Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

uydu telefonu ucretlerı fazlaymıs telefon cekınce hangı hat hangı tarıfeden konusuosunuz???acaba neden bole ılgısızlesdıkı sana kac aydır denızde sız ne kdrdır bırlıktesınız ıslerımıyogunlasdı acaba ..[/QUOTE]

gemiye gitmeden bı hafta önce dayısını kaybetti cok yakınlardı ani kalp krizi gecirdi bizimki hala soktan cıkamadı :KK43: umutsuz bu işten nefret ediyo karaya gecmedigi sürece evlilik bizim icin cok zor ailem kabul etmez cok sıkıntılı zamanlar geciriyoruz üc senedir birlikteyiz askerlik icin 36 tamamlamamız lazım ancak yarılayabildik bende yoruldum artık bes ay gitti 20 gün izin yaptı tekrar gitti yani üstüste yıgılıyo bazen ben konusup destek olmak istiyorum ama sanki bazen aramıza duvar örüyo yapma böyle böyle dıyınce gecer bu günler diyip gecistiriyo sikayet eden ben oluyorumm amaaan öyle iste :) bosveer sıkmıyım senide :)

uydu telefonu ucretlerı fazlaymıs telefon cekınce hangı hat hangı tarıfeden konusuosunuz???acaba neden bole ılgısızlesdıkı sana kac aydır denızde sız ne kdrdır bırlıktesınız ıslerımıyogunlasdı acaba ..

gemiye gitmeden bı hafta önce dayısını kaybetti cok yakınlardı ani kalp krizi gecirdi bizimki hala soktan cıkamadı :KK43: umutsuz bu işten nefret ediyo karaya gecmedigi sürece evlilik bizim icin cok zor ailem kabul etmez cok sıkıntılı zamanlar geciriyoruz üc senedir birlikteyiz askerlik icin 36 tamamlamamız lazım ancak yarılayabildik bende yoruldum artık bes ay gitti 20 gün izin yaptı tekrar gitti yani üstüste yıgılıyo bazen ben konusup destek olmak istiyorum ama sanki bazen aramıza duvar örüyo yapma böyle böyle dıyınce gecer bu günler diyip gecistiriyo sikayet eden ben oluyorumm amaaan öyle iste :) bosveer sıkmıyım senide :)[/QUOTE]

uydu telefonundan günde iki kere arıyo deyince imrenmiştim:))) ama işte hepimizin derdi ayrı ALLAH yardımcın olsun... ama onlar sanırım orda fazla düşünmemek can sıkmamak için bişey olunca geçiştiriyolar yapabilecekleri bir şey yok diye ama bilmiyorlar güzel bir konuşma nasıl iyi geliyor bizlere...

uydu telefonu ucretlerı fazlaymıs telefon cekınce hangı hat hangı tarıfeden konusuosunuz???acaba neden bole ılgısızlesdıkı sana kac aydır denızde sız ne kdrdır bırlıktesınız ıslerımıyogunlasdı acaba ..

gemiye gitmeden bı hafta önce dayısını kaybetti cok yakınlardı ani kalp krizi gecirdi bizimki hala soktan cıkamadı :KK43: umutsuz bu işten nefret ediyo karaya gecmedigi sürece evlilik bizim icin cok zor ailem kabul etmez cok sıkıntılı zamanlar geciriyoruz üc senedir birlikteyiz askerlik icin 36 tamamlamamız lazım ancak yarılayabildik bende yoruldum artık bes ay gitti 20 gün izin yaptı tekrar gitti yani üstüste yıgılıyo bazen ben konusup destek olmak istiyorum ama sanki bazen aramıza duvar örüyo yapma böyle böyle dıyınce gecer bu günler diyip gecistiriyo sikayet eden ben oluyorumm amaaan öyle iste :) bosveer sıkmıyım senide :)[/QUOTE]

