Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Hmm yanaşmamışlardır gemi sürükleniyo dönüyo ondan öyle hareket halinde görünūyo. Merak etme arar sen içini rahat tut. Başkada bişey düsünme gerek yok kendini yıpratma.

Burcuu bizimde öyle gemiye gitme gibi bi planımız vardı kursa fln gidicektim. Acikcasi hem cok istiyordum hemde korkuyordum orda bıktım skıldım dersem ki kesin derim daha sorun olurdu. Hem benimkide süvari olsaydi kesin giderdim.. ama biz süvarilik fln göremicez herhalde bırakcam deyip duruyo. Yaşıyoruz işte siz sevgili biz eş olarak çekiyoruz zorluklarıni. beklemekte gitmekte çok zor ama eşimi ben başka bi işte düşünemiyorum..

kızlar dün gece 2de ıstanbul bogazına giricez demisti bekledim aramız soguk oldugu ıcın aramadım daha sonra faturasını odemek ıcın vodafona girdim ayrı ayrı zamanlarda 45 dakika ailesiyle konusmus bana telefon cektıgı halde haber vermedi aptal yerine konulmus gibi hissediyorum saat 5te konustuk ıcımden gelenleri soyledım artık fazla uzattın bu ısı ne yapmaya calısıyosun dedım konu ayrılıga geldi sürekli kendin icin yasıcaksın herkes kendı ıcın yasamalı dıyodu oylede oldu iste ben yokum dedim bunu sımdı anlamıcaksın illaki gemiden iniceksin illaki bugunler gecıcek ben yanında olmıcam dedım özür dilerim ben boyle olsun ıstememıstım sen bunları haketmedin ama ben duzelır mıyım bılmıyorum dedı bende seni affetmicem dedim helallık ver bana dedi hakkımı sana helal etmem dedim ben etsem Allah etmez beni kandırdın oyaladın uc sene gectıkten sonra ben artık evlenmek bıle ıstemıyorum bizden bişe olmaz dıyosun dedim senı hicbi zaman affetmicem mutlu olmaman ıcın hep dua edicem dedim . Sacmalama dur falan dedi ama ayrılmayalım bıle demedi .Sizlere iyi haberler vermeyi cok isterdim ama artık bitti. Bu saatten sonra kurtulur mu hic sanmıyorum bogazımda dügüm var konusamıyorum annemın yuzune baksam aglıcam ve kımse durduramıcak beni. Bu vesileylede olsa sizleri tanımak guzeldi artık burda sizinle yazısmak bile benım ıcın cok zor umarım hepınız mutlu olursunuz Allah sevdıklerınıze kavustursun canlarım Allaha emanet olun

Mineeee dur çok üzüldüm gerçekten..üzme kendini desem çare de olmayacak ki offf hayırlısı böyleymiş de..ama o o kadar pişman olacak ki sonra da seni bulamayacak..çok yazık çok..kim bekler onu senin gibi..üzülme nolur Mine..bırak ne hali varsa görsün..şimdi belki daha iyi hissedeceksin kendini..hep üzülüyordun düşünüyordun..en azından şimdi o kadar düşünmeyeceksin..çık dışarı gez dolaş ağla bağır çağır..içindeki siniri at..ama sonra nolur iyi ol..aklım sende kalacak şimdi

canım hic uzulme o sımdı oradakı kafayla bı karar verdıgını dusunuyor bence ama karaya ayak bastıgı gıbı cok pısman olup hatasını anlayacaktır sen hıc canını sıkma kaybeden sen degıl o uzulmesı gerekende o senın gıbı anlayıslı ve sabırlı bırını kaybettıgı ıcın kendı halıne o yansın

ben bunu haketmedim benden uzak dur dedi ben bunu hic haketmedim ozo yazıklar olsunki hala onun ıcın aglıyorum yıllarımı aldı benden herseyımı aldı ölsem mezarıma bile gelmesin istemiyorum onu

sagol canım pişman oldugunda beni bulamıcak bidaha kimseyi ben gibi sevemicek kimse ona gözü gibi bakmıcak o beni diil kendi hayatınıda kaybetti geri gelmesin ben alısıcam bununla savasıcam ama onu affetmicem

