Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

insallah canım insallah iyiki varsınız umarım hep güzel haberler paylasırız :)

kızbak bu sayfadaki reklamları olan gecelikler iç çamaşırları varya daha onları giyicez kaptan beyler için deli edicez onları akıllarını başlarından alıp bu günlerin intikamını alıcaz...

Son düzenleme:
bes karat pırlanta aldırmazsam banada mine demesinler o görcek gününüüü bunlar ona hep yol su elektrik giyim ayakkabı aksesuar olarak dönücek haberi yok :) o geceliğiii görene kadar ben ona hayatı zindan edicemm kolay kolay göremez gecelikli halimii :) ıkı gündür cool takılıyorum dıye kendımı paralıyodum gene oturdum bı tarafımın üstüne sinirden gülüyorum halime suanda :) kızlar delirmiyorumdur dimiiii :)

bes karat pırlanta aldırmazsam banada mine demesinler o görcek gününüüü bunlar ona hep yol su elektrik giyim ayakkabı aksesuar olarak dönücek haberi yok :) o geceliğiii görene kadar ben ona hayatı zindan edicemm kolay kolay göremez gecelikli halimii :) ıkı gündür cool takılıyorum dıye kendımı paralıyodum gene oturdum bı tarafımın üstüne sinirden gülüyorum halime suanda :) kızlar delirmiyorumdur dimiiii :)

yok öyle deme yazık o senin hayalinle deliriyo şimdi eminim buda sitres yapıyo...sen gülüyomusun ben kendi kendime konuşuyorum aradığında şunları söyleyim diye tekrar ediyorum kendi kendime ....

maşallah çoşmuş burası ya hepmi benzer şeyler yaşanır bizde sabah sabah tartıştık bi karın oldunu unutma yazdım neden sitem yapıyomuşum çok kötüymüş yoğunmuş geçenki gemide böylemi yapmış ya tamam haklıda 2dakka bi msj yaz sbh akşam yeter ama dimi aman zor işler...

Ya biz ne yapalim bizzzzz bebiş burdan tepikliyo baba baba diye :-) koca yok ne hamile oldugumun farkinda nede karnimin buyudugunun :-) :-). Daha herseyin basindasiniz bak benim halime naz yapcak koca yok :-)

gözlerim aglıyo agzım gülüyo falan sacma sapan hallerdeyim annem gördü gözlerin niye kırmızı dedii ıslak mendille göz kalemini temizledim dedim hiiiiic anlamadı zaten :) icimden sürekli saclarını yol getir adlı eseri seslendiriyorum kendimden korkmaya basladım artık ve hala aramadı gerciiii arayıpta ne dicek orasıda ayrı oooff gene basladım dırdıraa :):) siz bana bakmayın esleriniz sizi arayınca canım bitanem askım diyin bol bol ben diyemiyorum suanda siz iki katı diyin :) git araaa bul getiir saclarınııı yol getiiiiirrr zaten iki tel sacı var allahımmm parcalıcam onu suandaa

hahahah kızlar yorumları okuyunca kopuyorum burda bir dokun bin ah işit şeklindeyiz herkes farklı şekillerde aynı seyden dert yanıyo :)

ohhh işte böyle ol beşer karattan her parmağına aldır :)
yazdıklarını okuyunca üzüldüm canım ALLAH yardımcın olsun hatta hepimizin...
ya aslında yapılacak en mantıklı şey sen bu ilişkiye 3yılını vermişin zaten kendini ezdirmiycek gibisin işte ezdirmeden sabret gelene kadar gelince zaten yüzyüze her şey farklı olur o şimdi naptını bilmiyordur telofonla hiç bir şey hallolmuyor dahada kötüye gidiyor...
kendi hayatınıda kısıtlama sakın yaşamana bak...
bende sabırsızım çoğu şey için gelmesini bekleyemiyorum ama doğrusu beklemek sabır...

ohhh işte böyle ol beşer karattan her parmağına aldır :)
yazdıklarını okuyunca üzüldüm canım ALLAH yardımcın olsun hatta hepimizin...
ya aslında yapılacak en mantıklı şey sen bu ilişkiye 3yılını vermişin zaten kendini ezdirmiycek gibisin işte ezdirmeden sabret gelene kadar gelince zaten yüzyüze her şey farklı olur o şimdi naptını bilmiyordur telofonla hiç bir şey hallolmuyor dahada kötüye gidiyor...
kendi hayatınıda kısıtlama sakın yaşamana bak...
bende sabırsızım çoğu şey için gelmesini bekleyemiyorum ama doğrusu beklemek sabır...

aah vuslatımmm aaah kardeeees keske bekleyebilsemm bide tartısma sırasında direk aglama moduma gecmesemm :) beni yakan üc gündür mesaj atmama engel olan cool tavırlarım oldu :) ortalıgıda kattım birbirine burda amaan neyse artık arasında agzını yüzünü tırmalıyım diye bekliyorum suan cok sabırlıyım mısıl mısıl uyumustur halbuki hain planlarımı bilse kurtarma botuyla gelırdı yanıma:)

aah vuslatımmm aaah kardeeees keske bekleyebilsemm bide tartısma sırasında direk aglama moduma gecmesemm :) beni yakan üc gündür mesaj atmama engel olan cool tavırlarım oldu :) ortalıgıda kattım birbirine burda amaan neyse artık arasında agzını yüzünü tırmalıyım diye bekliyorum suan cok sabırlıyım mısıl mısıl uyumustur halbuki hain planlarımı bilse kurtarma botuyla gelırdı yanıma:)

ah ahhh diyorum ya aynıyız kadın milleti:))) bende sesini duyunca mutluluktan ağlıyorum kavga edince iyice ağlıyorum :))) bende en son öğlen yazıldım coolum yazmadım daha bişi :))) ama özledim ben kocişimiiiii....
otur mektup yaz ona sonrada yırt iyi gelir :)))

Ya biz ne yapalim bizzzzz bebiş burdan tepikliyo baba baba diye :-) koca yok ne hamile oldugumun farkinda nede karnimin buyudugunun :-) :-). Daha herseyin basindasiniz bak benim halime naz yapcak koca yok :-)

oy kıyamam ben size kaç aylık bebiş? bu arada anneler günün kutlu olsun şimdiden...

Son düzenleme:
valla bende medeni durumlarınızı cok bilmedigimdeen anneciklerin anneler gününü evlilerin evlilik yıldönümlerini dogum günlerinizi kutluyorumm canlarımmm :KK3::KK3:

X