- 4 Şubat 2013
- 2.871
- 4.289
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #6.441
gözlerim,başııım..o kadar kötüyüm ki..gözlerim dolu dolu..isyan edesim geliyor..uzar uzamasına bişey demiyorum ama 2-3 ay mı uzar ya..istifa etsin çıksın gelsin..başka iş mi yok offf..neler düşünüyorum..bu yaz bitti benim için..istemiyorum yaz gelmesin..resmen dumur olmuş vaziyetteyim..ilk bekleyişimde böyle olması ne kötü..hiç beklemediğim şeyler oluyor..nasıl dayancam bilmiyorum kızlaryardım edin bana nolur
Off canımm çok üzüldüm ne kötü bir durumen azından haberleşebilseydiniz yine bir şekilde çabuk geçerdi ama iletişim de yok ki ,
isyan etme tatlım dua et yapabilieceğin başka bir şey yok kii o da çaresiz tabii keşke istifa edip gelse başka bir yolu olsa o kadar kolay olsa gelirdi emin ol ama onun da elinden bir şey gelmiyordur
allah sabrını bir şekilde veriyo canım , çokta dert etme böyle kendine başkaları da ne derde desin hiç duyma takmaa , ben de ne desem bilmiyorum kii allah yardımcın olsun canımm sıkma canınıı
saol canım benim..evet haberleşemiyoruz da..4-5 günde bi haber alıyorsun o da ne kadar konuşabiliyorsun ki..ay isyan edesim geliyor tutmayın beni:))) ben tatil planı falan yaparken böyle olması beni üzdü..yoksa gelsin ağustosta benim için sorun değil ama yeter ki o ay gelsin
çok zor eylül gerçekten..çok sabır istiyor bu iş..inan nasıl dayanıyorum bende bilmiyorum ama Allah sabrını veriyor..o da zavallım beni teselli etmeye çalışıyor ama nafile
amin canım amiiin
Ayyyy sinirlerim tavan yapti.... beyfendi gemlikten gelcek abisi gece gidip alcak tamam gunduz kim goturcekmis. Ben nerden bileyim ya babam calisiyo abisi calisiyo. Yok bi ogrenememisim arabayi kullanmayi fln fln almasaydin vitesli dedim. Kizdik birbirimize gelme o zaman ne yapayim dedim kapattik.... gelsin sabaha karsi arayip cagirirsalar goturen olur yegeni fln saat 9 10 olursada bin otobuse git. Yok alistirdik git al gotur simdi zor geliyo beyfendiye. Gelmesin ne yapayim alla alla uyuz etti beni aramicam iste... ben erik kiraz istedi diye gittim bu sicakta aldim 4kiloyu tasidim yaptigina bak....
Aah yakamazcim canim benimm ne hayallerimiz vardi artik inancimi kaybediyorum hayal kuramiyorum cezalandirmak istiyorum onu ama yapamiyorum hic hketmedigim seyleri yasiyorum bu aralar ama burda sizin yazdiklarinizi okuyunca mutlu oluyorum bide kendime bakiyorum uzun zamandir mutsuzlugumdan baska bisey paylasmamisim sizinle kizimiz olursa adi asli melek olsun derdik babasina askindan adi asli olsun melek gibi olsun ama simdi hayallerimdeki adamin beni bu kadar uzdugune inanamiyorum istemiyorum artik ne hayalleri ne sevgiyi hicbiseyi yoruldum yakamaz bu kadar severken bu kadar incinmekten yoruldum ne gitmeme izin veriyo ne kalmama rahat ol takma kafana diyo siz olsaniz yapabilirmisiniz gun gectikcr sevgim tukeniyo hissediyorum gitmek istiyorum uzaklasmak bazende onu hic sevmemis olsaydim diyorum canim yaniyo ama aglamiyorum galiba alisiyorum belkide vazgeciyorum bilmiyorum
kızlaaar sevgilimle konuştum daha yeni yanaşıyoruz kaç gündür bekletiyorlar dedi yuppppiii:)))))) çok şükür çooook:)
Kizlaaaarrr dün gemi gölcük'e yanasti veee bizde gidip hemen aldik esimi ohhhh gece 12ye kadar birlikteydik sonra götürdük tabi rüya biteeama aksam gemlikteler bakalım ordanda gelirim diyo gelebilirse süper olurrrrrr . İste bi getir götür sorunu olur mu üst üste iki gün diye düşünürum sonuçta abiside babamda mecbur degil iki gun ust uste git al gel götür çekiniyorum açıkçası...
