Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Mine yapma böyle nolur:KK43: şuan gerçekten gözlerim doldu..canım benim..hiç kimse için değmiyor inan..kendini üzmek ve yıpratmakla kalıyorsun..eve kolay bir durum değil ama geçecek emin ol..sadece biraz zaman..uzaklaş biraz oralardan..git güzel bir yere tatil yap..keşke yanında olabilme şansım olsaydı:KK43: inan çok üzüldüm..toparlan kendine gel nolur..

Kolum bacagim biyerim kesilmis gibi gucsuzum yorgunum ama kimse bilmiyo ben kendimi yaktim kimse benim uzulmesin diye simdi savasim . En cok sevdigimle imtihan edildim o olmazsa kimse olmicak ozo bunu biliyorum ama oyle bi kirginlikki artik o olsun diye duada edemiyorum kalbim bedenimde oldugu surece nereye gidersem gideyim aci cekicem bunun farkindayim sok surecini atlatinca daha kolay olucak eminim ama biraz uzun surucek cok pisman olsun diliyorum Allahimdan cok yansin ici . Simdi sadece ben degil giyemedigim gelinligim dogmamis kizim yikilan hayallerimde ondan sikayetci.

Kolum bacagim biyerim kesilmis gibi gucsuzum yorgunum ama kimse bilmiyo ben kendimi yaktim kimse benim uzulmesin diye simdi savasim . En cok sevdigimle imtihan edildim o olmazsa kimse olmicak ozo bunu biliyorum ama oyle bi kirginlikki artik o olsun diye duada edemiyorum kalbim bedenimde oldugu surece nereye gidersem gideyim aci cekicem bunun farkindayim sok surecini atlatinca daha kolay olucak eminim ama biraz uzun surucek cok pisman olsun diliyorum Allahimdan cok yansin ici . Simdi sadece ben degil giyemedigim gelinligim dogmamis kizim yikilan hayallerimde ondan sikayetci.

mine güzelim birgün gelicek geçicek...ağla bağır nebiliyim herşeyi yap at içndeki öfkeyi....emin ol geçicektir ama işte zamanı var...değmez biriymiş o.......haklısın neler neler feda ettin bu aşk içn biliyorum yani tahmin ediyorum.allahından bulsun. ..bin pişman olsun ..bulamaz senin gibisini..bulamasında zaten...ama sen daha iyilerine layık olduğun için rabbim seni kurtardı ondan...belkide denizde geçicek ömrü bir sıcak yuvası olmuycak hiçbir zaman seni kaybettiğine yanınıcak belkide gün gelicek....inşallah sende seni çok daha fazla sevicek biriyle tanışırsın tez vakitte ve oda çatlar kıskançlıktan .....

Son düzenleme:
Kızlaaar bugün benim doğum günüm ama nedense mutlu değilim:KK43: sevgilimde yanımda yok konuştuk dün gece ama yinede hüzünlüyüm..içim sıkılıyooooor :KK43:

canımmm:KK43: yapma nolur..inan varya o kadar üzülüyorum ki sen böyle oluncada..zaten canım sıkkın sen böyle konuşunca hepten üzülüyorum..ağlayasım geliyor..dik durmaya çalış olur mu? bırak giderse gitsin sen artık bundan sonrasına bakacaksın..üzülmek çare değil ki..sen kendine ediyorsun..Allah ona da bi acı verecek merak etme..kimsenin ahı kimsede kalmıyor..

