- 5 Eylül 2011
- 458
- 315
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #6.121
oyyyy hayırlı olsun şimdiden :))) ALLAH bizlerede nasip etsin :)))
aay yerim sizi yaaa biri yeni evlii birini göbüsünde prenses yatıyo Allah analı babalı büyütsün canımm insallah kocişleriniz eeen yakın zamanda sagsalim gelir hepimizin :)
aay yerim sizi yaaa biri yeni evlii birini göbüsünde prenses yatıyo Allah analı babalı büyütsün canımm insallah kocişleriniz eeen yakın zamanda sagsalim gelir hepimizin :)
Anam sende benim gibi 2aylıkken ayrılansınbizde 2yîllik evliyiz... amin insallah Allah isteyen herkese saglikli bebişler versin..
demek bunlar 2ayda gidiyorlar bende benimki erken kaçtı diyodum adet sanırım bu :))) İNŞALLAH ya özeniorum bebişlere :)))
bana kaptan demeeee nolur bana kaptan demeeinsallah saglıkla alırsın kucagına sorada saclarına tokalar takarsınn aay cok tatlııı yerim onun yanaklarınıı :)
bana kaptan demeeee nolur bana kaptan demeeinsallah saglıkla alırsın kucagına sorada saclarına tokalar takarsınn aay cok tatlııı yerim onun yanaklarınıı :)
Kizllaaaar sevgilimlle konustum:)) uykusuzlarmis guveertedwymis cok yorulmuslar.limama yanasir yanasmaz uyudum diyor.hizli yukleme varmis kalkacaklarmis.uykusuzluktan naptigimi bilmiyorum dedi.kiyamam yaacok saolun kizlar :)
Mineeee uzulme nolur bana guEl seyler soylesin simdi sen uzuluyosunemin ol cok pisman olacaktir.gemi psikolojisi iste.onu kendi haline birak ustune dusme bosver.emin ol cok pisman olacak
Dügün masrafları fln fln derken 2 ay dayana biliyolar demekki. Benimki 2bucuk ayda inmisti dayanamamisti
Kizllaaaar sevgilimlle konustum:)) uykusuzlarmis guveertedwymis cok yorulmuslar.limama yanasir yanasmaz uyudum diyor.hizli yukleme varmis kalkacaklarmis.uykusuzluktan naptigimi bilmiyorum dedi.kiyamam yaacok saolun kizlar :)
Mineeee uzulme nolur bana guEl seyler soylesin simdi sen uzuluyosunemin ol cok pisman olacaktir.gemi psikolojisi iste.onu kendi haline birak ustune dusme bosver.emin ol cok pisman olacak
hem maddi hemde 1temmuz için çıkması gerekiyordu ama mart sonu diyodu hem benim işlemlerde olcaktı beraber gitcektik ama nasip işte gemi ısrar etti gitti 3ay diye anlaştı daha fazla duramam demiş yeni evli ya bizimki :))) işlemleri o yokken ben yapcaktm ama türkiyeye giriş gerekiyomuş falan filen olmadı bakalım dilekçe yazmış hemen inmem lazım die ama yine 1ayı bulur gelmesi...
Oooo hadi gözün aydin çok sevindim rahatlamışsındır artik kuruntu yapma
Hmm hayirlısı olsun ya. Sagliklı bi şekilde gelsinde kavuşunya bu yükselmeyle ilgili degisiklikler varmis nasil bi degisiklik arkadaşlar bilginiz var mi?
İnşallah ya...
ya yükselme için 1temmuzdan sonra süreler sanırım 6ay kadar uzayacakmış...
Hmm hayirlısı olsun ya. Sagliklı bi şekilde gelsinde kavuşunya bu yükselmeyle ilgili degisiklikler varmis nasil bi degisiklik arkadaşlar bilginiz var mi?
Simdi ne kadr ki