Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

selam kızlar...bu marinetrafik te görmek çok iyi bir şey hiç değilse nerdeler ne durumdalar biliyo insan ..ama işte demekki kötü şeyleride görüncee kötü oluyo tabi..

Iciniz rahat olsun canlarimm insallah hepsi iyiler hepsi Allaha emanetler hava ruzgarliysa yada soguksa uc dort gun yanasamadiklari oluyodu yada benzin almak icin falanda acikta bekliyolar liman musait olmayabilir kimi ulkelerde bizde calisma gunuyken onlrda tatil oluyo mesela o zamanlarda bekliyolar bisuru sey olabilirki sikmayin caninizi canlarim he bide sey okudum herkes uyumus falan oyle bise oldugunu hic sanmiyorum hepsini vardiyalari var limandayken bile herkes disari cikamiyo birileri kaliyo ama keremin eski sirketinden bi bayan kaptan bi erkek kptan islerine dalmislar ve gemi karaya oturmus anlarsiniz ya :))

kız mine hiç güleceğim yoktu ...anlatırım ben bunu kaptan beye..yok der eminim de ..olaz öyle şeyder..sorsan hiç ama hiç olmuyor öyle şeyler ..hiç bayan kaptanla çalışmamış zaten ama çalışmasız dimi insan korkuyo vallahi....

Istemem gec gelmesiiN böhüü cok ama cok moralim bozuldu nefret ettim ingiltere den iyice bunalmistir o da eminim ay sag salim gelsinlerde yapacak baska bisey yokk

Mineeee:)))))) deme soyle seyler:)))))) eger bayan kaptanla falan calissa ben burda kudurur geberirim ühühühü ay olmasin boyle birsey intihar ederim:))))))))

Mineeee:)))))) deme soyle seyler:)))))) eger bayan kaptanla falan calissa ben burda kudurur geberirim ühühühü ay olmasin boyle birsey intihar ederim:))))))))

ahhhhh....canım senin moral sıfır...yok olurmu öyle şey...onlar kesin sevgiliymiştir yada evli.yani olmaz heralde iş ortamı okadar insan.. sen sormadın mı gemide bayan kaptan varmı diye..ben sordum ..hepsi bayan bir ben erkek demişti...ben kızınca da yok hiç çalımadım demişti...hem bayan kaprtanlar bence çok ciddi olurlar heralde yapmazlar asla öyle şey...

Kızlarrrr benim kociş gecen sefer süvarisi bayandı Allahtan evliydi eşide baş mühensti gemide ama ondan önce estajyerleri bayan denk geldi hemde 1 degil 2side bayandı kafayı yemiştim bencede öyle uyuya kaldılar olayı hiç inandırıcı degil güvertede illa biri oluyo olmak zorunda ama arkadasın dedigi gibi müsaitseler

Istemem gec gelmesiiN böhüü cok ama cok moralim bozuldu nefret ettim ingiltere den iyice bunalmistir o da eminim ay sag salim gelsinlerde yapacak baska bisey yokk

Bozma moraliniiiiiii ne güzel haber alabiliyosun seviyosun seviliyosun az kaldi biraz daha sabır. Aklıma geliyoda sanki gecen gün daha 2gün oldu fln diyoduk

Burcuuuu evet benim kocis ayda bir geliyo görüşüyoruz çok sükür... insallah bu pazartesi yine gemi gemlikte olcak yine görüşcezzzzzz

hem karada çalışsalarda olucak dimi etraflarında bayanlar..yapıcak olana heryer bir..hem oldu diyelim bayan kaptan..bu kızında vardır bir sevdiği..yok be olamaz ...olmasın .....

Denize denizden bakmakla karadan bakmak arasındaki farkı bilir misin…?

Deniz;
Elveda demenin buyrukluğunu mavinin tonlarıyla avutmaktır…
Sevdiklerinden her saniye uzaklaşıp yine her saniye onları göreceğin güne yaklaşmaktır…
Özlemin adını sözlükten daha iyi telaffuz etmektir…
Sensizliğe şiirler yazmaktır…
Dört mevsimi bir bavula sığdırmaktır…
Hayal bile edemeyeceğin uzakların o kadar da uzak olmadığını bilmektir…
Maviyle yeşilin sarhoş olduğu yeri 360 kertede görmektir…
Kimsenin bilmediği bir dili konuşmaktır…
Yakamozun her rengini görmektir…
Yokluğunda sevgi gibi acıtmasıdır…

Deniz;
En kara bulutları en sert rüzgarları en büyük dalgaları insanlarla uğraşmaya tercih etmektir.
Sancak ve iskeleyi adını bilmediğin bir yıldızdan almaktır…
Gerçek Kuzeyi bilmektir…
Ülkeni dünyanın her yerinde temsil etmenin gururudur…
Kendi yazdığın efsanelerin başrolünü oynamaktır…
“Her limanda bir sevgili” deyiminden nefret etmektir…

