Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

haklısın biliyorum ..bende bunları ..ama gelip isticek ailemden herşey usulünce olucak gelmezse istemezzse tabikide biter..başka türlüsüde olmaz zaten ..kendi iradesiyle gelicek sonuçta zorla değilya ..hemen evlenelim demeside korkuyo bir talibim çıkarda verile annemler diye işte.. zaten bizim iş bu gelişinde ciddileşmesi gerekiyo rahat rahat görüşmemiz için.....

umarım alınmaz söylediklerimizde ama dost acı söylermiş ozo bilemiyorum ama bu işler böyle deil işte...

iyide gelip istemek değilki sadece olay siz ne ara tanıdınız birbirinizi evlilik öyle basitmi be canım? annenler öyle birine verebilirlermi seni hemen?

umarım alınmaz söylediklerimizde ama dost acı söylermiş ozo bilemiyorum ama bu işler böyle deil işte...

Yok yok alinmaZ ama bunlar gercekler.o da bunu biliyor ama cok guveniyor iste.ah yakamoz kimseye ama kimseye o kadar guvenme olur mu? Inan bu hayatta neler olmuyor.benimde vardi evleenelim diyordu.soyle yapariz boyle yapariz diyen adaam bi anda vazgecti terketti gitti.hemde tanidikti.yani herşey olabilir ki sen internetten tanismissin birde.bunlarri uzulmen icin soylemiyorum ama dikkatli ol ve herseye hazirlikli ol tamam mi?

iyide gelip istemek değilki sadece olay siz ne ara tanıdınız birbirinizi evlilik öyle basitmi be canım? annenler öyle birine verebilirlermi seni hemen?

vericekler umarım ondan iyisine mi vericekler...ben hem bir başka şehirde okuyo olcam o geldiğine belkde oda bırakıcak denizi...bir sürede öyle devam edebiliriz daha iyi tanırız birbirimizi..belkide dayanamayız evleniriz bilmiyorum şimdi ama onun olmak istiyorum işte..biliyosunuz..

Ozocuum canim insanin kismetiyse agzi dili baglaniyo iste bende keremle bi arkadasim vasitasiyla nette tanistim hemde okeyde dort gun sabah aksam konustuk ben coktan asik olmustum bi gorusme kalmisti yani belli olmuyoki bu isler insanin ici akti mi akiyo iste:) ama yinede dikkatli ol :)). Sevgilisinin annesini aramaya cekinen kimdi yakamazim sen miydinn unuttum valla telden girince ben kerem giderken evin altinda bekliyodum bari kapidan cikarken goriyim diye ben tanimiyodun kimseyi sonra beni eve caardilar anneside uzgundu kotu davranmadi i zaman iliskimiz alti aylikti yani ben sanmiyorumki annesini arasan seni uzecek bisey soylesin cunku ikinizde ayni insan icin endiseleniyosunuzdur belki ona haber vermistir sirketi aramana gerek bile kalmaz ulasabilirsen ulas canim dene yaa kotu bise derse ki sanmiyorum o kaybeder senin gibi iyi gelini :)))

Yaaa bi ben mi evleneniyorummm yaaa artik valla gemide kalsin daha cok istiyorum bi an once su hizmeti tamamlasin bende dugun resimlerimi paylasicam yaaaaa :)))

ama canım benim sen en azından görüşmüşsün..yakamoz 1.5 senedir hiç görüşmemiş ve evleneceklermiş..nette evlilik kararı verilmez ki görüşmeden biz ondan bahsediyoruz..evlilik nette konuşulacak kadar basit birşey değil ki..siz görüşmüşsünüz hala da görüşüyosunuz ama yakamozun ki farklı işte onun üzülmesini istemeyiz..annesini araması ne bileyim nasıl karşılarlar sonuçta hiç tanımıyor..

