-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #6.061
Yok yok bilgisayardan oynuyo bide zevkli bisey olsa kesketvye bagliyo sadece bilgisayarda olsa oynasin tvyide aliyo mecbur bende oynuyom maçta taç ne bilmeyen insan simdi baya oynuyorum
Kizlar kusura bakmayinnn geldimm:)) bizim sirketten olabilir sizinki farklidir belki geminin limanlari gidecegi ulkeleri falan gemiye binmeden ogreniyoruz istemedigi hat olursa gitmiyo :) askim suan uydudan aradi beni uc dakikalik konusmamizin icinde sordum ona butun gemilerde uydu varmis fiyatlari 57 falan oluyomu dedim yok canim en fazla iki uc tl dedi mail icinse kizlar sunu soyliyim maili resmi sekilde yaziyoduk her ihtimale karsi ve sora parola koyuyoduk vardiya saatlerinde bana mail atiyodu bende ona atiyodum okuduktan sonra siliyodu bi problem yasamadik cok sukur zorlayin kizlar her yolu deneyin :))
tabi geminin gidişatı biliniyor ben zaten bidaha avrupa harici yollamam...
2tlyse eğer bedava hatta ceptende uygun:))) ama ben sormadım hiç çok pahalı dendiği için söyleyim bakalım bari uzun zmn arayamazsa arasın ordan alla alla çatlatmasın beni burda... ya açıkcası arıycam ulaşcam dedikten sonra onlar her türlü ulaşırlar ama işte içleri rahat yoğunluktan bunların arama sorunları... benimki evlenmiş güveni tam bana ailem yanımda nasılsa bende günde 100 mesaj yazıyorum:))) ama sevgiliyken öyle deildi tabi:))) ya bide benimki o kadar fena deil limana gittiği gibi arar şükür...
bazı günler arıyo misal az önce oldugu gibi yorgunum uyumak ıstıyorum dıyo kapatıyo yani yorgunsa cok önemsemiyolar arama işini fırsatları olsa hepsi arar tabiki yaptıkları iş cok zor hepimiz bunu biliyoruz onlarda bunu bildigimizi bildiklerinden bazen gevsek davranabiliyolar bi sor bakalım yınede uydu fıyatlarını belkı farklıdır ama bana soyledıgı 3 5 en fazla dedi belki degisiyodur canım ben öyle ıkı kere arıyo falan dedim ama yakamoz üzülmüs bende cok üzüldüm ben o nıyetle demedim kımı zaman cook habersiz kalıyoruz kımı zaman cok konusuyoruz degısıyo ıste limanlar farklı ülkeler farklı herkesinki aynı olmuyoki insallahh en kısa zamanda ararlar ve en kısa zamanda gelirler
Kizlaar sizi doldurmak icin soylemiyorum sakin yanlis anlamayin ama insanin bazen aklina gelmicek cok sey oluyo bilgi acisindan diyorum bizimde on bes gun konusamadigimiz zamanlar oluyodu israildeyken sonradan vodafona gectik konturlu hattan en uygun bi ara turkcelldi 15 mesaja 9 tl veriyoduk vodafonda daha ucuzladi uydu telefonu oncelerden hic kullanmiyoduk korkuyoduk ama simdi en azindan ordan ararim diyo yani haberlesmek icin yirtindikca biseler uretiyoruz belki birimizin aklina gelmeyen bi haberlesme sekli vardir paylasalim hepimiz :) yalniz red kullaniilari dikkat edin bi ara kirmizi pasaportta sorun vardi faturamiz 2500 tl olmustu etmediim sikayet kalmadi konusulan her dakikaya para yaziyolardi mutlaka online self servisten kontrol edin :)
ühühühü benimkide iki gündür aramıyo daha dogrusu telefonu çekmiyo. Aksam ariyodu actim alo alo ses yok. Ben aradim hemen geri aradiginiz kisiye suanda ulasilamiyo dedi o kadinin agzimi yüzünu dgtmak istiyorum .... kiz günde 100 mesajda ne yaziyon ya ben sacmiyorum artik olur olmaz mesaj atiyorum eşimde telefon cekmeye basladigi zaman kafayi yiyo 10dakika mesaj sesinden telefon yerinde duramiyo diyo
Simdide gidiyorlar gorunuyor ay bunlar napiyor kafayi yiyccem burda böhüü
canımm bu kadar takma kafaya marine traffic güncellnememiştir falan yaaa bekle haber verir elbet sıkma canını telefon cekse nıye aramasın gerci bizim basımızda bi süvari var telefon cekse bile köprüüstünden inmedigi icin konusamıyoruzburdan süvari eslerine sesleniyorummm lütfen kocalarınıza sevgililerinize söyleyin ılımlı olsunlar yumusak davransınlar valla psikolog gibiyim ben yapıyorum süvari bozuyo :) kızlaaar arıcaklar ben eminimm azcık daha bekleyelımm musaıt olmamıstır belki durumlar
Ama ama cok merak ettimbenim swvgilimde suvari ama o gaddar degildir ustume almiyorum:))))) kopruustu deyince gulesim geliyor ya:))) kopruustundeyim deyince disarda saniyodum sevgilimi haha megerse gemiymis:)))))) insallah bakalim bekliyoruz canim böhüü
Insallah canim:) suan limandalar ama ulasamiyorum iste.agliycambizde büyüyünce süvari olcas :):):):):) ararsa söyle valla merak ettim bende nerdeymiş simdi ben az once konustum cok sükür yunan adalarından geciyolarmıs telefon cekıyo orda :) darısı hepinizin basına :)
Insallah canim:) suan limandalar ama ulasamiyorum iste.agliycam( sanirim beni artik sevmiyooooor böhüü cok uzgunumm
yok artık canım ilahi güldürdün benii olur mu öyle sey :) ulasıcaksın insallah icini ferah tut dualarım seninle :)
canımm bu kadar takma kafaya marine traffic güncellnememiştir falan yaaa bekle haber verir elbet sıkma canını telefon cekse nıye aramasın gerci bizim basımızda bi süvari var telefon cekse bile köprüüstünden inmedigi icin konusamıyoruzburdan süvari eslerine sesleniyorummm lütfen kocalarınıza sevgililerinize söyleyin ılımlı olsunlar yumusak davransınlar valla psikolog gibiyim ben yapıyorum süvari bozuyo :) kızlaaar arıcaklar ben eminimm azcık daha bekleyelımm musaıt olmamıstır belki durumlar
Böhüü aramiyor ozgeeeHuhuuuuuuuuu biz konustuk bi adanın yanından gecerken cekmeye basladi aradi yavrum hemenayyy kızını özlemiş ozooooo ara ya böyle düşünme. Aaaa ama hamile olan benim. benim aramiyo diye alinmam surat yapmam gerek siz benden beter cıktıniz
Kerimine sana katılıyorum süvari eşleri sevgilisi(ozo)lütfen söyleyin anlayışlı olsunlar. Sonra yavrum kendini buldugunu içme moduna sokuyo zor topalıyorumm