Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

ayyy canı beni ilk cıktıgımızda bi gemi tuttu ki artık safra bile kalmadı çıkarmaktan 3 gün mahfoldum artık acıldım dedım üç günün sonunda yemek salonuna yemege indim hiç unutmuyorum menemen vardı yerim dedim biraz yedim lavaboya zor yetiştim doğru yatmaya kocişim geldi beni kaldırdı kalk dedi köprüüstüne hava almaya cıkıyoruz yatak yok artık mahfoldun yeter dedi cıktım kırlangıca hava aldım iyi geldi bidahada hiç gemi tutmadı asallahım var bazen sallanınca deli gibi uyuyorum okadar ):

umarım bende alışırım eşim alışırsın ben sana patates kızarmış ekmek ilaç veririm ilk günler diyor:))) iyi oldu yazdığın bende alışırım napayım kocişim için değer yanında olayımda:)))

umarım bende alışırım eşim alışırsın ben sana patates kızarmış ekmek ilaç veririm ilk günler diyor:))) iyi oldu yazdığın bende alışırım napayım kocişim için değer yanında olayımda:)))

alısırsın alısırsın bizde hep kızarmıs ekmek yeriz yaglı seyler yeeyiz gemi sallanırken bulantı yapmasın diyeeee

bizimde belkide son seferlerimiz olacaktı ama maalesef:KK43: üzülüyorum ama elimden de birşey gelmiyor.bi bu kadar daha bekleyeceğim..ne kadar acı..ilk bekleyişimde böyle olmasını hiç istemezdim..

bizimde belkide son seferlerimiz olacaktı ama maalesef:KK43: üzülüyorum ama elimden de birşey gelmiyor.bi bu kadar daha bekleyeceğim..ne kadar acı..ilk bekleyişimde böyle olmasını hiç istemezdim..

bizim işimiz sabır canım bende ilk yolladığımda 4 aylık yolladım 6ay ocak dedi ama 5ayda gelmişti belli olmuyor gelir belki seninkide:)))

Ozoooo üzülme hayırlısı böyleymiş. Belki halleder işini gelir bellimi olur sabır etmekten başka bişey gelmiyo elimizden....

selammmmmmm kızlar..mineyi göremiyorum 2 gündür nasıl oldu acaba....girmiyo heralde buraya tabi burası unutturmaz ona girse dertleşirdik ama ...nasıl kıskanmıştım hergün konuşuyoruz dediğinde ah minecim hakında hayırlısı olsun inşallah...

Son düzenleme:
Ozoooo üzülme hayırlısı böyleymiş. Belki halleder işini gelir bellimi olur sabır etmekten başka bişey gelmiyo elimizden....

diğer kaptanın az izin yapması gerekiyor gelmesi için..o da ne kadar yapar bilmiyorum ki:KK43: o gelince gelecek işte..ah ah vardır bir hayır bunda da özgecim napalım:)

selammmmmmm kızlar..mineyi göremiyorum 2 gündür nasıl oldu acaba....girmiyo heralde buraya tabi burası unutturmaz ona girse dertleşirdik ama ...nasıl kıskanmıştım hergün konuşuyoruz dediğinde ah minecim hakında hayırlısı olsun inşallah...

mine iyi sayılır.ben konuşmuştum..artık buraya gelmez ki..ben olsam bende gelemezdim..insan kendini kötü hisseder:KK43:

Evet minenin durumu zor buraya gelip sürekli moralini bozmasın iyi olmaz.. belki barışırlar ya belli olmaz hakkında hayırlısı olsun..

$image.jpg Kizlar bu hanginizinkinin gemisi cok ihtisamli duruo izmir korfezinde yanindakiler minik sehir hatlari vapurlari ise minnacik kaldi😄

Ozoooooo benim kociste ordaydi hatta simdi kalktılar daha limandan cikiyolar gidiyolar belki gemiler yan yanaydı :-) :-) simdiki limannnnn valenciaaaaa :-) :-)

X