Yaaa bi ben mi evleneniyorummm yaaa artik valla gemide kalsin daha cok istiyorum bi an once su hizmeti tamamlasin bende dugun resimlerimi paylasicam yaaaaa :)))

canım bende varım merak etme:))))

Benim kafam iyice karismis ben yakamazi evli saniyodumm :))) bebegimm olur mu oylee daglari taslari delsin seni gormeye gelsin hem bunlarla cok fazla vakit gecirmeden iclerindeki odunu farkedemiyosunn hatta mubarek sanki odundan yapilmislar :))) yani bol bol vakit gecirmek lazim yakamazcimm emin ol internetteki halinden bambaska bii olarak karsina cikicak:))

he şöylee işte:)) insan karşılıklı oturup konuşmadan,hal ve hareketlerini görmeden tanıyamıyor ki..gerçi hoş ne kadar tanısada çıkıyor bişeylerde işte boş:)) ama sadece net ortamı kesinlikle olmaz..

evet çok haklısınız ..söylediklerinizi ben binker söylüyorum kendime..işte buyüzden acele etmemek için birzda buluşmaktan kaçındım aslında..olucak tabi artık yüz yüze görüşerek sürücek ilişkimiz..2 devreye geçicek ..o gelince..gelicek tabi beni görmeye ilk gün gelicek bir gün bile kaybetmiycez diye söz verdik birbirimize...hemen evlenelim dememizde bir araya gelelim hep beraber olalım isteğimizden...çok uzak şehirlerde yaşıyoruz biz onlan gelemedik bir araya...ama bu defa glicek tabi..bizde böyle bir aşk yaşıyoruz işte..ayrılıkları saymazsan 7 ay konuştuk sürekli..dedim kızlar böyle ourmu bu ortaamda biz napıyoruz kaptırdık gidiyoruz bilmem doğrumu yapıyoruz diye...aşk heryerde başlayabilir dedi ...aşk her yerde açabilen tek çiçekmiş ...bizimkide öyle açtı işte...biz hiç kötü bir şey yapmadık ki..biz en önce çok iyi iki arkadaşız bence birbirimizi anlayabiliyoruz...bilmiyorum sonumuz nereye varıcak ama biz ayrılmayalım kızlar biz birbirimiz içn yaratılmışız ...

Yakamozum canim ne diyelim ki sana artik.yani senin uzulmeni istemeyiz ki biz.ama bi sekilde onun sana ulasmasi gerekiyrdu bu gune kadar.2 ay uzun bi sure degil mi? Yani inan bizde merak ettik.bu kadar guvenmenin sebebi nedir?kim olursa olsun ne kadar ask sozcugu soylerse soylesin kimsye guvenme gormeden biseyler yasamadan ne bileyim.kizma bana lutfen

yok gülüm kimseye kızacak durumda değilim kendime kızıyorum ben sadece nezaman arayabilirsin demedim diye..arasa konuşsak rahatlıycam artık..aklımdaki sorularıda sorucam...arıycam yarın annesini anlatırım...derim bir arkadaşıyım sizin bir habariniz varmı diye..geçen sene mayısın 10 nun da gitmişti temmuzun 7 sinde varmışlardı limana yani iki ay normal aslında ama işte ben biraz fazla merak ettim bu defa sanırım..demişti geçen gidişinde sana haber veremiyosam bir sorun var demektir kızma diye..arayabilse arardı eminim bir sorun olmalı..hiç yerleşim olmayan yerlerden geçerlermiş bazen yine öyle olabilir..hem dedi sistem yok diye bu nedemek olunca yazıcam demek..... ben bunları kendime söylüyorum farketmişsindir...

kocişim aden körfezine dogru gidioooooo
25gün sürcek yol allahım allahım sen koru biricik aşkımıııı

allah korusun orası çok tehlikeli evet..çok konuşmuştuk kaptan beyle orası hakkında anlatmıştı tehlikesini..korkma ama eğer süvari bey nekada tecrübeli ise gerekli tedbirleri alıcaktır....

kocişim aden körfezine dogru gidioooooo
25gün sürcek yol allahım allahım sen koru biricik aşkımıııı

offf benimkide öyle oralara gitmekte... geçen geçişinde hep haberleri takip ettim şimdide öyle ALLAHIM SEN ONLARI KORU...
Gemide sinyal vermiyo naptıklarını bile bilemiyoruz...
ALLAH BİZEDE KOLAYLIK VERİSİN CANIM...

Ya ozo sana aslında başka bişey söylemek istiyor nasıl güvenebilirsin bu kadar diyor? yani sence garip deilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…