Bu arada geminin yanina kadar gittim dün ben bu kadar büyük oldugunu hic bilmiyordum resimlerle alakasi yok... ne güzel gemiyede gircektim kaptan getir görsün bizde tanışmıs oluruz demiş. Ama sagolsun ablasi korktu giremedi sinir oldum onuda limanda tek bırakamadık yani böyle bi firsat ne zaman gelir bidaha bilmiyorum. Gemlikte alırım gemiye dedi ama gölcük rahattı tek bizim gemi vardı tehlike yoktu. Gemlik kalabalik ve daha disiplinli izin vermezler belki girmem için.. kısaca üzüldüm yani..... ama son bisey daha söyliyeyim o kocaman gemiyi görünce eşimle bikere daha gurur duydum o gemiyi idare etmek hicte kolay olmasa gerek bizim kocisler mikemmel kizlarrrrrrrrAllah hepsine yardım etsin..
Senin adına çok sevindim özge:)
benimde ağlamaktan gözlerim şişti..konuştum diye seviniyordum çok kötü bir haber aldım..şuan yazarken bile ağlıyorum..ben 1 ay sonra gelecek diye beklerken onun yerine gelecek kaptan izine çıkmış..ve ne zaman döneceği belli değil..2 ay ya da 3 ay..bütün yaz hayallerim suya düştü..herşeyden nefret ediyorum..sinirimide ondan çıkardım..üzülürse de üzülsün umrumda değil..hep böyle olacaksa hiç olmasın daha iyi..
ay yavrumm yaa sarılasım geldi sana simdi eriklerine kirazlarına kurbann :):) kızlar o kadar cok temizlik yaptımki suan sinirlerim pelte gibi kereme bile kızmıyorum suanda özgeeemm canımm sende kızma sinirlenmee gelir yavrumm gerekirse yürüyerek gider gene gelir sıkma canını canım benimmm :)
Oyy kiyamam sana ben:) uzme kendini bitanem yeter ki gelsin bosver elbet bi sekilde gider:) sende araba kullanmayi ogren:))Ayyyy sinirlerim tavan yapti.... beyfendi gemlikten gelcek abisi gece gidip alcak tamam gunduz kim goturcekmis. Ben nerden bileyim ya babam calisiyo abisi calisiyo. Yok bi ogrenememisim arabayi kullanmayi fln fln almasaydin vitesli dedim. Kizdik birbirimize gelme o zaman ne yapayim dedim kapattik.... gelsin sabaha karsi arayip cagirirsalar goturen olur yegeni fln saat 9 10 olursada bin otobuse git. Yok alistirdik git al gotur simdi zor geliyo beyfendiye. Gelmesin ne yapayim alla alla uyuz etti beni aramicam iste... ben erik kiraz istedi diye gittim bu sicakta aldim 4kiloyu tasidim yaptigina bak....
Haklisin canim ama simdi daha iyiyim sayenizde:) canlarim benim:)ozocumm canımmm bak biz hepimiz birbirimize destegiz herseyimizi paylasıyoruz bunuda atlatıcaksınız emin ol hem hersey bitmiş degil sıkma canını nolur kıyamamm sana yaaa
sana ne oldu böle ben anlamadım nıe bole karamsarlıga kapıldın sen bıseymı dedı bırı bıseymı soledı ne olduda bosverdın bole...????
sabrın sonu selamettır bacım denızcı eşi olmak ınsana sabretmeyı ogretıo cok tezcanlı bırıydım ben sımdı kendımı kampulbaga gıbı hıssedıorum....
cekınme sekerım ınat et araba kullanmayı ogren o gelene kdr bence yaparsın ....
bende esımle gemıye gıttıgımde aynı hıslerı yasamısdım hersey ondan soruluo yangın cıkıo esım kosuo fln bende ole gurur duydum esımle saygım arttı walla koskoca gemıyı goturup getırıolar....
aglama şekerım sadece ewlenmeden once ıyı dusun bunun gıbı nıce olayla karsılasacaksın dogum olcak belkı gelemıycek dogum gunu evlılık yıldonumlerı hep yalnız olcaksın bunlara bır omur katlanabıleceksen ewet de cok duyuyorum bosanan...yazık etme kendıne erkek bosansa bekar kadın bosansa dul bu ülkede cok ıyı dusun....
eveeett aramadim inat ettim aradı gelcek insallah.......
Ozoooooo üzulme yaaa valla aklimdan cıkmiyosun teselli edecek söz bulamiyorum sende haklisin oda hakli onunda elinden bisey gelmiyo...
Deliii:))
Saol canim gozlerim dolu dolu agliyorum surekli ama napalim mecburuz iste:) normal bisekilde konusuyoruz suan.cok uzdum onuda uzuldum onun haline..simdi konusunu bile acmuyorum onunda yapacak bişeyi yok cunku.cok iyisiniz hepiniz:)1
sana ne oldu böle ben anlamadım nıe bole karamsarlıga kapıldın sen bıseymı dedı bırı bıseymı soledı ne olduda bosverdın bole...????
