Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Allah insallah herşeyi gönlünüze göre verir

tabiii ilk olunca daha farklı olur. Ama bizde sanki ilkmis gibi heyecanlanıyoruz . bence git kesinle karşıla kocişini çok heyecanlı oluyo. Eşim istanbulda iniyo gemiden sonra hooop pendikten yalova gidip karşılıyorum her gelişinde gittim karşılamaya insan eve sıgmıyorki heyecandan zaman geçmiyo zaten
Sevdigi yemekleri yap börekler dolmalar pastalar kekler . Bizimki kek hastası kaçamak geldigi zamanlar bile kek yaparim yanina alir bu arada canim cekti yahu

Ayyy yazdıklarınızı okudumda biz hiç romantik degilmişiz ya . Arada yapıyoruz degişik şeyler ama pankart filan hic yaptırmadık yani

Ayyy yazdıklarınızı okudumda biz hiç romantik degilmişiz ya . Arada yapıyoruz degişik şeyler ama pankart filan hic yaptırmadık yani

yok canım pankart işin şakası ama farklı şekillerde düşünülebilir bilmiyorum işte farklı ne olabilir die düşündüm:))) ama apartmana yazsam baya komik olur annemlerde aynı apartmanda benim 6yaşından beri oturduğum apartman... apartmanın damadı hoşgeldin yazmak lazım:))) hehe tam rezillik:)))

Ahahahahaha kocisin geldiginede pişman olurmuş ben simdi konustum telefon cekmiyo kesiliyo sinirden agladim moralim mozuldu. Yavrum beni teselli ediyo az kaldı vs diye . Çok özledim uleynnnnnnn

Ahahahahaha kocisin geldiginede pişman olurmuş ben simdi konustum telefon cekmiyo kesiliyo sinirden agladim moralim mozuldu. Yavrum beni teselli ediyo az kaldı vs diye . Çok özledim uleynnnnnnn

hehe pişman olmaz ama baya kötü olur kesin:)))
bozma moralini dayan bebişinde üzülür bak... geldiğinde bebişe alışveriş yaptığınızı tatile çıktığınızı düşün sabır etcez yapcak bişi yok.... öyle olunca bende ağlıyorum hatta ilk gidişinde her telefonda ağladım...

Ay dayanamıyo artık insan yeter diye bagrmak istiyorum. Bide geliyo benimki 5 6saatligine.gemi gemlik'e geliyo hemen gidip aliyoruz. Bide gelemese bu defa kafayı yerdim herhalde. Allah bi sekilde ayarlıyo işte... Allah hepimize sabır versin

seninki öyleydi dimi eee bu seferdemi 5-6 saatliğine gelcek hangi aralıklarla uğruyo türkiyeye? toptan gelişi ne zaman sabretcez yapcak bişey yok bende dayanamıyorum artık gelmeden bi daha nasıl göndercem derdi bile düştü içime ne kadar ve nasıl katlancam bilemiyorum....

oyyy :) az kaldı ama dayan canım:) bizimkiler beraber gelecek herhalde:) sizle böyle konuşuyorum ya bende kendimi evli gibi hissediyorum ay bende çok özledim amaaaaaaaaaaaa:):):)

Kızlarr merhaba nasılsınızz

Bir şey soracağım sizler en iyi fikri verebilirisiniz bana bu konuda ,

Sevgilimin 3 yıllık okulu bu sene inşallah bitince bizde söz düşünüyoruz staja çıkmadan , ama geçenlerde sevdiceğim şöyle bir fikir söyledi ama benim aklıma pek yatmadı kızlar o kadar sabrım yok sanırım

Okulu bitince staja çıkmayıp 1 yıl DGS ye hazırlanıp sınava gireyim kazanırsam 3 yıl daha okuyup denize çıkmadan , hani bu denizcilik şirketleri varya onlarda çalışırım böylece gemiye de gitmem ayrı da kalmamış oluruz dedi ama ,

1 yıl hazırlanıcak ve sınavı kazanamazsa 1 yılımız boşaa gitmiş olucak , kazandı diyelim 3 yıl daha bekliycez okulu bitsin de işe girsin diyee , hangisi daha mantıklı olur bilemiyorum ya 1 yılı boşa giderse , 3 yıl daha nasıl olucak bilmiyorum kii :85:

Bizim geminin hattı cok guzel ayda bir turkiyeye geliyo istanbul izmit gemlik izmir yapiyo tekrar gidiyo. Gemlik bize yakin yarim saatlik yol limana. Geldiginde gidip aliyoruz hemen gemi kalkana kadar birliktiz 26snda tekrar gemlikte gorunuyo gemi insallah yine gorusuruz. Ondan sonraaaaaaaaaaaaaaa haziranin 15inde iniyo galiba gemiden

ohhhh iyimiş canım ya görüşürsünüz İNŞALLAH 15indede geliyomuş ne güzel:)))

kaç yaşındası sen sevgilin kaç yaşında okuyo olmalısın heralde anladığım kadarıyla sevgilin daha yolun başında...seviyosan bekliyceksin kalbin beklemeni istediği sürece beklyceksin ...sizin içn hangisi hayırlıysa o olsun canım....

ya açıkcası dediği gibi yapar ve şirkette çalışırsa evlenince hep yanında olur bu çok güzel birşey evlenince anlarsın ama dediğin gibi kazanamazsa 1yıl boşa gidecek kazanırsada 4yıl yine ayrılık olacak eğer bu şekilde okumazsa ne zaman evleneceksiniz? bide yaşlarınız kaç? bide ilişki 4yıl daha uzayınca baya bir yıpranma payı gircek...
açıkcası 4yıl beklemekte zor ama ömrü billa hasret çekmekte çok zor iyi düşünün...

ayyyyyy vuslatttt ne korkutuyon kızın gözünü bekler seviyosa ....canım insan sevmediği biriyle olmaktansa sevdiğin bir ömür boyu bekler....beklesin ...desinki sevgilisine sen ne karar verirsen ver ben seninleyim ...aşkta bunu gerektirmez mi ..aşkta hesap kitap gelecek kaygısı yalnızlık korkusu mantık arama...aşığın korkusu maşuğunu kaybetmektir...

22 yaşındayız ikimizde , 2 yıldır görüşüyoruz ben çalışıyorum , bende bilmiyorum ki :26:

Eğer DGS ye girmezse , baştan beri planımız okulu bitince staja çıkmadan söz düşünüyoruz staj 1 yıl sürüyor bu süre içinde hazırlıklar işte, gelince 1 yıl içinde bulması , nişanı falan sonra da düğün düşünüyoruz inşallah şu durumda 2 yılı buluyor evlenmemiz ,

Ama 3 yıl okursa ; 1 yıl hazrılık 3 yıl okul 1 yılda iş , hazırlık falan 5 yılı bulacak ve buna benim sabrım var mı nasıl olur bilmiyorumm çok uzamış oluyorr

Eeğer okumaya devam ederse ilersi çok güzel olacak evet yanımda olacak ama çok sürüyor bir de kazanamazsa 1 yılımız çook boşa girmiş oluyorr ,ne yapsakk

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…