Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

aynen öyle alışacağız işte napalım:)) haberlere bakma olayını bende yapıyorum haha:)) biz kadınlar böyleyiz işte:) meraktan çatlıyoruz pimpirikliyiz:)))

aynen öyle alışacağız işte napalım:)) haberlere bakma olayını bende yapıyorum haha:)) biz kadınlar böyleyiz işte:) meraktan çatlıyoruz pimpirikliyiz:)))

bence biz bu sevgiyle kolay kolay alışamayız:))) çok pimpirikliyim bende burda merak etmeyin falan desemde ona bişi oldumu gemide nasıl nerde içim içimi yiyor özlemlede birleşince dayanılamaz olabiliyor işte:)))
alışırsın diyorlar hep ama zor gerçekten....

haha:)) sorma sorma:):) benim bu ilk bekleyişim yine iyi dayanıyorum ben ilk olmasına rağmen..çok rahatım sadece işte ilk defa böyle bişey başıma gelince merak ettim çok gerçekten:) alışırsın sende sadece çok düşünmemeye çalış kafanı başaka şeylere ver o kadar:))

Bende şaşırıyorum kendime bu kadar dayanabildiğime ALLAH veriyor kolaylağını ama devamlı hasret içindeyiz işte ama bazen eniden bir şey oluyo uzun süre haber alamayınca paniklerdeyiz işte :) Ya yokluğuna alışmak imkansız ama olaylara alışıyoruz işte:)))
Ne zamandır birliktesiniz evlilik düşünüyomusunuz ne zaman :)))

Son düzenleme:

bana merak etme diyenlerede bakın...aynı dimi herkez merak bişey oldumu mu acaba korkusu heppp.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…