- 18 Ocak 2011
- 305
- 6
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #6.461
selam özge bakıyorum bu marinetraffik e gün içnde bazen demirde bazen hareket halinde gösteriyo..sanırım hala limana yanaşamadılar.açıkta sanki haritada kıyıdan bayağa açıkta görünüyolar bu limda olmadıklarımı anlamına geliyo...arayamad da henüz bu yüzden herelde..2 kaptanın tlf nunudan haber vermişti geldiklerinin en kısa sürede ararım demişti yok daha ...üffffff ne düşüneceğimi şaşırdım artık...aksilik tlf nuda bozulmuş.....bide kızgınsın biliyorum demiş...eeeeee ne duruyon dimi arasana kaç gün oldu ....
sevallll hg senın cocugun yok galıba bıze gemıyı anlat nasıl vakıt gecırıosun ben 1hafta kaldım esımle kamaradan cıkmadım 2kılo aldım geldım gunde 3-4 fılm seyredıodum guseldı esımın yanındaydım sıkıcıydı tv net falan olmadıgı ıcın 1haftada 1kıtap bıtırdım....ben cok ıstıorum senın gıbı hepesımın yanında olmak ama bır cocuk olursa hastalanırsa ne olcak dıe dusunuorum bırde aklıma sey gelıo ödemelerınız olmuo onları nasıl halledıosunuz yada trdekı resmı işlerınızı kım nasıl halledıo???
alalal ılgınc geldı bısey olmalı bız 4sen cıktık 1sene nısanlılıkdan snra evlendık hıc bole hıssetmedık yaaa...sebebını bulursan cozumunude bulursun hayırlısı olsun
gemı bagımlılık yapıo esım gotureyım senı dıodu ben hep gecıstırıodum sımdı ben yalvarıorum onla gıtmek ıcın
gercekden iidüşün ben düşündüğümü zannettım aman ne olcak fln dıe dusunuodum bu ewlendıkden snra 3. ayrılısımız bu sefer ne olduysa cnm cok yanıo cok özluorum dayanamıorum...
burcucum düşünüyorum ama hep sevgim ağır basıyor işte..kıyamam ki ben ona..o kadar da iyi kihani şimdi yaparım ederim diye düşünürüm evlendikten sonra ne olur onu bilemiyorum ki işte Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin..hayırsızsa zaten hiç olmasın..
sevallll hg senın cocugun yok galıba bıze gemıyı anlat nasıl vakıt gecırıosun ben 1hafta kaldım esımle kamaradan cıkmadım 2kılo aldım geldım gunde 3-4 fılm seyredıodum guseldı esımın yanındaydım sıkıcıydı tv net falan olmadıgı ıcın 1haftada 1kıtap bıtırdım....ben cok ıstıorum senın gıbı hepesımın yanında olmak ama bır cocuk olursa hastalanırsa ne olcak dıe dusunuorum bırde aklıma sey gelıo ödemelerınız olmuo onları nasıl halledıosunuz yada trdekı resmı işlerınızı kım nasıl halledıo???
alalal ılgınc geldı bısey olmalı bız 4sen cıktık 1sene nısanlılıkdan snra evlendık hıc bole hıssetmedık yaaa...sebebını bulursan cozumunude bulursun hayırlısı olsun
gemı bagımlılık yapıo esım gotureyım senı dıodu ben hep gecıstırıodum sımdı ben yalvarıorum onla gıtmek ıcın
gercekden iidüşün ben düşündüğümü zannettım aman ne olcak fln dıe dusunuodum bu ewlendıkden snra 3. ayrılısımız bu sefer ne olduysa cnm cok yanıo cok özluorum dayanamıorum...
canım ben yanımda el ısı getırıyorum bı suru fılm ındırıp onları ızlıyoruz kıtap okuyorum oyun pynuyorum bılgısayarda demır attıgımız gıbı hemen balık yakalamaya gıdıyoruz yanı buradada ınsanın bı duzenı oluyor resmı ıslerle genelde esımın annesı ılgılenıyor odemelerımız zaten otamatık odemede bu kadar yanı
kızlar dün gece 2de ıstanbul bogazına giricez demisti bekledim aramız soguk oldugu ıcın aramadım daha sonra faturasını odemek ıcın vodafona girdim ayrı ayrı zamanlarda 45 dakika ailesiyle konusmus bana telefon cektıgı halde haber vermedi aptal yerine konulmus gibi hissediyorum saat 5te konustuk ıcımden gelenleri soyledım artık fazla uzattın bu ısı ne yapmaya calısıyosun dedım konu ayrılıga geldi sürekli kendin icin yasıcaksın herkes kendı ıcın yasamalı dıyodu oylede oldu iste ben yokum dedim bunu sımdı anlamıcaksın illaki gemiden iniceksin illaki bugunler gecıcek ben yanında olmıcam dedım özür dilerim ben boyle olsun ıstememıstım sen bunları haketmedin ama ben duzelır mıyım bılmıyorum dedı bende seni affetmicem dedim helallık ver bana dedi hakkımı sana helal etmem dedim ben etsem Allah etmez beni kandırdın oyaladın uc sene gectıkten sonra ben artık evlenmek bıle ıstemıyorum bizden bişe olmaz dıyosun dedim senı hicbi zaman affetmicem mutlu olmaman ıcın hep dua edicem dedim . Sacmalama dur falan dedi ama ayrılmayalım bıle demedi .Sizlere iyi haberler vermeyi cok isterdim ama artık bitti. Bu saatten sonra kurtulur mu hic sanmıyorum bogazımda dügüm var konusamıyorum annemın yuzune baksam aglıcam ve kımse durduramıcak beni. Bu vesileylede olsa sizleri tanımak guzeldi artık burda sizinle yazısmak bile benım ıcın cok zor umarım hepınız mutlu olursunuz Allah sevdıklerınıze kavustursun canlarım Allaha emanet olun
