Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

amin canım insallah beni hep son raddeye getirip ayrılıyosak ayrılalım dememi bekliyo sonra suclu ben oluyorum ama bu sefer kurtaramıcaz sanırım bitirceksede o bitirsin benim gücüm kalmadı elinde oyuncak oldum gururum kalmadı benden baska kac kısıyı aramıs kac kısıyle konusmus mesajlasmıs kanıma dokundu nasıl affederım bilmiyorum

umrunda bile diilim tek kelime etmiyo biz o telefon ceksin diye cıldırırken simdi konusmıcak kadar uzaklastık istemiyorum onuda askınıda öldürdü beni bu kac oldu kime ne yaptımda bu kadar canım yanıyo

işte bu dayanılmaz iğrenç bişey offf bi konuş istersen sonra gerekeni yap neymiş derdi seni üzmekmi? nazı nazı geçene işte kimseye fazla değer vermiyceksin...

umrunda bile diilim tek kelime etmiyo biz o telefon ceksin diye cıldırırken simdi konusmıcak kadar uzaklastık istemiyorum onuda askınıda öldürdü beni bu kac oldu kime ne yaptımda bu kadar canım yanıyo

Bunu ilk defa yapmiyor yani oyle mi? O zaaman ne istedigini bilmiyor mine.yani surekli bunu yapiyorsa eger..hic taviz verme birak naparsa yapsin.sende eger ararsa sakin uzuldugunu belli etme.rahat ol tamam mi? Hayirlissini dile Allahtan..dua et.bizimde dualarimiz seninle.uzulmeni istemiyorum.sana da yazik.

işte bu dayanılmaz iğrenç bişey offf bi konuş istersen sonra gerekeni yap neymiş derdi seni üzmekmi? nazı nazı geçene işte kimseye fazla değer vermiyceksin...

sevdigin insanın bu denli degiştigini görmek cok ama cok acıymıs herseyin ama herseyin acısını bana yasatıyo dişini en kolay bana gecırıyo kaybetme korkusu kalmadı ne hale getırdı bizi .izlemeye doyamadıgım sevmeye kıyamadıgım insan ... şimdi onu tanıyamıyorum aptal bi gurur aramızda biz kötü konusup telefonu bile kapatamazken ne hallerdeyiz sizden baska dertlesicek kimsem kalmadı cunku o benim herseyimdi o varken ne arkadas ne es ne dost hicbiseye gerek yoktu hayatımda simdi o nerdee ben nerdee .. agladıgımla kaldıgıma cok ama cok emınım ınsallah Allah icimdeki acıyı alır onunda aklını basına getırır bi uyuyup uzun sure uyanmak ıstemıyorum

gözüm gibi baktıgım sekerini karıstırıp cayını üfleyerek icirdigim adam bana bunları nasıl yapabiliyo kızlar aklım almıyo

gözüm gibi baktıgım sekerini karıstırıp cayını üfleyerek icirdigim adam bana bunları nasıl yapabiliyo kızlar aklım almıyo

canım malesef bu aşk acısını herkes çekiyor ama işte gerçek seven bambaşka çekiyor yapacağın belli aslında sakinleş adam gibi konuşun ve hayırlısı olsun ve unutma bu dünyada senden değerli kimse yok...
bu arada uydu telefonundan hergün arar diyordun öyleyken nasıl böyle olduki? ama neden sormak saçma değişiyo işte insanlar...
benmkininde teli kapalı kafayı yiyorum belki limandan ayrıldı bilemiyorum zor günler yaşıyo oda ama gelene kadar yardımcıda olamıyorumki konuşamayınca

Seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki.bende yasadim boyle bisey ve o yuzden senin acini suan bende yasiyorum..erkekler bir anda degisebiliyorlar mine bunu cok iyi biliyorum ve o yuzden bu hayatta hic kimseye guvenmeyeceksin.dengesizlikleri tutuyor iste boyle ama dengesizz bir insanlada bir omur gecmez.ne istedigini bilecek bir erkek.
Minecim bak sadece dua et senin icin hayirliysa pisman olup sana yalvarsin ama degilse hic aramasin bile.beeki simdi uzulmen ilerde uzulmenden daha iyidir.ama dur bakalim gecerli bir sebebide olabilir ama bunu ogrenmek lazim.ah ah olan hep biz kizlara oluyor iste..

kızlar az once aradı telefonu cekmıyomus butun gun allahımm sankı bakıp goremıyorum vodafondan uyudum dıyo soyledıklerınden gram pısman diil ben oyle mı soyledım dıye bagırıp uste cıkıyo vardıyaya cıkıyomus tekrar arıcakmıs artık pesine düsmüyorum dedim aramak ıstersen ararsın ben senı aramıcam sen nasıl olsa ısteyınce bana ulasıyosun dedım beni sucluyo allahım inanamıyorum oyle demek ıstemedım dıyo ne demek ıstedın dıyorum ben anlamak ıstedıgım gıbı anlamısım baska yana cekılır hali var sanki . yani kızlar halinden davranıslarından herseyınden cok memnun arayıp naber napıyosun dıyo cıldırıcam artık bazen kendı duyduklarıma bıle ınanamıyorum kendı kulaklarıma bıle sankı o baska soylemıste ben baska anlamısım .ınsallah allaha yalvarıyorum bir günlük yer degısırızde onun bana yasattıklarını bende ona yasatırım

kızlar gunde ıkı kere uydudan arayıp bana bunları yasatıyo üzülmeyin aramasa bile sevdiginiz insandan eminseniz üzülmeyin ben cok dua edicem size insallah her aradıgında mutlu haberler veririler ınsallah en kısa zamanda sagsalim gelirler

ya kimleri aramışki? bide nasıl bakıyosun vadafondan?
zaten öyle biz kafayı yeriz ama sanki hiç bişey olmamış ama oluyor işte...

