Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

selam kızlar burası bağımlılık yaptı bende..hep burda durasım var..aşkımla ilgili bir şey yapıyor gibi oluyorum sanki..kızlar aramadı hala ben yavaştan gene karalara bağlıycak gibiyim..her bu gün diyorum bugün belki arar yazar..yok bir de şu var benimki her şey yolunda diğilse yani işleri beni zor arar limana birde az kalırlarsa sanmam aramaya bilir de ...bir msj yazsa yeter aslında

Son düzenleme:

aay burda yeni arkadaslar varmııış hoop damladımm :) kızlar benimki simdi maltadan cıktı yola hayırlısıyla ıkı gune mersıne gelicek biz normalde cok konusuruz telefon cekmedıgı zamanlarda gunde ıkı kere uydudan arar ama bu aralar benımkı bi ilgisiiiz sanki aramak onun icin bir görev gibi davranıyo normalde zaten yurtıdısndayken ben ona mesaj cekerım zırt pırt sankı o cevap verıyomus gıbı onla konusurum o da cagrı yapar ama simdi sen misin ilgisiz davranannn kestim mesajlarımııı cool takılıyorum :):):) allahımmm bu işler ne kadar zor ufak tefek hesapların pesıne düstümmm adamda haklı üc sene olmus bıkmıstır benım cenemden :):):)

yok bıkmamıştı öyle deme bennide korkutma..ne şanslıymışsın ben bir aydır bekliyorum arasın diye yok gemide sistem arayamıyo sanırım..bende destan gibi msj lar yazarım hep bıkmasınlar hem biz onları düşünüyoruz dimimi hergün günaydın dedim tlf çekerken o çoğuna cevap yazamadı bile

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Ne kadar dertliyiz kizlar:) ama genelde arayamamalarindan sikayetcisini ama onlarada hak vermek lazim.kafalari falan cok dolu oluyordur.bunlari soyleyenin ben olduguna inanamiyorum cunku bnde aramayinca deliriyorum haha:)) ama iste aslinda akillari hep bizlerdee buna inanabilirsiniz) benimkide cok konusur cok komiktir cem yilmazim o benim:)))))) 35 yasinda ama ikimizde cocuk gibiyiz :)))) umarim hic degismez.kizlaar dertleri kederleri atin kenara bu gece:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…