kızlar dün gece 2de ıstanbul bogazına giricez demisti bekledim aramız soguk oldugu ıcın aramadım daha sonra faturasını odemek ıcın vodafona girdim ayrı ayrı zamanlarda 45 dakika ailesiyle konusmus bana telefon cektıgı halde haber vermedi aptal yerine konulmus gibi hissediyorum saat 5te konustuk ıcımden gelenleri soyledım artık fazla uzattın bu ısı ne yapmaya calısıyosun dedım konu ayrılıga geldi sürekli kendin icin yasıcaksın herkes kendı ıcın yasamalı dıyodu oylede oldu iste ben yokum dedim bunu sımdı anlamıcaksın illaki gemiden iniceksin illaki bugunler gecıcek ben yanında olmıcam dedım özür dilerim ben boyle olsun ıstememıstım sen bunları haketmedin ama ben duzelır mıyım bılmıyorum dedı bende seni affetmicem dedim helallık ver bana dedi hakkımı sana helal etmem dedim ben etsem Allah etmez beni kandırdın oyaladın uc sene gectıkten sonra ben artık evlenmek bıle ıstemıyorum bizden bişe olmaz dıyosun dedim senı hicbi zaman affetmicem mutlu olmaman ıcın hep dua edicem dedim . Sacmalama dur falan dedi ama ayrılmayalım bıle demedi .Sizlere iyi haberler vermeyi cok isterdim ama artık bitti. Bu saatten sonra kurtulur mu hic sanmıyorum bogazımda dügüm var konusamıyorum annemın yuzune baksam aglıcam ve kımse durduramıcak beni. Bu vesileylede olsa sizleri tanımak guzeldi artık burda sizinle yazısmak bile benım ıcın cok zor umarım hepınız mutlu olursunuz Allah sevdıklerınıze kavustursun canlarım Allaha emanet olun
Mineeee durçok üzüldüm gerçekten..üzme kendini desem çare de olmayacak ki offf hayırlısı böyleymiş de..ama o o kadar pişman olacak ki sonra da seni bulamayacak..çok yazık çok..kim bekler onu senin gibi..üzülme nolur Mine..bırak ne hali varsa görsün..şimdi belki daha iyi hissedeceksin kendini..hep üzülüyordun düşünüyordun..en azından şimdi o kadar düşünmeyeceksin..çık dışarı gez dolaş ağla bağır çağır..içindeki siniri at..ama sonra nolur iyi ol..aklım sende kalacak şimdi
canım hic uzulme o sımdı oradakı kafayla bı karar verdıgını dusunuyor bence ama karaya ayak bastıgı gıbı cok pısman olup hatasını anlayacaktır sen hıc canını sıkma kaybeden sen degıl o uzulmesı gerekende o senın gıbı anlayıslı ve sabırlı bırını kaybettıgı ıcın kendı halıne o yansın
ben bunu haketmedim benden uzak dur dedi ben bunu hic haketmedim ozo yazıklar olsunki hala onun ıcın aglıyorum yıllarımı aldı benden herseyımı aldı ölsem mezarıma bile gelmesin istemiyorum onu
o benim icin herseye degerdi yemesem icmesem aylarca susuz kalsam basıma dunyanın butun felaketleride gelse o benım ıcın herseye degerdi ona aglamıyorum kendime aglıyorum keske böyle sevmeseydim ama artık ınanmıyorum her seferinde düzelticem dedi daha beter yaptı ben böyle birini sevmemiştim yalnız kalsın istiyorum hickimsesiz kalsın yalvarsın bana acı ceksin yansın istiyorum ben ne yasadıysam bın katını yasasın
Sabir vuslatim sabir
yakamaz cok canım yanıyo cok ugrastım hepiniz sahitsiniz ama engel olamadım emek emek büyüttügüm sevgi simdi yerle bir. bındım arabaya ıkı saat dolastım hıcbıyerde duramadım cunku heryerde oturmusuz hepsinde birer anı hepsinde yasanmıslıklar var.Paramparcayım onu cok seviyorum ve o bunu hic haketmiyo biliyorum.Herseyi düzeltebilirdi defalarca gidiyorum uzaklasıyorum dedim elimi tut dedim sadece izledi.Sen bunu haketmedin dedi bana kin besleme dedi bende böyle olmasını istemezdim dedi onu kalbi öyle yumusaktıki kim sevdigim adamı bu hale getirdi ayaga kalkamıyorum tutunarak yürüyorum bittim dibe vurdum ve onu hala cok seviyorum ama gitsin ve pişman olsun hickimsenin ben gibi olamayacagını onu ben gibi seveni bulamaycagını görsün bitsin icimdeki acı allahım nolur bitsin al onu kalbimden hic yasamadım hic tanımadım .Ben kendimi bi masala inandırmısım o masaldan uyanma vaktim gelmiş gözümü acmak istemesemde gözümün önünden gitmiş rüya.Pişman olsun cok pişman olsun ama ben taş kesiliyim kabul etmiyim istiyorum.Gündüzler geciyoda aksamlar cok zor be kızlar aksamlar ölmekten beter.