ben bunu haketmedim benden uzak dur dedi ben bunu hic haketmedim ozo yazıklar olsunki hala onun ıcın aglıyorum yıllarımı aldı benden herseyımı aldı ölsem mezarıma bile gelmesin istemiyorum onu

ah minecim bunu bilemiyoruz ki işte..yıllarımı aldı diyosun ya işte onu hiç kestiremiyoruz..bazıları ne istediğini bilmiyor..psikolojik sorunları oluyor..ah ah dengesiz erkeklerden nefret ediyorum..sen üzülecek bir kız değilsin..o kendi derdine yansın..ağla içini boşalt ama nolur kendini eve kapatma,yemek yememezlik falan yapma..hasta olma sonra onun için değmez gerçekten..

canım kendıne dıkkat et sadece sen hayatına oyle bırı cıkar kı herseyıo unutursun bazen bızım şer sandığımız şeylerde hayır oluyor merak etme beklide senin icin hayırlısı boyle sadece kendını dusun ve hıc uzulme

o benim icin herseye degerdi yemesem icmesem aylarca susuz kalsam basıma dunyanın butun felaketleride gelse o benım ıcın herseye degerdi ona aglamıyorum kendime aglıyorum keske böyle sevmeseydim ama artık ınanmıyorum her seferinde düzelticem dedi daha beter yaptı ben böyle birini sevmemiştim yalnız kalsın istiyorum hickimsesiz kalsın yalvarsın bana acı ceksin yansın istiyorum ben ne yasadıysam bın katını yasasın

canım bi süredir girmiyorum okuyamadım yazılarınızıda ama her şey bizler için bence bırak ne hali varsa görsün evlenmeden görmüşün gerçek yüzünü yapacak bişey yok en kısa zamanda toparlan kendine gel eminim daha iyisini bulacaksın... unutma herşyde vardır bi hayır... söylemesi kolay yapması zor ama sabır canım benim....

Son düzenleme:
mine çok üzüldüm ....gözlerim doldu okurken yazdıkların..üzülme diyicem ama çokzor olmalı....inşallah tez zamanda atlatırsın....

yakamaz cok canım yanıyo cok ugrastım hepiniz sahitsiniz ama engel olamadım emek emek büyüttügüm sevgi simdi yerle bir. bındım arabaya ıkı saat dolastım hıcbıyerde duramadım cunku heryerde oturmusuz hepsinde birer anı hepsinde yasanmıslıklar var.Paramparcayım onu cok seviyorum ve o bunu hic haketmiyo biliyorum.Herseyi düzeltebilirdi defalarca gidiyorum uzaklasıyorum dedim elimi tut dedim sadece izledi.Sen bunu haketmedin dedi bana kin besleme dedi bende böyle olmasını istemezdim dedi onu kalbi öyle yumusaktıki kim sevdigim adamı bu hale getirdi ayaga kalkamıyorum tutunarak yürüyorum bittim dibe vurdum ve onu hala cok seviyorum ama gitsin ve pişman olsun hickimsenin ben gibi olamayacagını onu ben gibi seveni bulamaycagını görsün bitsin icimdeki acı allahım nolur bitsin al onu kalbimden hic yasamadım hic tanımadım .Ben kendimi bi masala inandırmısım o masaldan uyanma vaktim gelmiş gözümü acmak istemesemde gözümün önünden gitmiş rüya.Pişman olsun cok pişman olsun ama ben taş kesiliyim kabul etmiyim istiyorum.Gündüzler geciyoda aksamlar cok zor be kızlar aksamlar ölmekten beter.

Mine yapma böyle nolur şuan gerçekten gözlerim doldu..canım benim..hiç kimse için değmiyor inan..kendini üzmek ve yıpratmakla kalıyorsun..eve kolay bir durum değil ama geçecek emin ol..sadece biraz zaman..uzaklaş biraz oralardan..git güzel bir yere tatil yap..keşke yanında olabilme şansım olsaydı inan çok üzüldüm..toparlan kendine gel nolur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…