka yaptım demeden anlamıyo sonra heee tmm o zaman diyo :-) :-) bide telefonda konusmak mesajlasmak yüzyüze gibi olmuyo illa bi yanlış anlaşılma oluyo. Hakkınızda hayırlısı olsun... ama içimden görüştügünüzde herşey yoluna gircek diyo.... ne zaman geliyo gemiden.

Bu ayin 20sinden sora gelicek ozgem onsuz nefes alamiyorum ama o kadar kirginimki nasi olur nasi unutulur bilmiyorum cok seviyorum ozgem cook insallah guzel bebeginle cok mutlu olursun saglikla kucagina alirsin guzel haberlerinizi alirim hepinizin insallah yakamazimm canimm cok tesekkur ederim hakkimizda hayirlisi olsun bana geri donecekse pismanlikla donsun affettirsin kolum kanadim kirik gibi insallah hepimiz icin hersey cok guzel olur sizi seviyorum iyiki varsiniz

Bu ayin 20sinden sora gelicek ozgem onsuz nefes alamiyorum ama o kadar kirginimki nasi olur nasi unutulur bilmiyorum cok seviyorum ozgem cook insallah guzel bebeginle cok mutlu olursun saglikla kucagina alirsin guzel haberlerinizi alirim hepinizin insallah yakamazimm canimm cok tesekkur ederim hakkimizda hayirlisi olsun bana geri donecekse pismanlikla donsun affettirsin kolum kanadim kirik gibi insallah hepimiz icin hersey cok guzel olur sizi seviyorum iyiki varsiniz

İnsallah canim Allah isteyen herkese nasip etsin....

ohh bak ne guzel az kalmış. Konusup halledersiniz ondan sonra yapabildigin kadar naz yapar burnundan getirirsin :-) :-) :-)

slm kızlarr...
ben geldim kavuştuk canım kocamla neredeyse 1 ay olacak ama pazardan bu yana istanbulda kurs varmış ona gitti cumartesi dönecek hayırlısıyla
bizde hazırlanıp pazartesi tatile çıkıyoruz inşallah
buralarda yoğun bakındım ama geçmişi okumam imkansız prenses uyudu aklıma geldiniz kimler buluştu acaba dedim ama hala beklemeler devam sanırım
rabbim hayırlısıyla tez zamanda kavuştursun inşallah hepimizi tüm bekleyenleri

X