- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #6.281
canım hepimizin eşleri uzak yol çalışıyor zaten ve en kötüsü korsan bölge bi orda gemi sinyal vermez diğer yerlerde sinyal vermek zorunda gemiler devamlı şirketle mailleşir konuşurlar en son şirkete gittiğimde de devamlı konuşuyodu şirkettekiler zaten şirketle haberleşmeden işleri halledemezler... ayrıca gemide başlarına bir şey geldiğinde en yakın limanda bırakırlar başına bir şey geleni şirkette gelip ilgilenir merak etme başına bir şey gelmemiştir ALLAHIN İZNİYLE... benim eşim uzak yol tanker ya eninde sonunda yakıt almaları gerekiyor keşke ailesine ulaşabilsen. facesi falan yokmu sevgilinin. hem gece ailenden dolayı açamıyosanda mesaj çekmesini söyle bari... kaç gün oldu?
ben face kullanmıyorum onun var....tlf çektiği ana kadar msj laşmıştık ..şey demiştim bir aya kadar aramazsan anlarım bir aydan sonra merak ederim demiştim..2ci ayın içindeyiz işte..bu uydu tlf cep tlf nunuda arayabiliyomu..beni sabit hattan aramaz zaten konuşamama biliyo..ya yok dedimişti ilk gittikleri gemiden başka bir gemiye taşındılar 1 ay sanra ve hiçbir sisstem yok dedimişti...nasıl arıycaksın demiştim sistem gelicek kartlar gelicek öyle demişti..ararım ben seni demişti..bekliycekm el mahkum buda benim sınavım heralde dayanıklılık sınavı.....