- 5 Eylül 2011
- 458
- 315
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #6.101
insallah canım insallah iyiki varsınız umarım hep güzel haberler paylasırız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah canım insallah iyiki varsınız umarım hep güzel haberler paylasırız :)
bes karat pırlanta aldırmazsam banada mine demesinler o görcek gününüüü bunlar ona hep yol su elektrik giyim ayakkabı aksesuar olarak dönücek haberi yok :) o geceliğiii görene kadar ben ona hayatı zindan edicemm kolay kolay göremez gecelikli halimii :) ıkı gündür cool takılıyorum dıye kendımı paralıyodum gene oturdum bı tarafımın üstüne sinirden gülüyorum halime suanda :) kızlar delirmiyorumdur dimiiii :)
bes karat pırlanta aldırmazsam banada mine demesinler o görcek gününüüü bunlar ona hep yol su elektrik giyim ayakkabı aksesuar olarak dönücek haberi yok :) o geceliğiii görene kadar ben ona hayatı zindan edicemm kolay kolay göremez gecelikli halimii :) ıkı gündür cool takılıyorum dıye kendımı paralıyodum gene oturdum bı tarafımın üstüne sinirden gülüyorum halime suanda :) kızlar delirmiyorumdur dimiiii :)
ohhh işte böyle ol beşer karattan her parmağına aldır :)
yazdıklarını okuyunca üzüldüm canım ALLAH yardımcın olsun hatta hepimizin...
ya aslında yapılacak en mantıklı şey sen bu ilişkiye 3yılını vermişin zaten kendini ezdirmiycek gibisin işte ezdirmeden sabret gelene kadar gelince zaten yüzyüze her şey farklı olur o şimdi naptını bilmiyordur telofonla hiç bir şey hallolmuyor dahada kötüye gidiyor...
kendi hayatınıda kısıtlama sakın yaşamana bak...
bende sabırsızım çoğu şey için gelmesini bekleyemiyorum ama doğrusu beklemek sabır...
aah vuslatımmm aaah kardeeees keske bekleyebilsemm bide tartısma sırasında direk aglama moduma gecmesemm :) beni yakan üc gündür mesaj atmama engel olan cool tavırlarım oldu :) ortalıgıda kattım birbirine burda amaan neyse artık arasında agzını yüzünü tırmalıyım diye bekliyorum suan cok sabırlıyım mısıl mısıl uyumustur halbuki hain planlarımı bilse kurtarma botuyla gelırdı yanıma:)
Ya biz ne yapalim bizzzzz bebiş burdan tepikliyo baba baba diye koca yok ne hamile oldugumun farkinda nede karnimin buyudugunun . Daha herseyin basindasiniz bak benim halime naz yapcak koca yok
oy kıyama ben size kaç aylık bebiş? bu arada anneler günün kutlu olsun şimdiden...
Vuslattt ne kadarlık evlisiniz?
Ay teşekkür ederimm . Bakalım eşim akıl edip kutlar mı 6aylık bi prenses bekliyoruzzzz..