burcumm yaaa ne biliyim cok kostuk cabuk yorulduk dicemde uc sene gecti :)bi senedir doru duzgun gemiden inemedi benimki artık ikimizde cok dolduk sanırım bide dayısı ani kalp krizinden vefat etti cok yakındılar altı gün sonra gemiye cıkmak zorunda kaldı gemiye gittigi ruh halinden cıkamadı henüz ailesiyle falan mutlu konusuyo ama butun hıncını benden cıkarıyo artık bende yoruldum aramıyorum sormuyorum haber bile vermiyorum ama inat olsun diye degil icimden gelmiyo insallah gecer düzelir hepimiz üzerimizdeki hüzün bulutlarını dagıtırız insallah:2::2:
ozoooo gelince yaz hayatımm merak ediyorumm senii üzülme artık noluur
merhaba canlar
bende uzakyol kaptanı esıyım hem cok guzel hem cok zor uzaklar
bende esımle beraber 5 yıldır denıze cıkıyorum suan bulgarıstan varnadan yazıyoruz sıze
bazen dayanamıyor ınsan burda bırseye uzuldugu yada telefonda sevdıklerının sesı kotu geldıgı zaman gunler gecmek bılmıyor dusunun ,
sevdıgınız ınsan gemıde caresız yanınıza ıstedıgı zaman gelme sansı yok uzmeyın eslerınızı kotu haberler vermeyın onlara gemıde ,moral verın hep...
ne dogumlara yetısebılıyor ınsan ne olumlere uzun sure cıktıgında bır donuyorsun annenın babanın yuzunde 1 kırısık daha olmus o kadar cok uzuluyorkı ınsan onların yanında devamlı olamıyor dıye...
ama cok guzel yerlerıde var tabı benım masallahım var 5 yıldır gezmedıgım gormedıgım yer kalmadı farklı kulturlerı gormek farklı ınsanları tanımak cok guzel...
imkanınız varsa hepınız cocuklarınız olana kadar gıdın eslerınızle bırde bu duyguyu beraber tadın...
merhaba canlar
bende uzakyol kaptanı esıyım hem cok guzel hem cok zor uzaklar
bende esımle beraber 5 yıldır denıze cıkıyorum suan bulgarıstan varnadan yazıyoruz sıze
bazen dayanamıyor ınsan burda bırseye uzuldugu yada telefonda sevdıklerının sesı kotu geldıgı zaman gunler gecmek bılmıyor dusunun ,
sevdıgınız ınsan gemıde caresız yanınıza ıstedıgı zaman gelme sansı yok uzmeyın eslerınızı kotu haberler vermeyın onlara gemıde ,moral verın hep...
ne dogumlara yetısebılıyor ınsan ne olumlere uzun sure cıktıgında bır donuyorsun annenın babanın yuzunde 1 kırısık daha olmus o kadar cok uzuluyorkı ınsan onların yanında devamlı olamıyor dıye...
ama cok guzel yerlerıde var tabı benım masallahım var 5 yıldır gezmedıgım gormedıgım yer kalmadı farklı kulturlerı gormek farklı ınsanları tanımak cok guzel...
imkanınız varsa hepınız cocuklarınız olana kadar gıdın eslerınızle bırde bu duyguyu beraber tadın...
burcumm yaaa ne biliyim cok kostuk cabuk yorulduk dicemde uc sene gecti :)bi senedir doru duzgun gemiden inemedi benimki artık ikimizde cok dolduk sanırım bide dayısı ani kalp krizinden vefat etti cok yakındılar altı gün sonra gemiye cıkmak zorunda kaldı gemiye gittigi ruh halinden cıkamadı henüz ailesiyle falan mutlu konusuyo ama butun hıncını benden cıkarıyo artık bende yoruldum aramıyorum sormuyorum haber bile vermiyorum ama inat olsun diye degil icimden gelmiyo insallah gecer düzelir hepimiz üzerimizdeki hüzün bulutlarını dagıtırız insallah:2::2:
alalal ılgınc geldı bısey olmalı bız 4sen cıktık 1sene nısanlılıkdan snra evlendık hıc bole hıssetmedık yaaa...sebebını bulursan cozumunude bulursun hayırlısı olsun
Burcuuuu aynen dedigin gibi valla gemiyi görünce şaşırdım... keske girebilsedim ama olmadi. Yavas yavas artik ilk uzaktan gormustum simdi yakindan sonrada girer gorurum sindire sindire hepsi birden olmuyo demekki
gemı bagımlılık yapıo esım gotureyım senı dıodu ben hep gecıstırıodum sımdı ben yalvarıorum onla gıtmek ıcın
Oyy kiyamam sana ben:) uzme kendini bitanem yeter ki gelsin bosver elbet bi sekilde gider:) sende araba kullanmayi ogren:))
Haklisin canim ama simdi daha iyiyim sayenizde:) canlarim benim:)
Merak etme canim düşünüyorum ama vazgecemiyorum iste:) seviyorum napiiim:) sabirliyimdir ben ama by sefer col k alistirmistim kendimi gelecegine o yuzden uzuldum
gercekden iidüşün ben düşündüğümü zannettım aman ne olcak fln dıe dusunuodum bu ewlendıkden snra 3. ayrılısımız bu sefer ne olduysa cnm cok yanıo cok özluorum dayanamıorum...