Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

kızlar selamm nasılsınız bakalım
yeni arkadaşlar gelmiş selamlarrr,
biz evlendik kısa süre önce cok güzeldi hersey evimiz de cok güzel oldu, paramız bitio tabi napıcaz bilmiyorum

Canım tebrik ederim, Allah mutluluğunuzu daim etsin... İnşallah herşey gönlünüzce olur...

uyuyakalmamıslardır sevgılım ben esımın yanına gıttım ya vardıya usulu gece bır saate kadar 3.ayakda bır saate kdrda 4.ayakda oluo bu adam suvarıymıs bu ayakdaymıskı zaman zaman esımde 3.veya4. ye ızın verıo ole olmusdur olmusdur yanı yalan solemıodur kaza bu olur olur...

bnm esımde calısdı bayan stajyerle grup halınde dısarıya bıle cıkıolardı ama bnm esımın dısarı cıkıs amacı ınternet olan bır yer bulup bnmle konusmak ınsanın nıyetı onemlı bu kdr guvensız olmayın kızlar...(benımde bu rahatlıgım umarım basıma iş açmaz:))teyzenın bırıde ole dıodu bana kocanı sakın yalnız bırakma hep gıt onla bnm yegenım hep gıderdı cocukları 6aylık oldu hep kocasıyla cıktı bırıkımde yaptı bıdı bıdı ...adam yapacak olsa karadayken markete gıdıorum dıe bıle cıkar ısını gorur gelır ne sen ne ben tutamam dıyecekdımde teyzeye dıyemıosun işte...

esımın sınıfındada vardı bır kız kaptan olmus allaımnassı cırkın erkek fatma bıldıgın...bu nasıl gemıyı ıdare edecek dıe soruodum kısa boylu celımsız bıseydı bayan kaşdı lakabıda hahaha

Sst bende kisa boyluyum laf yok kisalara:)))))) anlatmayin soyle seyler kizlar enerjim dusuyor:))) zaten hala demirdeler limana gidemediler sinirlerim bozuldu artik:) en fazla ne kadar demirde bekliyolar ya.hic boyle bisey olmamisti 3 aydir böhüü

bende kısayım ...ama çırkın deılım

bu o kız işte bölebişeydi

Valla benim kociste eskiden çıktı dışarı stajyerle bişey demedim içim içimi yemişti ama dedigin gibi yapcak olan heryerde yapar yakın uzak farketmez diye düşünmüştüm...
Ki bizimkilerin dişarı cikmaya bile vakti yok yavrum 3ayda barcelona da cikmis 2saat bikerede izmirde tras olmaya cikti o kadar.. ayy düşününce acıdım kız yavruma

bende kısayım ...ama çırkın deılım

bu o kız işte bölebişeydi

Ben uzunum valla 1.74 boy var çirkinde degilim boşnak güzeliyim kız beeennnn

Valla bizim diger gemideki kaptan bayandi bildigin güzeldi yani ince uzun ama evliydi eside gemide baş mühendisti şirketin tek bayan kaptanıydı şirket bir dedigini iki etmiyodu. Reklam yüzüydü zaten şirketin bisey olcak hemen ona teklif ediliyodu.. röportaj vss

yazık ya ama konteynır yogun geçio biraz bide karakterle ılgılı hayatım bnm esım sorumluluk sahıbı oldugu ıcın pek cıkmıo ama 3.vardı fıldır fıldır gezıodu esım ızın vermıs cıkmıs sen sabah gıt gece12de gel gemıye yedı tabı fırcayı senın esınde bnmkı gıbı demekkı ıslerıne gelmıo cıkmak bnm esım pek sevmıoda seysellere gıttı nasıl bı yer dedım yok sole kotu yok bole pisss meger mıllet
balayına gıdıomus oraya nette gordum ruya balayı seyseller dıe dıorum bole bole sen nıe begenmedın bende gecelıgı bın dolarlık otelde kalırsam bende severım dıo bısey yok mılletı kandırıolar dıo:))velhasıl sevmıo bnmkı cıkmayı

bende eskı sırkettekı kızı gormusdum belkıde aynı kızdan bahsedıoruzdur ben kıza olan hasetımden bana çirkin geliodur:)))kocamla 6ay aynı gemıde gezdı dıe

eskidende gittigi yerler oldugu icin her defasinda cikip gezmenin bi anlami yok diyo esim aynen benimkide işini yapcak diye kendini parçalıyo uykusuz kalıyo simdi gemlikten eve gelcek işlerimi halledyim bitsin eve geldigimde aklımda kalmasım diyo hmm ayni kisiden bahsediyo olabiliriz sedaydı adı.

kızlar......rio de janeiro çok tehlikeli bir yer dimi...yazdıklarınızı okuyorumda içim karardı..orda bir ay kalıcaklarmış..seviniyorum bir ay konuşucaz diye ama sambacı kızlar var orda ...yok çıkmam felan diyo ama çıkar dimi..2 aydır denizde hava alıcaak..felan felan....

Valla hic bilmiom ki bak bizimkiler sabah geldi istanbula onlarda demirde yarin yanascaklarmis.... hic konusamadiniz mi ki kesin bellidir yanasma zamani

Hayir 22 sinde ingilteredeyiz demisti ama hala bekliyolar cekmiyor ki telefonu hic boyle bisey olmamisti daha once.ama orda bekleyen cok gemi var hepsi ayni limana girmek icin bekliyor

iyi akşamlar kader arkadaşlarım :) benımde eşim 1 ay oldu gideli.bizde denici eşleri olarak birazdan çilingir sofrası kurucaz.napalım artık eşim çarkçıbaşısıyla bizde kader arkadaşlarımızla içicez :) kaldı 2 ay eşimin gelmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…