-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #6.261
eylül iyi ki geldin:)) haziran sonu gelecek kısmetse inşallah:) az kaldı ama :)) senin ne kadar var?
Evett az kalmışş canımm biraz daha sabırrbeimki daha gitmedi seneye gidecek canım ama şimdiden kara kara düşünüyorum çok zor yaa allahım sabır versinn , ben şimdiden de hasret kalıyorum konuşuyoruz ama 2 ayda anca görüyorumm
gerçekten çoook zooorAllah herkese sana da şimdiden sabır versin canım:) alışıyorsun bir müddet sonra ama konuşamadığın zamanlarda deli oluyorsun resmen
Eevett öyle canımm şimdi mesajlaşıp konuştuğum halde göremedğim için ne kadar özlüyorum ya o zamannkonuşamıycaz bile süreklii , çok iyi anlıyorum canımm hep bu üzüntü var içimde yanındayken bile gideceği geliyor aklıma ben sizler gibi güçlü olamam sanırım
ama olmak zorundasın canım..sürekli marinetraficcte olur gözün:)) limana geldiler mi gittiler mi:)) sabırlı olmak lazım bu konularda..sana diyorum ama gelde bana sor:)))))))
ama olmak zorundasın canım..sürekli marinetraficcte olur gözün:)) limana geldiler mi gittiler mi:)) sabırlı olmak lazım bu konularda..sana diyorum ama gelde bana sor:)))))))
yaa ben o siteye baktım hiç bir şey anlamadımm karışık çokk bir de türkçe değil
şimdiden de çok sabırlıyım canımm mecburuz bir de sabretmeye ama insanın öyle bir an geliyor ki dolup dolup patlıyorsun çiftleri dışarda görünce özlüyorsun çok olsa da bende sevdiğimin yanında olsam diyorsun :105:
bende öyleydim anlamıyordum ama sonra öğrendim:)) sende öyle olursun merak etme:))) bakmaktan kafayı yiyeceğim artık:))))
öyle canım kolay değil ama bazı şeyleri kabulleniyorsun artık ühüüüü
Eevett mecburen öğenicem bendeeeMalesef canımm kıyamam kim bilir neler geçiyor aklından bende böyle olucam ne denir bilmiyorum ki düşünmemeye çalış o da ne kadar çok aramayı sesini duymayı istiyordur şu an ama elinden gelen bir şey yok onunda
Üzme kendini merak etme sevdicegin saglikli bisekilde gelicek insallah.
saol özge tabiki gelicek o iyi olsunda yakında arıycak herkezide arasın bekledikleri .. inşallah rabbim herkezin gönlüne göre versin...
kızlar selamm nasılsınız bakalım
yeni arkadaşlar gelmiş selamlarrr,
biz evlendik kısa süre önce cok güzeldi hersey evimiz de cok güzel oldu, paramız bitio tabi napıcaz bilmiyorum
kızlar bugun modum cok dusuk cok mutsuzum kocamı özledım onu istiorum yanımda43:
Eevett öyle canımm şimdi mesajlaşıp konuştuğum halde göremedğim için ne kadar özlüyorum ya o zamannkonuşamıycaz bile süreklii , çok iyi anlıyorum canımm hep bu üzüntü var içimde yanındayken bile gideceği geliyor aklıma ben sizler gibi güçlü olamam sanırım
selam kızlar ...yok arayamadım ...belkide daha iyi oldu aramamam yaşlı insanlar şimdi onlarıda telaşlandırmayım...yakında arar zaten....o benden daha çok üzlüyodur beni habersiz bıraktığı için ...benim yapmam gereken ona söz verdiğim gibi az üzülmek kendimi bırakmamak..
selam cnm ya arada öğren bence kötü bişey olmamıştır zaten ne olsa şirket onları arar aile numaralarını alıyor şirket o yüzden onlar sana iyi olduğunu söylerler zaten sen kötü bi haber vermeye aramıyosunki telaşlandırasın sadece sormak için arıyacaksın... en azından haberin olur nolduğuna... 2ay çok uzun bi zaman belki uydudan aradıysa haberin olur... hem geminin adınıda sorarsın aramışken marine traficten bakarsın gemiye...
sordum bilinmeyen numaralardan anesinin babasının isimlerine kayıtlı bir numara görünmüyo ne cep nede ev tlf nu ..gizlide olabilirmiş..uzak yol gemi kaptanları derneğinden sormayı düşünüyorun eğer derneğe üyeyse allah korusun bir şey olsa onlar biliyo olmalılardır..zaten mutlaka şirketle iletişim kurdukları bir sistem vardır olmaz..ama sanırım özel olarak kullandıkları bu mail sistemi gene çalışmıyo..benim mail attığım bu adres kendi adına ..geçen gidişindede çalışmamıştı birkaç ay.gene öyle oldu.çok kötü yerlerden geçiyolarmış hep hiç yerleşim olmayan yerlerden limana uğrasalar bile arayamamış olabilir..zaman farkıda var..ben gece konuşamam gece 11den sonra sabah erken saatlerde konuşamayacağımı biliyo eğer o saatlerde arama şansı bulmuşsa konuşamayacağımı bildiği için aramamışta olabilir...geçen defada olmuştu bundan daha uzun bir süre haber allamamıştım..öyle şeyler anlatmıştıki nekada zorluklar çekmişler ben kendiimi unutmuştumm..bunların ki farklı uzak yol çalışıyolar daha zor herşey..ben şikayet etmiycem artık biliyorum o gelicek..hayırlısı olsun herşeyi allahım kimseyi darda koymasın herkeze iç rahatlığı versin beklerken...