- 18 Ocak 2011
- 305
- 6
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #6.081
Böhüü aramiyor ozgeeekapali telefonu migrenim tuttu valla dusunmekten senin adina coook sevindim valla:) dua edin nouuuur uzgun ve suzgunum:))
İnsallah arar sende rahatlarsin. Uzulme bu kadar kendini yipratma.
Soylerm canim ama benim sevgilim cok yumusak baslidir:) sert olamaz o yahuu:))
O ortamda emin ol taniyamazsin. Telefonla konusurken sahit oldum esim stajyer yanlis yapmis diye nasil soyledi. Tabi bende ona soylenmistim yazik gunah degilmi diye
Kizlar kusura bakmayinnn geldimm:)) bizim sirketten olabilir sizinki farklidir belki geminin limanlari gidecegi ulkeleri falan gemiye binmeden ogreniyoruz istemedigi hat olursa gitmiyo :) askim suan uydudan aradi beni uc dakikalik konusmamizin icinde sordum ona butun gemilerde uydu varmis fiyatlari 57 falan oluyomu dedim yok canim en fazla iki uc tl dedi mail icinse kizlar sunu soyliyim maili resmi sekilde yaziyoduk her ihtimale karsi ve sora parola koyuyoduk vardiya saatlerinde bana mail atiyodu bende ona atiyodum okuduktan sonra siliyodu bi problem yasamadik cok sukur zorlayin kizlar her yolu deneyin :))
Ama yok ya kiyamaz ki o ozge biliyorum yani:)) ama ben yinede soylerim:)) bbu arada 3 msj atmistim sadece 1tanesi iletildii
selam kızlar...keremine demişsinya söyleyin süvari beylere kızmasınlar diğer kaptanlara fazla diye....bak ne anlatıcam..biz en son konuştuğumuzda aşkım dediki yani süvari bey..kapatalım artık ben bir yukarı çıkayım ben görünmezsem işlerini yapmaya bilirler sonrada yatarım dedi..ben biliyodum onun nasıl sitres yaptığını sinirlendiğini işler yolunda gitmezse..canım sinirlenme fazla oluruna bırak birazda sana zarar dedim.ama sende bir zamanlar onların yerindeydin dedim.. ben onların yerindeyken 3 kat fazla çalışıyodum ki terfi almak için dedi.işini iyi yapana sözüm yok,ama ne tembeller var bilemezsin dedi..yani ben çoktan dedim az kız diye..birkeresinde de seni sevmiyolardır demiştim.böyle iyi işler yolunda gitsin yeterki demişti.. onlarda yani süvariler sonuçta başkalarına hesap vericekler işler kötü giderse dimi bütün herkezi bir tutmamaklazım.belki aklına gelir biraz fazla sinirlendiği zaman benim sözüm az kızar umarım..
kızlar yaa size nası ihtiyacım var niye hicbiriniz yoksunuzhala aglıyorum üc sene mi verdim gece gunduz demedim kafamı yukarı kaldırmadım ben bunu haketmedim yaaa mesaj cektim sen hıc bırıne arayıpta ulasamadıgın oldumu dıye uydudan olsa ararsın sen dedım ama benım cok oldu ulasamadıgım dedım sımdı benımde bu telefonu kapatıp gunlerce acmayasım var benı hıc bu kadar kırmamıstın dedım ve aramadı bile vardıyada diil biliyorum salonda televızyon ızlıyo ve aramıyo sureklı baba yorgun dıyıp duruyo sen dedım ınsallah sagsalım ınersın gemıden bu yasadıkların unutulur yanına bıtek kırdıgın kalp kalır dedım cok ama cook uzgunum yaa ıkı ay gectı bı ay kaldı kontrata dayanamıyosan ver dılekcenı ceksınler senı dedım yemın edıyorum hasta olucam derdımden
kızlar yaa size nası ihtiyacım var niye hicbiriniz yoksunuzhala aglıyorum üc sene mi verdim gece gunduz demedim kafamı yukarı kaldırmadım ben bunu haketmedim yaaa mesaj cektim sen hıc bırıne arayıpta ulasamadıgın oldumu dıye uydudan olsa ararsın sen dedım ama benım cok oldu ulasamadıgım dedım sımdı benımde bu telefonu kapatıp gunlerce acmayasım var benı hıc bu kadar kırmamıstın dedım ve aramadı bile vardıyada diil biliyorum salonda televızyon ızlıyo ve aramıyo sureklı baba yorgun dıyıp duruyo sen dedım ınsallah sagsalım ınersın gemıden bu yasadıkların unutulur yanına bıtek kırdıgın kalp kalır dedım cok ama cook uzgunum yaa ıkı ay gectı bı ay kaldı kontrata dayanamıyosan ver dılekcenı ceksınler senı dedım yemın edıyorum hasta olucam derdımden
canım yapma böyle..eminim çok morali bozuktur..kız olurmu öyle hiç 3 yıl kolaymı bitermi her şey birden..bak bana 6 hafta oldu tık yok ne yazıyo ne arıyo ama napayım hep olumlu düşünmeye mecburum yapma eminim canısıkkındır..
keske aramasaydı arayıpta o lafları demeseydi bide tembihliyo annemleri arayıp soyleme dıye annenı arayıp oglunuz sızle konusmak ıstemıyomus ama uzulmeyın benlede konusmak ıstemıyo bunalımda mı dıcem dedım bı sorunu varsa konus benle paylas dıyorum paylasmıyo dengesızlıklerınden yoruldum artık bende ınsanım o kadar bekledıgın sevdıgın ınsanın guleryuzune hasret kalmak ıkı tatlı sozunu duymamak ınsanı cok yaralıyo napıyım sımdı ben kızlar nolur bı akıl verın onun bana yaptıgını mı yapıyım bu kadar kolay mı
zaten bunları hıssettıgım ıcın gunlerdır ben ona mesaj atmıyorum o aramadıkca cok nadir arıyorum ama bunu duymak cok zor geldi bana .cumartesi gunu sınavım var ankaraya gıdıcem ne ders calısıyorum ne yuzum guluyo eskıden elime cam batsa onun ıcının acıdıgını hıssederdım suan kendı dertlerıyle o kadar mesgulki dunyasında bana yer kalmamıs
zaten bunları hıssettıgım ıcın gunlerdır ben ona mesaj atmıyorum o aramadıkca cok nadir arıyorum ama bunu duymak cok zor geldi bana .cumartesi gunu sınavım var ankaraya gıdıcem ne ders calısıyorum ne yuzum guluyo eskıden elime cam batsa onun ıcının acıdıgını hıssederdım suan kendı dertlerıyle o kadar mesgulki dunyasında bana yer kalmamıs
kız keşke benimkide arasada bozuk atsa ah senin yerinde olsam sen iyi olduğunu biliyosun yani haberin var sağlıklı hayatta bak benim haberim yok kaç gündür...beni bırakmasınada razım diyorum bazen yeterki ona bir şey olmasın...hem sevgi bu bir anda bitermi be....
dogru söyluyosun ama bi laf varya insanın canını en cok sevdıklerı acıtırmıs diye bizimkide o hesap suan o kadar kırgınımki iyiye dair tek birsey düsünemiyorum insallah iyidir canım dua edicem hepınız ıcın ınsallah ararlar kavusursunuz