Ama sonucta bu senin hayatin ailen karsi gelebilie evet ama sen iatedikten sionra bisey demezler heralde..ama tabi karaya gecmek istiyorsa onu bilemem.onlarin psikolojilerini anlamak zordur.bosver skma sende canini hersey olacagina varir zaten:)

aay burda yeni arkadaslar varmııış hoop damladımm :) kızlar benimki simdi maltadan cıktı yola hayırlısıyla ıkı gune mersıne gelicek biz normalde cok konusuruz telefon cekmedıgı zamanlarda gunde ıkı kere uydudan arar ama bu aralar benımkı bi ilgisiiiz sanki aramak onun icin bir görev gibi davranıyo normalde zaten yurtıdısndayken ben ona mesaj cekerım zırt pırt sankı o cevap verıyomus gıbı onla konusurum o da cagrı yapar ama simdi sen misin ilgisiz davranannn kestim mesajlarımııı cool takılıyorum :):):) allahımmm bu işler ne kadar zor ufak tefek hesapların pesıne düstümmm adamda haklı üc sene olmus bıkmıstır benım cenemden :):):):KK1:

son yazdığına bayıldım doğru yapmamız gereken o hem cool hem sıkmamak için ama ben yapamamkiiii :)))))))

hee bide demeyi unutmusum uydu telefonunun dakikası 2 tl olması lazım maasından kesiyolar ay sonunda diger hattımız vodafone red kullanıyo gemıye gitmeden once ülkelere göre tarıfeyı yükseltiyoruz yada dusuruyoruz valla telefonda olmazsa nası haberlesicez bise dedigi anda oooh dıyorum elin kızını beklet buralarda ıstersen telefonlada arama dıyorumm ::):) bıde suvarı bazen ıyı cıkıyo 10 kbyı gecmıcek sekılde maıl atmaya ızın verıyo haberlesme adına herseyı denedık yani ınternet ımkanı oluyodu bundan once o zaman en ıyı facebookun goruntulu konusması cekıyodu bekliyorum sımdı bıze gore saat 1 onlara göre 12 oluyo uydudan arıcak ınsallah hele bi aramaaaasınnnnnnn :):):):) hep ben konustum siz nası haberlesıyosunuz sende anlatsana biraz :)

son yazdığına bayıldım doğru yapmamız gereken o hem cool hem sıkmamak için ama ben yapamamkiiii :)))))))

valla artık bana her careyi denettiriyo biz normalde bi günden fazla küs kalmadık allah kımseyı küs bırakmasın onda bıle dayanamayıp mesaj atmıstım amaaa tuuttuumm kendımı dun hıc mesaj atmadım bu gunde uc taneciik attım :) aaa napıyım ama ufukta evlilik yok simdiden boyle yaparsa önünü alamayız dimi yanii nasılsa evdeyiz yaa merak etmiyo yoksa bizimki :):) bu taktik işe yararsa ömrümün geri kalanını cool olarak geciricemm :):) amaa ne zormus anlatamamm yanii :):KK16::KK16::KK16:

aman bozulma canım hepsinin kişiliği farklı bide benimki biliyo aramazsa söyleneceğimi az bile arıyor aslında:))) geçen gemide ne güzel bi yerden geçerken hat çeksin kanaldan geçsin arar limana girer girmez mesajım gitmeden arardı ama bu gemi çok yoğun işte bide vadafonsuz ülke olunca benimki pek aramıyor:)))

bide ben şey demiştim gitmeden arama olsılığın olupta aramadığın her defasında kendime çanta alıcam (biraz pahalı çanta merakım varda) ama önemsemedi pek :)))

ben ne dedim bak arama şansın varken aramıyosan çok bük günah işliyosun diye yazdım..ama kıyamadım tabi sonrada eminim aşkım yazabilsen yazasın sen bana bakma filan.... hiç kıyamıyorum.... bir sitem sözü yazsam bin tatlı söz yazıyorum....

hee bide demeyi unutmusum uydu telefonunun dakikası 2 tl olması lazım maasından kesiyolar ay sonunda diger hattımız vodafone red kullanıyo gemıye gitmeden once ülkelere göre tarıfeyı yükseltiyoruz yada dusuruyoruz valla telefonda olmazsa nası haberlesicez bise dedigi anda oooh dıyorum elin kızını beklet buralarda ıstersen telefonlada arama dıyorumm ::):) bıde suvarı bazen ıyı cıkıyo 10 kbyı gecmıcek sekılde maıl atmaya ızın verıyo haberlesme adına herseyı denedık yani ınternet ımkanı oluyodu bundan once o zaman en ıyı facebookun goruntulu konusması cekıyodu bekliyorum sımdı bıze gore saat 1 onlara göre 12 oluyo uydudan arıcak ınsallah hele bi aramaaaasınnnnnnn :):):):) hep ben konustum siz nası haberlesıyosunuz sende anlatsana biraz :)