Dogum gunun kutlu olsun canim ozommm nice mutlu yillarin olsun yuzun hep gulsun sevdiklerin hep yaninda olsun insallah uzulme sakin bu yalniz gecirdigin son dogum gunun olsun iyiki varsin canim

Ya kızlar eşim izmirde ve limandalar saat 20.32de son mesajim iletildi sonra ses yok aradım kapalı çekmiyodur şarji bitmiştir diye düşündüm yok vardıyasnin bitmesini bekledim saat 1 oldu 1saat oldu vardiyasi biteli hicmi telefonuna bakmadi kamaraya gidemedi. Ne bileyim ya tel. Bozuldu desem ark. Arar yine arar habersiz bırakmaz. Numaramı gizleyim gemiyi aradım kimse açmadı. Moralim bozuldu ya elim ayagm titriyo ellerim terliyo. Kesin bişey olmamıştır sadece işi vardır yogundurr diyorum ama icim icimi yiyo ya. bu kadar geç kalkmaz vardiyasi bittikten sonra....

Ya kızlar eşim izmirde ve limandalar saat 20.32de son mesajim iletildi sonra ses yok aradım kapalı çekmiyodur şarji bitmiştir diye düşündüm yok vardıyasnin bitmesini bekledim saat 1 oldu 1saat oldu vardiyasi biteli hicmi telefonuna bakmadi kamaraya gidemedi. Ne bileyim ya tel. Bozuldu desem ark. Arar yine arar habersiz bırakmaz. Numaramı gizleyim gemiyi aradım kimse açmadı. Moralim bozuldu ya elim ayagm titriyo ellerim terliyo. Kesin bişey olmamıştır sadece işi vardır yogundurr diyorum ama icim icimi yiyo ya. bu kadar geç kalkmaz vardiyasi bittikten sonra....

canım için rahat olsun limanlarda böyle şeyler olabiliyor portstate geliyor kumanya geliyor gemiye malzeme geliyor yoğun oluyor yani bu tür küçük aksilikler olur sen hiç endişelenme

canım için rahat olsun limanlarda böyle şeyler olabiliyor portstate geliyor kumanya geliyor gemiye malzeme geliyor yoğun oluyor yani bu tür küçük aksilikler olur sen hiç endişelenme

Ya yok isi yoktu hatta bugun disari ciktilar gemiye dönerken konustuk ettik... ben aklina gelmiyorum desem yaticak telefonunun saatini kurmasi gerekiyo illa bakicakk telefona kapali oldugunu gorcek. Ya bilmiyorum icime sıkıntı bastı yazıyorum ama gözlerim dolu dolu arasın göstercem ben ona.

Ayyy inanmiyorum yaaaa. Gemiye gelince kaptan sen git yat dinlen demis. Bizimkide yatmis tel. Kapanmis tabi simdi uyanmis uykulu uykulu konusuyo baya laf yedi acilmistir uykusu herhalde. Simdi ben rahat rahat uyuyayim :-) :-) :-) :-) ama insan bi düşünür yaaa eşimi arayıp söyliyim diye yok ya yok bu erkeklerin hepsi ayni bide bisey olmamis gibi merak etme bisey olmaz diyo. Sen beni merak etmiyorsun o zaman dedim niye etmiyim diyo ben niye etmiyim dedim susuyo :-) :-) bizim gibi ince düşünemiyolar yaaaaa uyuz etti aksam aksam beni. Benim tel. Yanimdan ayrilmaz yatarken bile nerdeyse yanımda sabah arar hemen acarim diye hele şarjı asla bitmez ama benim düştüğüm duruma bak ohhh baya dolmuşum rahatladim yazınca :-) :-) :-) :-)

Son düzenleme:
sevallll hg senın cocugun yok galıba bıze gemıyı anlat nasıl vakıt gecırıosun ben 1hafta kaldım esımle kamaradan cıkmadım 2kılo aldım geldım gunde 3-4 fılm seyredıodum guseldı esımın yanındaydım sıkıcıydı tv net falan olmadıgı ıcın 1haftada 1kıtap bıtırdım....ben cok ıstıorum senın gıbı hepesımın yanında olmak ama bır cocuk olursa hastalanırsa ne olcak dıe dusunuorum bırde aklıma sey gelıo ödemelerınız olmuo onları nasıl halledıosunuz yada trdekı resmı işlerınızı kım nasıl halledıo???

