- 5 Eylül 2011
- 458
- 315
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #6.161
offf canım üzme kendini desek ne fayda demekle olsa keşke ama sen akıllı bi kıza benziyorsun ne yapacağını bilirsin...
o gemide hapis hayatı yaşarken nasıl oluyorda sevdiklerine tutunmuyorlar anlamış değilim daha çok aramaları sormaları ilgilenmeleri gerekirken bide? biz özgürlüğün içinde onların hasretiyle yaşarken hiç bir şeyden zevk almaz hep merak ederken her şeyi o gelinceye bırakırken anlamsız bu olanlar....
umarım herşey gönlünce olur...
Kiyamam sananiye boyle davrandigini sordun mu peki? Ne istiyormus derdi neymiss mine? yazik degil.mi sana.onca sene beklemissin etmissin.bunun nedenini sorsaydin keske.cok kizdim suanda ona.ama bunun nedenini ogren.neler oluyormus bi anlayalim ama dimi.skma canini nolur
amin canım insallah beni hep son raddeye getirip ayrılıyosak ayrılalım dememi bekliyo sonra suclu ben oluyorum ama bu sefer kurtaramıcaz sanırım bitirceksede o bitirsin benim gücüm kalmadı elinde oyuncak oldum gururum kalmadı benden baska kac kısıyı aramıs kac kısıyle konusmus mesajlasmıs kanıma dokundu nasıl affederım bilmiyorum
umrunda bile diilim tek kelime etmiyo biz o telefon ceksin diye cıldırırken simdi konusmıcak kadar uzaklastık istemiyorum onuda askınıda öldürdü beni bu kac oldu kime ne yaptımda bu kadar canım yanıyo
işte bu dayanılmaz iğrenç bişey offf bi konuş istersen sonra gerekeni yap neymiş derdi seni üzmekmi? nazı nazı geçene işte kimseye fazla değer vermiyceksin...
işte bu dayanılmaz iğrenç bişey offf bi konuş istersen sonra gerekeni yap neymiş derdi seni üzmekmi? nazı nazı geçene işte kimseye fazla değer vermiyceksin...
gözüm gibi baktıgım sekerini karıstırıp cayını üfleyerek icirdigim adam bana bunları nasıl yapabiliyo kızlar aklım almıyo
gözüm gibi baktıgım sekerini karıstırıp cayını üfleyerek icirdigim adam bana bunları nasıl yapabiliyo kızlar aklım almıyo
Seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki.bende yasadim boyle bisey ve o yuzden senin acini suan bende yasiyorum..erkekler bir anda degisebiliyorlar mine bunu cok iyi biliyorum ve o yuzden bu hayatta hic kimseye guvenmeyeceksin.dengesizlikleri tutuyor iste boyle ama dengesizz bir insanlada bir omur gecmez.ne istedigini bilecek bir erkek.
Minecim bak sadece dua et senin icin hayirliysa pisman olup sana yalvarsin ama degilse hic aramasin bile.beeki simdi uzulmen ilerde uzulmenden daha iyidir.ama dur bakalim gecerli bir sebebide olabilir ama bunu ogrenmek lazim.ah ah olan hep biz kizlara oluyor iste..
kızlar az once aradı telefonu cekmıyomus butun gun allahımm sankı bakıp goremıyorum vodafondan uyudum dıyo soyledıklerınden gram pısman diil ben oyle mı soyledım dıye bagırıp uste cıkıyo vardıyaya cıkıyomus tekrar arıcakmıs artık pesine düsmüyorum dedim aramak ıstersen ararsın ben senı aramıcam sen nasıl olsa ısteyınce bana ulasıyosun dedım beni sucluyo allahım inanamıyorum oyle demek ıstemedım dıyo ne demek ıstedın dıyorum ben anlamak ıstedıgım gıbı anlamısım baska yana cekılır hali var sanki . yani kızlar halinden davranıslarından herseyınden cok memnun arayıp naber napıyosun dıyo cıldırıcam artık bazen kendı duyduklarıma bıle ınanamıyorum kendı kulaklarıma bıle sankı o baska soylemıste ben baska anlamısım .ınsallah allaha yalvarıyorum bir günlük yer degısırızde onun bana yasattıklarını bende ona yasatırım
kızlar gunde ıkı kere uydudan arayıp bana bunları yasatıyo üzülmeyin aramasa bile sevdiginiz insandan eminseniz üzülmeyin ben cok dua edicem size insallah her aradıgında mutlu haberler veririler ınsallah en kısa zamanda sagsalim gelirler
ya kimleri aramışki? bide nasıl bakıyosun vadafondan?
zaten öyle biz kafayı yeriz ama sanki hiç bişey olmamış ama oluyor işte...
on tane numara kımısıne mesaj atmıs kımısını aramıs gece 5te kuzenıyle mesajlasmıs sımdı bana bunları yapıyo hic ustune dusmıcem artık sabrım kalmadı ya düzelir bu gunlerı unuturuzu yada ınceldıgı yerden kopar . nutella ıyı geldi beynıme kan gıtmeye basladı :) aclıktan tıtrıyorum ya sabahtan beri insallah aklını basına alır
on tane numara kımısıne mesaj atmıs kımısını aramıs gece 5te kuzenıyle mesajlasmıs sımdı bana bunları yapıyo hic ustune dusmıcem artık sabrım kalmadı ya düzelir bu gunlerı unuturuzu yada ınceldıgı yerden kopar . nutella ıyı geldi beynıme kan gıtmeye basladı :) aclıktan tıtrıyorum ya sabahtan beri insallah aklını basına alır
10 numarayı tanıyormusun peki kim onlar? ya sen unutma hemen sor hesabını anlamıyorum zaten bi insan dertliyse sevdiğine sarılsın uzaklaşmasın ama ilişkiler genelde uzadıkça böyle oluyor canım ama iyi konuş sen iyice öğren derdini... İnşallah aklını başına alırda değerini bilir...
ya zaten öyle bende bütün gün aç dururum sıkıntıdan gece ne bulursam yerim :))) dondurmada iyi gidiyo :)))
Yakamazimm canim yazdiklarini okuyunca icim rahatliyo cok ama cok iyisiniz sizden guc aliyorum cok zor gunler geciriyorum sabah bese kadar tartistik artik aramicam seni dedim bugun aradi yine konusuyoduk soguk bi sekilde sinav icin ankaraya gidicem ya dun bilet aldim ona soylemedim bugun soyledim mesaj atmis haber vermemeyi benden ogrendin heralde bu tavirlar sende aliskanlik yapti bilmem ne bende yeter artik oyuncak oldum gururum kalmadi konusmak istemedigini soyleyen sensin dedim aradi agladim anamdan emdigim sutu burnumdan getirdin nerden sevdim seni dedim tamam boyle konusucam dikkat edicem dedi artik ama cok kirginim cok yabanciyim ona karso artik onu taniyamiyorum cok uzgunum yemeden icmeden kesildim uykusum bi araba dayak yemis gibiyim unutalim diyo ama o kadar kirginimki yasadiklarimi unutmam cok zor