Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Kolum bacagim biyerim kesilmis gibi gucsuzum yorgunum ama kimse bilmiyo ben kendimi yaktim kimse benim uzulmesin diye simdi savasim . En cok sevdigimle imtihan edildim o olmazsa kimse olmicak ozo bunu biliyorum ama oyle bi kirginlikki artik o olsun diye duada edemiyorum kalbim bedenimde oldugu surece nereye gidersem gideyim aci cekicem bunun farkindayim sok surecini atlatinca daha kolay olucak eminim ama biraz uzun surucek cok pisman olsun diliyorum Allahimdan cok yansin ici . Simdi sadece ben degil giyemedigim gelinligim dogmamis kizim yikilan hayallerimde ondan sikayetci.

mine güzelim birgün gelicek geçicek...ağla bağır nebiliyim herşeyi yap at içndeki öfkeyi....emin ol geçicektir ama işte zamanı var...değmez biriymiş o.......haklısın neler neler feda ettin bu aşk içn biliyorum yani tahmin ediyorum.allahından bulsun. ..bin pişman olsun ..bulamaz senin gibisini..bulamasında zaten...ama sen daha iyilerine layık olduğun için rabbim seni kurtardı ondan...belkide denizde geçicek ömrü bir sıcak yuvası olmuycak hiçbir zaman seni kaybettiğine yanınıcak belkide gün gelicek....inşallah sende seni çok daha fazla sevicek biriyle tanışırsın tez vakitte ve oda çatlar kıskançlıktan .....

Son düzenleme:
Kızlaaar bugün benim doğum günüm ama nedense mutlu değilim sevgilimde yanımda yok konuştuk dün gece ama yinede hüzünlüyüm..içim sıkılıyooooor

canımmm yapma nolur..inan varya o kadar üzülüyorum ki sen böyle oluncada..zaten canım sıkkın sen böyle konuşunca hepten üzülüyorum..ağlayasım geliyor..dik durmaya çalış olur mu? bırak giderse gitsin sen artık bundan sonrasına bakacaksın..üzülmek çare değil ki..sen kendine ediyorsun..Allah ona da bi acı verecek merak etme..kimsenin ahı kimsede kalmıyor..

Dogum gunun kutlu olsun canim ozommm nice mutlu yillarin olsun yuzun hep gulsun sevdiklerin hep yaninda olsun insallah uzulme sakin bu yalniz gecirdigin son dogum gunun olsun iyiki varsin canim

Ya kızlar eşim izmirde ve limandalar saat 20.32de son mesajim iletildi sonra ses yok aradım kapalı çekmiyodur şarji bitmiştir diye düşündüm yok vardıyasnin bitmesini bekledim saat 1 oldu 1saat oldu vardiyasi biteli hicmi telefonuna bakmadi kamaraya gidemedi. Ne bileyim ya tel. Bozuldu desem ark. Arar yine arar habersiz bırakmaz. Numaramı gizleyim gemiyi aradım kimse açmadı. Moralim bozuldu ya elim ayagm titriyo ellerim terliyo. Kesin bişey olmamıştır sadece işi vardır yogundurr diyorum ama icim icimi yiyo ya. bu kadar geç kalkmaz vardiyasi bittikten sonra....

canım için rahat olsun limanlarda böyle şeyler olabiliyor portstate geliyor kumanya geliyor gemiye malzeme geliyor yoğun oluyor yani bu tür küçük aksilikler olur sen hiç endişelenme

canım için rahat olsun limanlarda böyle şeyler olabiliyor portstate geliyor kumanya geliyor gemiye malzeme geliyor yoğun oluyor yani bu tür küçük aksilikler olur sen hiç endişelenme

Ya yok isi yoktu hatta bugun disari ciktilar gemiye dönerken konustuk ettik... ben aklina gelmiyorum desem yaticak telefonunun saatini kurmasi gerekiyo illa bakicakk telefona kapali oldugunu gorcek. Ya bilmiyorum icime sıkıntı bastı yazıyorum ama gözlerim dolu dolu arasın göstercem ben ona.

Ayyy inanmiyorum yaaaa. Gemiye gelince kaptan sen git yat dinlen demis. Bizimkide yatmis tel. Kapanmis tabi simdi uyanmis uykulu uykulu konusuyo baya laf yedi acilmistir uykusu herhalde. Simdi ben rahat rahat uyuyayim ama insan bi düşünür yaaa eşimi arayıp söyliyim diye yok ya yok bu erkeklerin hepsi ayni bide bisey olmamis gibi merak etme bisey olmaz diyo. Sen beni merak etmiyorsun o zaman dedim niye etmiyim diyo ben niye etmiyim dedim susuyo bizim gibi ince düşünemiyolar yaaaaa uyuz etti aksam aksam beni. Benim tel. Yanimdan ayrilmaz yatarken bile nerdeyse yanımda sabah arar hemen acarim diye hele şarjı asla bitmez ama benim düştüğüm duruma bak ohhh baya dolmuşum rahatladim yazınca

Son düzenleme:

Herseyin hayirlisini isteyin denzci olmus simitci olmus hayirlisi sabrini allah verir
kizlar kimin kocasi izmir korfezindeydi sahildeyim bir suru gemi var limanda muhtemelen kocanizin gemisine bakiorum adini okuyabildiklerim msc ve turkan line galiba sis var net gorunmuo selam solim mi kocaniza!!!

Kızlarrrrr babası kızına ciciler almış . Ayyy nasıl duygulandım tutamadım kendimi. Nasıl heyecanlı aşkım benimmmm gelmek için gün sayıyo. Herşeyim o benimmmmmm çok merak ettim nasıl şeyler aldı acabaa anlattı ama görmek istiyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…