canım ben yanımda el ısı getırıyorum bı suru fılm ındırıp onları ızlıyoruz kıtap okuyorum oyun pynuyorum bılgısayarda demır attıgımız gıbı hemen balık yakalamaya gıdıyoruz yanı buradada ınsanın bı duzenı oluyor resmı ıslerle genelde esımın annesı ılgılenıyor odemelerımız zaten otamatık odemede bu kadar yanı

sewal ya hmn hmn bnde ayni seyleri yaptim balik hariç 1 haftada patladim sikintidan ki biz trdeydik internetimde vardi yurt disinda oda olmayacak ne yapcam bilmiorum cokda istiorum yaninda olmak...senin internetin varmiydi yurt disinda??

sevallll hg senın cocugun yok galıba bıze gemıyı anlat nasıl vakıt gecırıosun ben 1hafta kaldım esımle kamaradan cıkmadım 2kılo aldım geldım gunde 3-4 fılm seyredıodum guseldı esımın yanındaydım sıkıcıydı tv net falan olmadıgı ıcın 1haftada 1kıtap bıtırdım....ben cok ıstıorum senın gıbı hepesımın yanında olmak ama bır cocuk olursa hastalanırsa ne olcak dıe dusunuorum bırde aklıma sey gelıo ödemelerınız olmuo onları nasıl halledıosunuz yada trdekı resmı işlerınızı kım nasıl halledıo???

burcucum düşünüyorum ama hep sevgim ağır basıyor işte..kıyamam ki ben ona..o kadar da iyi ki:KK43: hani şimdi yaparım ederim diye düşünürüm evlendikten sonra ne olur onu bilemiyorum ki işte:KK43: Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin..hayırsızsa zaten hiç olmasın..

Onu diorum iste ewlndikden snra daha zor...

Burcuu bizimde öyle gemiye gitme gibi bi planımız vardı kursa fln gidicektim. Acikcasi hem cok istiyordum hemde korkuyordum orda bıktım skıldım dersem ki kesin derim :-) :-) daha sorun olurdu. Hem benimkide süvari olsaydi kesin giderdim.. ama biz süvarilik fln göremicez herhalde bırakcam deyip duruyo. Yaşıyoruz işte siz sevgili biz eş olarak çekiyoruz zorluklarıni. beklemekte gitmekte çok zor ama eşimi ben başka bi işte düşünemiyorum..

biz2008de tanisdik 2011 de ewlndik yani hem sewgili hem es olarak zorluklarini biliorum sanirim karada onsuz sikilmakdansa gemide onla sikilmayi yeliycem

evet bızım cocugumuz henuz yok ama dıger gemıde carkcıbasımız vardı bebişleri 6 aylıkken eşiyle beraber cıkmıslardı

benımde topiğim vardı sanırım gormedınız hıcbırınız

http://www.kadinlarkulubu.com/esler...an-esleri-esiyle-beraber-denize-cikanlar.html

buyuk cesaret bebek bi ateslnse bi havale gecirse ben bu kdr cesaretli deilim😭

sewal ya hmn hmn bnde ayni seyleri yaptim balik hariç 1 haftada patladim sikintidan ki biz trdeydik internetimde vardi yurt disinda oda olmayacak ne yapcam bilmiorum cokda istiorum yaninda olmak...senin internetin varmiydi yurt disinda??

yani evlenmeyin mi diyorsun:KK43: biz daha yeniyiz bakalım zaman neler gösterecek ama ben onunla evlenmek gerçekten çok istiyorum hayırlısıyla tabiki ama düşünmüyor da değilim yani nasıl olur ne yaparım diye..hepsi zor valla ne bileyim

yani evlenmeyin mi diyorsun:KK43: biz daha yeniyiz bakalım zaman neler gösterecek ama ben onunla evlenmek gerçekten çok istiyorum hayırlısıyla tabiki ama düşünmüyor da değilim yani nasıl olur ne yaparım diye..hepsi zor valla ne bileyim

