- 5 Eylül 2011
- 458
- 315
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #6.141
cok sevindimmm canımmmm insallah hepınız bol bol konusursunuz ben suan cok ama cok kırgınım ona ararsa diyceklerini biliyorum hatta üc senedir yapmadım ama seytan dıyokı kapa telefonunu görsün bakalım konusmak ıstememeyi cok doluyum kızlar coook o yuzden siz konusun sevenler ayrılmasın herkes mutlu olsun kerem yaptıklarına pişman olsun biz küsken mac ızlemeye gıttıgı ıcınde pişman olsun amin :)
vallahi canım ben bizi ilgilendiren kısmını biliyorum 1 temmuza kadar 20 ayı tamamlayıp basvuranlar 2.lik için kurs hakkını kazanıyolar bizimde haziran 28de tam 20 ay oluyo olurda gemi turkıyede olursa belkii yetisebilicez yoksa 36 ay sonunda 2.lik oluyo 2likten süvariligede 36 ay olmus yukselme süresi ole ıste :)
Ohhh bugünde bitti takvime bi çizik daha atalım
40 gün bugün 40 gün oldu haber yok.....ben 2 güne bir mail yazmaya devam...bendemi yazmasam cooll takılsam..hakanözge kızıcan biliyorum başladım gene diye ama benimde canım var dimmi..ben küssem benim ki tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok demeğe benzer...hem ben yazmayınca arayıp ulaşılamıyo sesini duymayınca ogün ölürüm kendi elimle herşeyi bitirmiş gibi olurum...bir saniye bile bırakımazken oluruna her şey kontrolüm altında olmalı...ama şimdi..hiç bir şey elimde değil..ulaşmak istiyorum yok tek bir çarem bile yokk..beklemekten başka...niye uzzak yol kaptanı oldu sanki ay duysa acındığımı sen dayanamıycaksın der hemen yüzüne diyemem zatende..ben tam görünce yağları eriyen cinsten şimdi arasa direk ağlarım kızamam küsemem ...aman işte....annemler nişana gitti bir bahane buldum gitmedim..benim neyime eğlenmek..hem hazırlanmaya bile ne halim var ne isteğim..kaşlarımı bile almıyorum..kimse beğenmesin hem beni isteyen filan çıkar uğraşamam şimdi benim derdim başkayken...
Kuzum uzulme nolur ve kendini sakin birakma..evet uzulmekte cok haklisin bende haber alamayinca mahvoluyorum ama sana Gemide sistem olmadigini falan soylemis yada ne bilim aramya vakti olmuyodur yogundur yapma boyle olur mu? Elbet haber alacaksin biraz daha sabreto da uzuluyordur emin ol.kendini birakma silkelen ve kendine gel lutfen:)
Kizlaar annelerin ve anne adaylarinin anneler gunu kutlu olsuun:)))
Sefkilimle azcik msjlastik yine gittiler pofff..keske telefonlari hep cekseegel haziran gel:)))
Heh bak oyle dusun:) bizide uzme.sen uzulunce bizde uzuluyoruz canim.bak seninkide suvariymis.onlarin sorumluluklari inan cok.onlara kizmamak lazim.sabir sadece hepsi bitwcek ve guzel gunler gelecek:) insallah istedigin seyler hayirli bir sekilde gerceklesir:)biliyorum üzülüyodur çok zor durumu onuda biliyorum...beni bırakıcağını düşünmem filan saçma onuda biliyorum..aslında onunda beni kaybetme lüksü yok ..iki arkadaşlığı olmuş benden önce sadece 2 3 ay süren e belli bir yaşada gelmiş..beni kaybederse allah bir daha çıkarmaya bilir benim gibi birini dimimi..böyle kouşunca kendi kendime rahatlıyorum..biraz...hem bitti desin açık açık söylesin ...ama bitmesin ozo bende bulamam onun gibibirini artık hem bulmakta istemiyorum..ben onu istiyorum sadece...evlenelim kızımız olsun..
Ahhh ahhhh kociş kutlamadı ilk anneler günümü daha dogrusu konusmadıkki kutlasınama kızamıyorum ki ben ona olsun bi gelsin hergün kutlar yavrucum benim.