2tl yi öğrendiğim iyi oldu pahalı dediği bumuymuş bende çok sanıyodum ilk konuşmada söleyim her uydudan aramadığın gün bir çanta alıcam diye:)))
ya biz vadafon olan ülkede rahatız 2000 dakka konuşma süremiz var ama vadafon yoksa kontrlü hattan konuşuyorz ben arıyorum ona 30tl yollasam 5-10 dakkada bitiyor... burcu sormuştu vadofonu tavsiye ederim kırmızı pasaport bizimki vadafonlu ülkelerde süper:)))
sende benim kafadansın iyi trip yapıyosun:))) doğru elin kızını bekletiyorlar aramıyolar :)))

Son düzenleme:
arkadaşlar benim erkek arkadaşım 1.kaptan sizce imkanı varken yaza bilir dimi..gemide hiçbir sistem yok demişti en son nebiliyim ya yazmamak aramammak için böyle diyosa..sorsanıza sizinkileri böyle olurmu sitemlerin olmadığı gemi yani..bide benimki 1.kaptan bir sevgilisine yazamıycaksa arayamıycaksa nasın iş bu dimi....

arkadaşlar benim erkek arkadaşım 1.kaptan sizce imkanı varken yaza bilir dimi..gemide hiçbir sistem yok demişti en son nebiliyim ya yazmamak aramammak için böyle diyosa..sorsanıza sizinkileri böyle olurmu sitemlerin olmadığı gemi yani..bide benimki 1.kaptan bir sevgilisine yazamıycaksa arayamıycaksa nasın iş bu dimi....

ya biz yorum yapmayalım şimdi sen tanıyosun biliyosun sevgilini bide erkeklerin çoğu gemi telini interneti kişisel kullanmıyolar bizim gibi deiller yani... benimkide gemiden mail atmaz ben senin yerinde olsam ilk aradığında hepsini sorardım ama sanmıyorum gemide sistem olmasın şirketle mailleşiyorlar nihayetinde ama aslını bilemeyizki sen sor hepsini...
ama bide şu var sen evdesin sadıksın ailenlesin bildiği için fazla merak etmiyordur seni...

keremine sen bazen günde ikikere arardı dedin ya şimdi beni bir düşünce sardı sorma bana soldan soldan geliyolar. ya ben niye bir aydır aranmıyorum..kız çok şanslısın.demekki ben okadarda çok önemli değilim onun için ...

Son düzenleme:

yavrum sen daha iyi tanırsın sevgilinide süvari demek o geminin patronu demek benımkı ücüncü kaptan neler cekıyoruz o suvarilerdeeennn :):) yani ben tanıdıgımdan beri bu besinci gemiye gidisi ama beni cok sukur aramadıgı bır gun bıle gecmedi ıstedıkten sonra arayabılır heleki süvariyse :) ah bızde gorebılsek o gunlerii :) kızlar yani siz sevgililerinizi eslerinizi daha ıyı tanırsınız bılırsınız ama ısterse arayabılır haber verebılır yani bı hafta on gun haber vermemesine musaade etmeyın buyuk konusmakta ıstemıyorum ama en kotu uydudan arayabılır benı arıyo bı dakıka konussak bıle yetıyo yani ama onuda yapmazsa daha ne kaldı yani bi zahmet arasınlar :):)

keremine sen bazen günde ikikere arardı dedin ya şimdi beni bir düşünce sardı sorma bana soldan soldan geliyolar. ya ben niye bir aydır aranmıyorum..kız çok şanslısın.demekki ben okadarda çok önemli değilim onun için ...