valla ben ilklerde alısana kadar biraz zaman gecirdim tabi ama okadar da zor gelmedi ilk cıkmaya basladıgımızda ikinci laptandı vardiyalara bende cıkıyordum esımle sonra kaptan olunca vardıya fılanda kalmadı tabı...kocam nereye ben oraya kedı gıbı gezip duruyorum...daha bu gemıye bugun bır hafta oldu gelelı ...diğer gemide ben 1 saat plates bile yapıyordum bu gemide spor salonu var...
neden evlenme diyeyim seviyorsan eger düş peşine insanın zaten kocasının yanında canı sıkılırmı burda birbirinize ayıracagınız okadar cok vakit varki insan hep dip dibe ...

valla ben ilklerde alısana kadar biraz zaman gecirdim tabi ama okadar da zor gelmedi ilk cıkmaya basladıgımızda ikinci laptandı vardiyalara bende cıkıyordum esımle sonra kaptan olunca vardıya fılanda kalmadı tabı...kocam nereye ben oraya kedı gıbı gezip duruyorum...daha bu gemıye bugun bır hafta oldu gelelı ...diğer gemide ben 1 saat plates bile yapıyordum bu gemide spor salonu var...
neden evlenme diyeyim seviyorsan eger düş peşine insanın zaten kocasının yanında canı sıkılırmı burda birbirinize ayıracagınız okadar cok vakit varki insan hep dip dibe ...

ay ne güzel çok şanslısın valla:) ama sen geziyorsun eşinle işte..gezemeyenler için evde eşini beklemek daha zor tabiki..bende gezmek çok isterdim evli olsaydım eğer..hep hayalimdir..tadını çıkar valla:)

Herseyin hayirlisini isteyin denzci olmus simitci olmus hayirlisi sabrini allah verir
kizlar kimin kocasi izmir korfezindeydi sahildeyim bir suru gemi var limanda muhtemelen kocanizin gemisine bakiorum adini okuyabildiklerim msc ve turkan line galiba sis var net gorunmuo selam solim mi kocaniza!!!

$image.jpg $image.jpg Bir tanede cok uzakta var sisden gorunmuo korfezi cikmis gidio

ne güzel yazdıklarını okudumda bende istiyorum çıkmayı kursa gidiyorum ama korkuyorum yapabilecekmiyim bilmiyorum... beni gemi uçak hepsi tutuyor mide bulantısı baş dönmesi çok kötü oluyorum en büyük korkumda bu... çok kötü olursam ve düzelmezsem naparız bilemiyorum:)))

Kızlarrrrr babası kızına ciciler almış :-) :-) :-). Ayyy nasıl duygulandım tutamadım kendimi. Nasıl heyecanlı aşkım benimmmm gelmek için gün sayıyo. Herşeyim o benimmmmmm çok merak ettim nasıl şeyler aldı acabaa anlattı ama görmek istiyorum işte :-) :-) :-)

ne güzel yazdıklarını okudumda bende istiyorum çıkmayı kursa gidiyorum ama korkuyorum yapabilecekmiyim bilmiyorum... beni gemi uçak hepsi tutuyor mide bulantısı baş dönmesi çok kötü oluyorum en büyük korkumda bu... çok kötü olursam ve düzelmezsem naparız bilemiyorum:)))

ayyy canı beni ilk cıktıgımızda bi gemi tuttu ki artık safra bile kalmadı çıkarmaktan 3 gün mahfoldum artık acıldım dedım üç günün sonunda yemek salonuna yemege indim hiç unutmuyorum menemen vardı yerim dedim biraz yedim lavaboya zor yetiştim doğru yatmaya kocişim geldi beni kaldırdı kalk dedi köprüüstüne hava almaya cıkıyoruz yatak yok artık mahfoldun yeter dedi cıktım kırlangıca hava aldım iyi geldi bidahada hiç gemi tutmadı asallahım var bazen sallanınca deli gibi uyuyorum okadar ):

X