-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #5.981
amin inşallah bakalım:) çocuk olunca işte o çok zoryada şey diyeceksin karaya geçene kadar çocuk yapmayacağım falan:)))
o işin şakası tabi:)) e sen 27 sin ben napim ben 32 olacağım bu ay böhüüü:)) ama Allahtan göstermiyorum minyonum ben:))) aynen öyle güvenmek zor..inşallah herşey güzel olur hepimiz için saol canım:)
ama ben limanda hep msj atardı o yüzden merak ettimama insan ister istemez merak ediyor haklısın
ya 35e kadar doğal canım mrk etme biyolog olarak tavsiye:))) ya artık yaş sorunu kalmıyo doğumlardada bilmem küçük olsam bekleyim derdimde şimdi çok bekleyemem işte bi kaç yıl anca diye dedim...
ya insan anlamıyo nasıl oluyoda güveniyo ilişki başlıyo işte:)))
ya limandan ayrıldımı seninki aradımı veya yazdımı? benimki 10günü geçti limanda ama çok yoğun az yazışabiliyoruz konuşabiliyoruz...
bana merak etme diyenlerede bakın...aynı dimi herkez merak bişey oldumu mu acaba korkusu heppp.....
amin inşallah bakalım:) çocuk olunca işte o çok zoryada şey diyeceksin karaya geçene kadar çocuk yapmayacağım falan:)))
ya 35e kadar doğal canım mrk etme biyolog olarak tavsiye:))) ya artık yaş sorunu kalmıyo doğumlardada bilmem küçük olsam bekleyim derdimde şimdi çok bekleyemem işte bi kaç yıl anca diye dedim...
ya insan anlamıyo nasıl oluyoda güveniyo ilişki başlıyo işte:)))
ya limandan ayrıldımı seninki aradımı veya yazdımı? benimki 10günü geçti limanda ama çok yoğun az yazışabiliyoruz konuşabiliyoruz...
aynen öyle:)) limandan ayrılmışlar dün akşam msjlarım iletilmedi ona..şuan başka limana gidiyorlar gece ordalar inşallah..bakalım ordan konuşabilecekmiyiz..korkuyorum yine aynı şeyi yaşayacağım diye:))))) evet limanda çok yoğun oluyorlar bizde öyle oluyoruz azcık yazışabiliyodukaman ya ne zor işler:))))))
Kızlarr selamlarrara ara girip okuyorum yazdıklarınızı allah hepinizi bir an önce sevdiklerinize kavuştursun inşallah
Bnede seneye bu topikte çok sık yazacağım inşallah önümüzdeki sene staja çıkacak sevdiceğimşimiden bir tuhaf oluyorum yaa allah hepimize sabır versinn
eee zaten buraya yazmamızın nedenide bu merak etmemiz özlememiz aynı dili konuşmamız... sana merak etme demişsek unutmamıştır arar kendinide çok sıkma hasta olma dedik:))) yoksa tabiki hepimiz özlüyoruz merak ediyoruz...
aynen öyle:)) limandan ayrılmışlar dün akşam msjlarım iletilmedi ona..şuan başka limana gidiyorlar gece ordalar inşallah..bakalım ordan konuşabilecekmiyiz..korkuyorum yine aynı şeyi yaşayacağım diye:))))) evet limanda çok yoğun oluyorlar bizde öyle oluyoruz azcık yazışabiliyodukaman ya ne zor işler:))))))
belki yoğun olunca öteki limanada hemen geççez orda ararım demiştir ama limandan kalkarkende baya yoğun oluyorlar... ama limana girmelerini beklemek çok heycanlı oluyor:)))
ben şimdi limanda mesajlarım gidiyor die rahatım biraz:)))
selaaam:) amin inşallaahh:) o zaman sende bizim aramıza katılacaksın desene:)) alışırsın merak etme
evet bende dinledim sizi zaten bir kaç gündürde acayip bir rahatlık var ben ..daha az merak ediyorum sanki hiçte normal değil bu halim sanki.korkuyorum bu halimden.aramadı daha ama sanki armış gibi rahatım..şimdi sıra oza da sanırım. merak sırası...
Aminn canımmevett hayırlısıyla öyle olacak inşallah alışırım tabii ahh ahh
hoşgeldin:))) zor işler zor:)))
belki yoğun olunca öteki limanada hemen geççez orda ararım demiştir ama limandan kalkarkende baya yoğun oluyorlar... ama limana girmelerini beklemek çok heycanlı oluyor:)))
ben şimdi limanda mesajlarım gidiyor die rahatım biraz:)))
bilmem ki umarım öyledir:)) normalde limana gelince ve kalkınca haber verirdievet aynen öyle marinetraficc e bakmaktan gına geldi
keşke biran önce Türkiye'ye gelseler en azından telefonla rahatça konuşurduk:)
msjlar gidince rahat oluyor işte:)
Hoşbuldummevett hemde çok zor işlerr en zor meslek gibi geliyor bana bu meslek çünkü sevdiklerinden uzak olmak zorundasın
Hoşbuldummevett hemde çok zor işlerr en zor meslek gibi geliyor bana bu meslek çünkü sevdiklerinden uzak olmak zorundasın
bilmem ki umarım öyledir:)) normalde limana gelince ve kalkınca haber verirdievet aynen öyle marinetraficc e bakmaktan gına geldi
keşke biran önce Türkiye'ye gelseler en azından telefonla rahatça konuşurduk:)
msjlar gidince rahat oluyor işte:)
işte keşke hep konuşabilsek yazışabilsek haber almayınca çatlamasak meraktan... kızıyorum bazen ama dün gece 4saat uyudum diyincede içim parçalanıyo kıyamıyorum...
zaten marinetraffic olmasa napcz bilmem:)))
İnşallah gelir yakında türkiyeye... zaten konuşabilsek rahat rahat bu kdr söylenmiycez:)))
işte keşke hep konuşabilsek yazışabilsek haber almayınca çatlamasak meraktan... kızıyorum bazen ama dün gece 4saat uyudum diyincede içim parçalanıyo kıyamıyorum...
zaten marinetraffic olmasa napcz bilmem:)))
İnşallah gelir yakında türkiyeye... zaten konuşabilsek rahat rahat bu kdr söylenmiycez:)))
off ne kötü dimibi insan neden kaptan olmak ister acaba:)) hiç beni çeken bir tarafı yok açıkçası..sadece gezme yönü var işte:))))))
senin eşin şimdi hangi ülkede? ne zaman gelecek?
eşime göre en zor ikinci meslekmiş en zoru astronot olmakmış bizimki ikinci yani hehe:)))))))))))
eylüüülll bebegimmm ben hala mesaj atamıyorumm yeni konu actım mesaj sayım dolar dolmaz mesaj atıcam sana aklımdasınn :)
haklısın ben ilk defa birini 3 aydır görmeden bekliyorum..büyük konuştum sanırım:)) alışıyorsun evet ama bazen çok ama çok özlüyorsun ama yapacak bişey yok beklemeye devam ediyorsun..sevgi işte ah ah:)))