Ohh iyi olmuş ozo inş. En yakın zamanda yine konuşursunuz... EVETTTT haziran gelsin artık
Heh bak oyle dusun:) bizide uzme.sen uzulunce bizde uzuluyoruz canim.bak seninkide suvariymis.onlarin sorumluluklari inan cok.onlara kizmamak lazim.sabir sadece hepsi bitwcek ve guzel gunler gelecek:) insallah istedigin seyler hayirli bir sekilde gerceklesir
saol canım tşk..ozo öylebir geçer zaman kiyi izlemişmiydin aklına gelirmiydi kaptan bir sevgili..cemile olduk bizde dimi...
Heh bak oyle dusun:) bizide uzme.sen uzulunce bizde uzuluyoruz canim.bak seninkide suvariymis.onlarin sorumluluklari inan cok.onlara kizmamak lazim.sabir sadece hepsi bitwcek ve guzel gunler gelecek:) insallah istedigin seyler hayirli bir sekilde gerceklesir
saol canım tşk..ozo öylebir geçer zaman kiyi izlemişmiydin aklına gelirmiydi kaptan bir sevgili..
Benim daha once kaptan bir sevgilim olmuştu ama adinin teki cikti.sonra tabiki kaptan olmazbirdaha demistim.hatta beni simdiki erkek arkadasimla tanistiracaklardi kaptan oldugunu duyunca istemme dedim israr ettim olma diye ama arkadasim cok israr etti bi tanis diye bende tanistim ve iyi ki tanismisim diyorum
Yerim onu ben:)))))) peki sen?
Benim daha once kaptan bir sevgilim olmuştu ama adinin teki cikti.sonra tabiki kaptan olmazbirdaha demistim.hatta beni simdiki erkek arkadasimla tanistiracaklardi kaptan oldugunu duyunca istemme dedim israr ettim olma diye ama arkadasim cok israr etti bi tanis diye bende tanistim ve iyi ki tanismisim diyorum
Yerim onu ben:)))))) peki sen?
ben aillemin isteğiyle bir nişanlilik geçirdim...ama hiç erkek arkadaşım olmamıştı ...biz nette tanıştık 1 buçuk yıl oluyo işte sürüyo ilk günden beride evliliği konuşuyoruz hemde birbirimizi tanıyoruz işte..
ben aillemin isteğiyle bir nişanlilik geçirdim...ama hiç erkek arkadaşım olmamıştı ...biz nette tanıştık 1 buçuk yıl oluyo işte sürüyo ilk günden beride evliliği konuşuyoruz hemde birbirimizi tanıyoruz işte..
Hmm anladim canim.azda olmamis sizin ama.o yuzden hic uzulme bosvver senden vazgecmezuzulup hasta olursan erkek arkadasin napar sonra:) o yuzden uzulmek yooookk
Kizlar biz kavga ettik dun gece yani brn icimdekileri soyledim tek cevabi ne diyimki oldu telefonu kapaticam dedim kapatma bile demedi sabah gunaydin diye mesaj atmis kapaliydi telefonun oglen actim hic ama hic konusmadik allah sonumuzu hayretsin dayak yemis gibiyim arkadaslarimla bulustum butun gun agladim artik herkes boyle olmaz demeye basladi hala aramiyo mersinde ve aramiyo annesini aradim anneler gununu kutlmaya kerem aradimi dedim aradik baya konustuk falan dedi cok canim yaniyo ama aramicam artik
Kizlar biz kavga ettik dun gece yani brn icimdekileri soyledim tek cevabi ne diyimki oldu telefonu kapaticam dedim kapatma bile demedi sabah gunaydin diye mesaj atmis kapaliydi telefonun oglen actim hic ama hic konusmadik allah sonumuzu hayretsin dayak yemis gibiyim arkadaslarimla bulustum butun gun agladim artik herkes boyle olmaz demeye basladi hala aramiyo mersinde ve aramiyo annesini aradim anneler gununu kutlmaya kerem aradimi dedim aradik baya konustuk falan dedi cok canim yaniyo ama aramicam artik
nasıl aglamam nasıl uzulmem vodafondan baktım kac kısıyle konusmus kac kısıyle mesajlasmıs bu mu gemi psikolojısı yemek yıyemıyorum ders calısamıyorum bitirdi beni arasa bile bu yaptıgı unutulur mu butun yasadıklarının acısını bana cektırıyo benim gözümde o koca bi dagdı sımdı hersey paramparca guvendıgım sırtımı yasaldıgım evlenme ıstedıgım adamın yaptıklarına mı yanayım cektıgım acıya mı gözümde yas bırakmadı ozo kıme ne anlatıyım dayak yemısten beterim