Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Allah kavustursun sekercm :))) bizim kizlar yine efkar basmis burayii benimkiyle kavgali iki gun gecirip ayrilik virajini anlattiktan soraaa opusup baristik (hayali tabikii ( ) bulgaristana gonderdimm :)) dun annesini aradim artik dayanamayip keremin morali cok bozuk biraz moral versin demeye uuf oyle yanlis anladikiii inanamazsiniz ogluna eve gelmeden once git tatil yap demis allahimmm bide tatil cikti basima kizlar yaaa asicam kendimi artikk :)

mine haklısın herkezin moral bozuk..benimde bozuk bugün kaç gündür seviniyodum sonunda aldım haberini diye..ama artık arasın..salı gününden beri bekliyorum..yok..aramadı henüz.işi çok herelde birde tlf nu bozulmuş..başkasının tlf nundan haber vermişti zaten..marinetrafficten bakıyorum limanda gemi..arıyorum kapalı tlf nu..en kısa sürede arıycam demişti bende sandımki hemen arıycak ..en kısa süre sence ne kadar...benim anladığım bir iki gün değilmidir kısa olan..belki bugün arar.bide kızgınsın biliyorum diyo..ben yok dedim kızgın değilim evet değildim ama artık kızgının .....bu gün çok kötüyüm yeni kalktım yataktan canım istemiyo ki hiç bir şey yapmak...

Kiyamam sana.benimkide 4 aylikti iste 1 ayi kaldi ama uzayacak heralde kac gündür demirde bekliyolar sabir Burcucum
ay bu sefer cok özluorum gecen sefer o gıtmısdı bende tatıle cıkmısdım sımdı 2aydır bos bos oturuorum ondan galıba 1-2hftaya kdr gıdıcem yazlıga ıns. orda zaman cabuk gecer

Yakamazcim canim yapma boyle bizim telefon cektigi halde o kadar konusamadigimiz zamanlar olduki seni seviyosa sen bundan eminsen arar bak biz ne hale geldik artik telefon ceksede haberlesmiyoruz ben disari cikiyorum geliyorum soylemiyorum neden biliyomusun keremin artik hicbisey umrunda diil bide boyle dusun benim ne kadar uzgun oldugumu dusun bide konustugunuz zamanlarda kalbini cok ama cok kirdigini dusun emin ol bazen aramamasini tercih ederdim diyorum sikma canini sakin ama sakin kendini harap etme aylarca evden cikmazdim disari ciktigimda ona ihanet ediyomusum gibi gelirdi simdi anladimki bazen gonullerdeki mesafe butun mesafelerden uzak olabiliyomus sakin uzulme ben inaniyorum haber vericek ben burdaki butun bayanlarin mutlulugu herkesten cok hakettigine inaniyorum mutlu olmaya calis yakamaz hicbisey geri gelmiyor gun gelirde sevdigin hicbisey vazzgecilmez degildir uc sene cok bi zanam degil dediginde bunu cok daha iyi anliyosun uzme kendini seni seviyosa ve dunyanin herhangi bi yerinde nefes aliyosa sana mutlaka ulasir ama istemiyosa sen istedigin kadar yaaktan cikma umrunda bile olmaz herseyin hayirlisi ben o kadar kirginimki artik ne istedigmi bile bilmiyorum umarim mutlu oluruz

haklısın canım...benden çok hoşlandığını ona iyi geldiğimi sesimi duymaya bayıldığını anlattıklarımı zevkle dinlediğini biliyorum.seviyomu bilmiyorum ama aramızda güçlü bir duygu var tabi..untma beni oralarda demiştim gideceğinde seni unutmam mümkün değil artık demişti..bizim birbirimize çok ihtiyacımız var yanlızlığımızı paylaştık aylarca..çok masum hayaller kurduk evimiz olduğunu kızımız olduğunu hayal ettik..ben gece gündüz bunları hayal ediyorum mine...eminim sizde böyle şeyleri hayal ediyosunuzdur...hem 3 yıl olmuş eğer eminsen keremden evlenmelisiniz bence bir an önce..zamanı gelmiş sanki ama önce bu sorunları aşmalısınız tabi...resminizi gördüm çok tatlı bir çiftsiniz...üzülme tamam mı artık hayırlısı neyse o olsun diyelim .......