İnşallah canım hepsi iyi olsun sağsağlam gelsinler... ama işte bizim işlerimiz hep zor onlar yokken hep bi boşluk şu kısacık ömürde günlerimizin geçmemesini beklememiz gerekken tadını çıkartmamız gerekken günler geçsin diye beklemek acı aslında.... ama geçsin işte günler gelsinler...

ya kimleri aramışki? bide nasıl bakıyosun vadafondan?
zaten öyle biz kafayı yeriz ama sanki hiç bişey olmamış ama oluyor işte...

vuslatım telefondan s yazıp 7000e gonderıyosun sıfre gelıyo sonra ınternet sıtesınden self servıse numaranı sıfrenı yazıyosun guncel konusmaların faturan herseyın cıkıyo :)

on tane numara kımısıne mesaj atmıs kımısını aramıs gece 5te kuzenıyle mesajlasmıs sımdı bana bunları yapıyo hic ustune dusmıcem artık sabrım kalmadı ya düzelir bu gunlerı unuturuzu yada ınceldıgı yerden kopar . nutella ıyı geldi beynıme kan gıtmeye basladı :) aclıktan tıtrıyorum ya sabahtan beri insallah aklını basına alır

10 numarayı tanıyormusun peki kim onlar? ya sen unutma hemen sor hesabını anlamıyorum zaten bi insan dertliyse sevdiğine sarılsın uzaklaşmasın ama ilişkiler genelde uzadıkça böyle oluyor canım ama iyi konuş sen iyice öğren derdini... İnşallah aklını başına alırda değerini bilir...
ya zaten öyle bende bütün gün aç dururum sıkıntıdan gece ne bulursam yerim :))) dondurmada iyi gidiyo :)))

alala derdi ne acaba? hoşuna gidiyor heralde sana acı çektirmek..düşme üstüne evet..bırak oluruna herşeyi..sende ona çektir mine..intikaaam ye canım neden aç kalıyorsun..değmez kimse için gerçekten..

aynen vuslat..neden sevgilisine sırt dayamak ondan destek almak varken kaçmayı dener bu erkekler anlamam evet gerçekten ilişkiler uzadıkça çıkıyor işte bişeyler..Allahım herşeyin hayırlısını versin

keremine canım anlattıklarına inan çok üzüldüm...hiçbir anlamda veremedim..sevgilin bence yalnız kalmak isttiyo ..yani bunun senle ilgisi yok gemi ortamında onu böyle yapan çileden çıkaran bir durum olmalı bunun acısınıda senden çıkarıyo..şimdi aklına neler neler geliyo eminin başka birimi var benden bıktımı diye soruyosun kendine biliyorum..öyle olduğunu düşünme bence..bak nazarda olabilir...sen günde iki kere konuşuyoruz dediğinde nasıl acayip kıskanmıştım seni..eminim bir çok kişide kıskanmıştır..pişman olucak ama işte zamanı var o....o sabırda bizde yok kendimden biliyorum..hemen istiyoruz sabırsızız kadın milleti aman işte...bir yerde okumuştum bu dedizcilerin içinde kafayı yemeyen azmış...demirden hapisane diyolar gemilere zaten..anlıycak senin ki bekle ....yanına gitsene tr de limandalar sanırım dimi gidebilirsen git ...kız ayrılığı düşünme ama bak yazık onada sana...isminiz çok yakışıyo yan yana..eminim sizde çok yakışıyosunuzdur....

Yakamazimm canim yazdiklarini okuyunca icim rahatliyo cok ama cok iyisiniz sizden guc aliyorum cok zor gunler geciriyorum sabah bese kadar tartistik artik aramicam seni dedim bugun aradi yine konusuyoduk soguk bi sekilde sinav icin ankaraya gidicem ya dun bilet aldim ona soylemedim bugun soyledim mesaj atmis haber vermemeyi benden ogrendin heralde bu tavirlar sende aliskanlik yapti bilmem ne bende yeter artik oyuncak oldum gururum kalmadi konusmak istemedigini soyleyen sensin dedim aradi agladim anamdan emdigim sutu burnumdan getirdin nerden sevdim seni dedim tamam boyle konusucam dikkat edicem dedi artik ama cok kirginim cok yabanciyim ona karso artik onu taniyamiyorum cok uzgunum yemeden icmeden kesildim uykusum bi araba dayak yemis gibiyim unutalim diyo ama o kadar kirginimki yasadiklarimi unutmam cok zor

BAK BİRAZ NORMALE DÖNMEYE BAŞLAMIŞ ANLADIĞIM KADARIYLA ...benden mi öğrendin demiş bak habersiz bırakmayı demiş...oda biliyo bak suçunu ilk itiraf gelmiş...güzelim eminim çok güzelsin..benimki diyodu bu denizciler güzele aşık olurlarmışş sevincede tıpkı deniz gibi zor vazgeçerlermiş...senin kide seni asla bırakmaz yani...sende bırakmazsın eminim geçicek bu günler..ah keşke benimkide arasada kavga etsek hem sizin ettiğinizin fazlasını...kız hiç değilse sizin kavgada olsa bir iletişiminiz var ... bizim oda yok..hem çok büyük aşklarda çok kavga olurmuş...sen sıkma artık canını tamam mı sevgin kızgınlığını unutturacaktır eminim..allaha güven... kalbinde onun adı varken herşey unutulur eminim.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…