Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

yok gülüm kimseye kızacak durumda değilim kendime kızıyorum ben sadece nezaman arayabilirsin demedim diye..arasa konuşsak rahatlıycam artık..aklımdaki sorularıda sorucam...arıycam yarın annesini anlatırım...derim bir arkadaşıyım sizin bir habariniz varmı diye..geçen sene mayısın 10 nun da gitmişti temmuzun 7 sinde varmışlardı limana yani iki ay normal aslında ama işte ben biraz fazla merak ettim bu defa sanırım..demişti geçen gidişinde sana haber veremiyosam bir sorun var demektir kızma diye..arayabilse arardı eminim bir sorun olmalı..hiç yerleşim olmayan yerlerden geçerlermiş bazen yine öyle olabilir..hem dedi sistem yok diye bu nedemek olunca yazıcam demek..... ben bunları kendime söylüyorum farketmişsindir...

Yakamaz gemide hic sistem olmamasi enterasan çünkü şirketle görüşme yapması gerekir. Hadi yok diyelim eger limana gittiyse limanda illa telefon vs bulunur bence bilmem yanlismi düşünüyorumm...

Yakamaz gemide hic sistem olmamasi enterasan çünkü şirketle görüşme yapması gerekir. Hadi yok diyelim eger limana gittiyse limanda illa telefon vs bulunur bence bilmem yanlismi düşünüyorumm...

heralde bilmiyorum..bekleyip görücem niye böyle olduğunu artık daha fazlada düşünmüycem eminim bir açıklaması vardır herzamnki gibi..kızlar çok haklısınız biliyorum zamanı var herşeyin işte zaman ne getiricek yaşayıp görücem...

heralde bilmiyorum..bekleyip görücem niye böyle olduğunu artık daha fazlada düşünmüycem eminim bir açıklaması vardır herzamnki gibi..kızlar çok haklısınız biliyorum zamanı var herşeyin işte zaman ne getiricek yaşayıp görücem...

Üzme kendini merak etme sevdicegin saglikli bisekilde gelicek insallah...

Ozoooo mesaj atamiyorum sana mesaj kutun dolmus bi temizlik yap :-)

Üzme kendini merak etme sevdicegin saglikli bisekilde gelicek insallah...

Ozoooo mesaj atamiyorum sana mesaj kutun dolmus bi temizlik yap :-)

Tamamdir yaptim:)))

Bu arada ben yakamaz degilde yakamoz diyomusum hic farkinda degilim:)) yakamaz sana cok sey soylemek istiyorum ama kirilip uzulmenden korktugum icin soyleyemiyorum.insallah hersey senin dedigin gibi olur yani kötü bisey cikmaz altinndan:KK43:

Allahimm arkadaslariminn kocislerii sefgululeri Adenden ve butun korsan diyarlarindan gecerken heryerde ve herzaman once onlari koru bizide koru hepimizi koru aminn :)) kizlar evde tadilat var cok gelemiyorum aklim sizdee yazin bol bol persembe gecesi kandilmis hyirli kandiller simdiden canlarimm:)

Allahimm arkadaslariminn kocislerii sefgululeri Adenden ve butun korsan diyarlarindan gecerken heryerde ve herzaman once onlari koru bizide koru hepimizi koru aminn :)) kizlar evde tadilat var cok gelemiyorum aklim sizdee yazin bol bol persembe gecesi kandilmis hyirli kandiller simdiden canlarimm:)

amiiiiiin:) kolay gelsin sana da..dikkat et kendine emi:) evet bugün kandil..sana da hayırlı kandiller canım..bol bol dua edelim:))

yok gülüm kimseye kızacak durumda değilim kendime kızıyorum ben sadece nezaman arayabilirsin demedim diye..arasa konuşsak rahatlıycam artık..aklımdaki sorularıda sorucam...arıycam yarın annesini anlatırım...derim bir arkadaşıyım sizin bir habariniz varmı diye..geçen sene mayısın 10 nun da gitmişti temmuzun 7 sinde varmışlardı limana yani iki ay normal aslında ama işte ben biraz fazla merak ettim bu defa sanırım..demişti geçen gidişinde sana haber veremiyosam bir sorun var demektir kızma diye..arayabilse arardı eminim bir sorun olmalı..hiç yerleşim olmayan yerlerden geçerlermiş bazen yine öyle olabilir..hem dedi sistem yok diye bu nedemek olunca yazıcam demek..... ben bunları kendime söylüyorum farketmişsindir...

yakamazcım canım sen kendi söylediklerine inandırıyorsun kendini..neden kendini suçlayıp duruyorsun..tamam ara bi annesini bakalım ne diyecek..eğer beni aradı ulaştı derse anla ki bir şeyler ters gidiyor..annesini arayabilen seni de arar sonuçta..bizi de haberdar et ama.. eğer kötü bir şey duyarsan da sakın ama sakın üzülme tamam mı?

ben geldim:))) bende hepimiz için dua ettim canım ALLAHIN İZNİYLE HAYIRLISIYLA GELSİNLER.....
Bende bu gün garibim iyice gerçi genelde garibim:)))

amin inşallah:) niye garipsin canım noldu:))
bende kafayı yiyecek gibiyim.5-6 gündür konuşamıyoruz sanki beni unuttu gibi hissediyorum:) okyanusu bitiremediler daha..bugün limandalar inşallah ama bakalım konuşabilecekmiyiz:KK43:

ii geldi galıba duaların bugun iiyim cıktım o moddan yıne ozluorum ama dun aksamkı gıbı deılım uyuyyamadım sabaha kdr...

kıyamam..yapma ama böyle:KK43: bende çok özlüyorum sanki senelerdir konuşmuyoruz gibi hissediyorum kendimi ama iyi olmaya çalışıyorum:KK43: hepimiz senin gibiyiz ama güçlü olmamız lazım..çok zor kolay değil işte..

X