Son düzenleme:
Aah yakamazcim canim benimm ne hayallerimiz vardi artik inancimi kaybediyorum hayal kuramiyorum cezalandirmak istiyorum onu ama yapamiyorum hic hketmedigim seyleri yasiyorum bu aralar ama burda sizin yazdiklarinizi okuyunca mutlu oluyorum bide kendime bakiyorum uzun zamandir mutsuzlugumdan baska bisey paylasmamisim sizinle kizimiz olursa adi asli melek olsun derdik babasina askindan adi asli olsun melek gibi olsun ama simdi hayallerimdeki adamin beni bu kadar uzdugune inanamiyorum istemiyorum artik ne hayalleri ne sevgiyi hicbiseyi yoruldum yakamaz bu kadar severken bu kadar incinmekten yoruldum ne gitmeme izin veriyo ne kalmama rahat ol takma kafana diyo siz olsaniz yapabilirmisiniz gun gectikcr sevgim tukeniyo hissediyorum gitmek istiyorum uzaklasmak bazende onu hic sevmemis olsaydim diyorum canim yaniyo ama aglamiyorum galiba alisiyorum belkide vazgeciyorum bilmiyorum

Kimse uzulmesin kizlar..herseyi oluruna birakin..su akar yolunu bulurmus..aramiyor sormuyor diye uzulmeyin cok yogunlar sizi unutmuyolar merak etmeyin..onlarin akli hep sizdedir...ama iste ordaki psikoloji ve yogunluk..cikin gezin dolasin neden kendinizi eve kapatiyosunuz ve kendinize ceza veriyosunuz ki..bosu bosuna kendinizi yipratmayin.emin olun ki hersey cok güzel olacak kizlaaar:))))

Bende kac gundur limana varmalarini bekliyorum demirde takildi kalldilar oyle bende merak etmiyor değilim yani ama kendimi disrlara atip kafa dagitiyorum yoksa evde düşünmekten kafayi yerim:))

canım sana nedesem hiç bilemiyorum...ben pek tecrübeli sayılmam bu konularda ama kalbini dinle aklında yol göstericin olsun tabi...zamanla hallolucak herşey yaşayıp görücez ikimizde..sen tanıyosun sonuçta kerimi..düzelir mi atlatırmısınız bu günleri sen karar vericeksin...eminim en doğru kararı vericeksindir...bak şöyle düşün ama hiç kimse mükemmel değildir..ve hiç bir ilişkide mükemmel olmaz..hem herşeyi karşı tarafa yüklememeliyiz her sorunun sebebi karşıtaftan kaynaklanmaz dimi..bizimde var hatalarımız eksiklerimiz..işte herşeye rağmen bütün sorunlara rağmen vazgeçemiyosan ondan bitmesin istiyosan ilişkiniz zamana bırak düzelicek mi diye bekle..çokta üzülme canım......

Sizi seviyorumm iyiki varsiniz:) ozocumm canimm seninde guzel haberleriniz bekliyoruz yakamazcim seninde hepimizin guzel haberleri olsun bazen elimizde olmuyo uzuluyoruz iste neysee bu aksam huzun yoook :))

Sizi seviyorumm iyiki varsiniz:) ozocumm canimm seninde guzel haberleriniz bekliyoruz yakamazcim seninde hepimizin guzel haberleri olsun bazen elimizde olmuyo uzuluyoruz iste neysee bu aksam huzun yoook :))

saol canım sende iyi ki varsın:) üzme sıkma tatlı canını..herşeyin hayırlısını dile:) inşallah güzel haberler veririm:)

Kizlaaaarrr dün gemi gölcük'e yanasti veee bizde gidip hemen aldik esimi ohhhh gece 12ye kadar birlikteydik sonra götürdük tabi rüya bitee ama aksam gemlikteler bakalım ordanda gelirim diyo gelebilirse süper olurrrrrr . İste bi getir götür sorunu olur mu üst üste iki gün diye düşünürum sonuçta abiside babamda mecbur degil iki gun ust uste git al gel götür çekiniyorum açıkçası...