İçimi kararttın yakamaz içimiiiiiiii.... kiz öyle diyosa öyledir. Sen takmasana bu kadar olabilir gittigi yerde cekmiyodur. Ona bakarsan benim eşim süvari degil ama telefon cekerken keremine nin dedigi gibi iki üç defa aradigi oluyo. Bazende hiç aramiyo. Kasma kendini bu kadar rahat olmaya çalış. Sizinkiler baya uzaklara gidiyo hemen kıyaslama yapma benimki en fazla ispayna fransa ordan geri dönüyolar..

yavrum sen daha iyi tanırsın sevgilinide süvari demek o geminin patronu demek benımkı ücüncü kaptan neler cekıyoruz o suvarilerdeeennn :):) yani ben tanıdıgımdan beri bu besinci gemiye gidisi ama beni cok sukur aramadıgı bır gun bıle gecmedi ıstedıkten sonra arayabılır heleki süvariyse :) ah bızde gorebılsek o gunlerii :) kızlar yani siz sevgililerinizi eslerinizi daha ıyı tanırsınız bılırsınız ama ısterse arayabılır haber verebılır yani bı hafta on gun haber vermemesine musaade etmeyın buyuk konusmakta ıstemıyorum ama en kotu uydudan arayabılır benı arıyo bı dakıka konussak bıle yetıyo yani ama onuda yapmazsa daha ne kaldı yani bi zahmet arasınlar :):)

Benimkide 3. Kaptan insallah bizde süvari olduklarinida görürüz. Bazi süvariler çok takıntılı oluyo ya bide yasliysa tamam :-) :-) :-) :-)

evet bir arasın sorucam bütün bunları..ya işte il bir ay limandaydılar konuşuyoduk ada çok değil ama.. bir aydır denizdeler yok aramı yazmıyo..nasıl arıycaksın demiştim yeni bir gemiye geçmişlerdide..sistem gelicek kartlar gelicek önce demişti...bende ne kadar sürergelmesi dememişim işte ne bileyim böyle olucağını...normalde çok seven biri değil tlf la konuşmayı ..bir de çok işi var çok titiz biliyorum işiş çok önemli işte ...kafası rahat olmadan hiçbir şey düşünmüyo..benim yazdıklarımı okusun oda yater bana aslına gidiyo maillar ama o yazmıyo işte..ya gelince beklemem hemen evlenelim diyodu bu adam bana..sende gelirsin diyodu ilerde denize böyle planları olan biri ne bileyim kasıtlı bir şey yok olmamalı beni aramayışında dimimi..

kesinlikle haklısın bende böyle yapıyorum ama her zaman yemiyor:)))
işte bencede insan dünyanın bir ucunda olsa isterse ulaşır ama işte şımartırsak kaybetme korkusu yoksa bide yoğunlarsa zor oluyo onlara :))) ama her erkekte farklı işte :)))
benim eşim paracı değildir ama telefon faturasına milyarları çok ödeyince biliyorumki uydu telofonundan kolay kolay aramaz çünkü ben bi kaç dakka konuşup kapamam biliyor :)))
ama tabikide kendi telinden arıycak mesaj çekecek internet alıp görüşcez yoksa ben neyim burda yazık günah deilmi ya bekleyene...
bu arada sevgiliyken fazla üzerinize düşmeyen evlenince iyice boşlar bence...

ben uydu telının dakıkası 57tl bılıodum bızımde maıllesdıgımız gemıler oldu ama bu tamamen suvarının ınsıyatıfınde bırde ortak posta kutusu olunca baskalarıda okuyabılıo msjını bız problem yasadık bu yuzden ole ımkanı olsa bıle yazmaz eşim

2tl yi öğrendiğim iyi oldu pahalı dediği bumuymuş bende çok sanıyodum ilk konuşmada söleyim her uydudan aramadığın gün bir çanta alıcam diye:)))
ya biz vadafon olan ülkede rahatız 2000 dakka konuşma süremiz var ama vadafon yoksa kontrlü hattan konuşuyorz ben arıyorum ona 30tl yollasam 5-10 dakkada bitiyor... burcu sormuştu vadofonu tavsiye ederim kırmızı pasaport bizimki vadafonlu ülkelerde süper:)))
sende benim kafadansın iyi trip yapıyosun:))) doğru elin kızını bekletiyorlar aramıyolar :)))

bızımkı gemıye cıkıo nereye gıtcegı belı deıl dıo sızınkılerın rota bellı oluomu ...bu adam benı kandırıo mu ne bak sınır oldum...:18::18::18::18:

X