Deniz;
İnsanın düşünce balonlarıyla dolaştığı yerlerdir…
Deniz tutmasını alkol sarhoşluğuna benzetmektir…
Yokluğun aslında nasıl bir erdem olduğunu keşfetmektir…
Fırtınanın hayallerini yenemeyeceğine inanmaktır…
Ufka bakıp dünyayı küçümsemektir…

Deniz;
Hep geleceği düşünüp bugünü harcamaktır…
Keşke belki gibi kelimeleri aklından çıkartmaktır…
Uykulardan kanter içinde uyanıp dua etmektir…
Sabretmenin erdemidir…

Deniz;
Tanrıyla buluşmaktır…
İnsanın inandığı her şeyin aslında bir yalan olduğuna inanmaktır…
Ölmekten korkmamaktır…
Hayatında bir kere bile olsa gidip dönmemeyi düşünmektir…

Deniz;
Doğumlara ve ölümlere geç kalmaktır…
İnsanın yalnız doğduğunu ve yine yalnız öleceğini hatırlamaktır…
Bir son varsa sonuna kadar gidilecek yerdir…

Deniz;

İNANMAKTIR!
YAŞAMAKTIR!
SEVMEKTİR!
ÖLESİYE SEVMEKTİR!

Şimdi söyle sen karadaki denizi sevdiğini mi zannediyorsun?

Yok bizimkinin gemisi hep erkek yoksa kafayi yerdim suan burda:)) ama oyle seylerin olacaguni sanmiyorum.ciddi vve sorumluluk isteyen bir meslek sonucta ne biliyim:)))
Bozma moraliniiiiiii ne güzel haber alabiliyosun seviyosun seviliyosun az kaldi biraz daha sabır. Aklıma geliyoda sanki gecen gün daha 2gün oldu fln diyoduk
Cok sukur canim..evet dimi ne garip.gunler cabucaaak gecip gidiyor vallahi..bi bakmisiz gelmisler:))))

Bayildim ozge.gozlerim dolu dolu oldu cok guzelmiiiis

ozooo sevdicegine mektup yaz gelince ver okusun yeni nişanlıyken gemiye gitmeden yazmistim giderken cantasina gizlice koymustum ve hic okudum fln dememisti bigun postaci kapiyi calip elime mektup verince çok şaşırmıştım mektubuma cevap yazmis meger aglya aglya okumustum halâ ara sıra okurum

ayyy napim ayol ben anlatanların yalancısıyımm :) bizimki bikere kadın 2. kaptanla calıstı söyledıgıne göre cok cirkinmiş bıyıkları varmıs falan bakmamıs yanii :) kaptanlardan biri degisicek olsa hemen karısıyla mı geliyo karısı kac yasındaymıs sisman mı zayıf mı kime benzıyo dıye baslıyorum :):) noluur noolmaz ben sana güveniyorum etrafa güvenmiyorum diyorumm :):)

ben demekki baya alısmısımm gecen gün rusyada dısarı cıkıyorum dedi ooh iyi olur havan degısır beynıne kan gider dedim aay bu gidisinde bana o kadar cok cektirdiki benimki rusyada daa inseee ukraynada da inse gözümde diil o hele bi gelsinnnnn :):)etini kemiginden ayırıcam rusyalarda gezmeyi sorucam ben ona :) zaten cool tavırlarıma geri döndüm mesaj falan atmıyorum sımardı cunkuu aramıyo benii uydudan ıkı kere arardıı cagrılardan dansöz gibi titrerdimm ama simdi nerdeee :) kereeeemm kuzusumm beni duyuyosannnn aklını basına toplaa getirtme beni oraya saat 00.00ı gecip beni aramazsaa vaay halineeee :)

ama ben çantasına koyamam ki anca yazıp verebilirim ne güzel oluuur:) ay ne güzel özge..cevap yazmış en azından süper:)

Bende tokama parfum skip verirdim her gidisinde mutlaka kendimden bisey verirdim yuzugumuu tokalarimi kupelerimin teklerini :)) bu gidisinde veremedim

Bende bikere bilekligimi bikerede boynumdan fularımı çıkartıp vermiştim... en etkilisi fular olmuştu gemiden gelene kadar hala kokun var diyodu çok hoşuna gitmişti

ben sevgilim gitmeden önce sevgililer günüydü ona çok güzel bir atkı almıştım gemide üşümesin taksın diye..üstüne de kendi parfümümden sıkmıştım:)) kokun hala duruyor diyordu ihi çok mutlu olmuştum:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…