Bu arada geminin yanina kadar gittim dün ben bu kadar büyük oldugunu hic bilmiyordum resimlerle alakasi yok... ne güzel gemiyede gircektim kaptan getir görsün bizde tanışmıs oluruz demiş. Ama sagolsun ablasi korktu giremedi sinir oldum onuda limanda tek bırakamadık yani böyle bi firsat ne zaman gelir bidaha bilmiyorum. Gemlikte alırım gemiye dedi ama gölcük rahattı tek bizim gemi vardı tehlike yoktu. Gemlik kalabalik ve daha disiplinli izin vermezler belki girmem için.. kısaca üzüldüm yani..... ama son bisey daha söyliyeyim o kocaman gemiyi görünce eşimle bikere daha gurur duydum o gemiyi idare etmek hicte kolay olmasa gerek bizim kocisler mikemmel kizlarrrrrrrr Allah hepsine yardım etsin..

Senin adına çok sevindim özge:)

benimde ağlamaktan gözlerim şişti..konuştum diye seviniyordum çok kötü bir haber aldım..şuan yazarken bile ağlıyorum..ben 1 ay sonra gelecek diye beklerken onun yerine gelecek kaptan izine çıkmış..ve ne zaman döneceği belli değil..2 ay ya da 3 ay..bütün yaz hayallerim suya düştü..herşeyden nefret ediyorum..sinirimide ondan çıkardım..üzülürse de üzülsün umrumda değil..hep böyle olacaksa hiç olmasın daha iyi..

neeeeeeeeeee inanmiyorum yaaaaa başka kaptan mı yokmuş canım ne degisik çok üzüldüm ya biz geri sayım yaparken olaya bak.... bizimkinide kaptan inmeni istemiyorum diyomuş ama hamile yalnız kaldı zaten fln diyerek ikna etmis yoksa dilekcesini kbul etmemis kaptan.... söylicek söz bulamiyorum üzülme desem insan nasil üzülmez ki. Elimizden hiç bisey gelmiyo iste.

3 kaptan varmış..biri bu diğeri gemiye yeni çıkmış diğeri de izine çıkmış daha yeni..4 kaptan olsa sorun olmazdı ama ekonomik krizden kaptan almıyolarmış..erkek arkadaşımda yükle ilgili bişey sormak için şirketi aramış ve daha yeni öğrenmiş böyle birşey olduğunu o kaptanın daha önce izine çıktığını sanıyormuş..valla ağzıma geleni saydım..nasıl bir şirket bu dedim bilmem ne gelme hiç istemiyorum dedim..ağlıyorum bi yandan da offf...şimdi başlarlar işte..işte daha çok ağlarsın bilmem ne..iyi düşün cart curt..zaten canım sıkılmış denilenlere bak..erkek arkadaşımda çok üzgün ama banane bekleyen benim burda..tatile bile gidecektik hepsi fosss..böyle şey mi olur ya..

özge nasıl iş bu ya baksana sen hamilesin göndermiyolar bile..böyle iş olmaz olsun..

Ozgecimm gozunaydinn insallah gemliktede gelir esin :) ozooo aaahh ozooo canim benim cok uzuldum belki bi caresi bulunur sirketler sacma sapan seyler yapiyolar resmen somuruyolar bak mesela bizde maasi dort ay geriden aliyoruz istedigimiz zaman inemiyoruz ben keremin ne zaman geliceni bile bilmiyorum mesela insallah bi yolu bulunur fazla ustune gitme sevgilininde dicem ama burda beklemekte kolay degil yapabiliyoruz bazen sikma canini hersey olucagina varir canim benim

ah minecim ne zor işlermiş bunlar..bazen keşke hiç baştan başlamasaymışım diyorum ama çokta seviyorum valla söyleyeceğimi söyledim..ne biçim bi iş bu dedim..saydırdım mesleğine şirketine banane ya..o da üzülüp duruyor napsın..ne tuhaf bi mesleğim var diyor..keşke kaptan olmasaymışsın dedim..hep üzüntü özlem bu nedir ya dedim..çok sinirliyim öyle böle değil yani..o da ne iş yapsaydım aşkım dedi offfffff...annem soracak geldi mi diye onlara ne dicem gözlerim şişti ağlamaktan..şirketteyim birde sürekli tuvalete koşuyorum..

saol minecim ne diyim ki..sende üzgünsün bekliyorsun..sana da bişey diyemiyorum artık anlıyorum çünkü seni..üzülme desekte ne çare işte dimi..hepimiz üzgünüz çünkü inşallah herşey hepimiz için hayırlı ve güzel olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…