- 3 Ekim 2012
- 49
- 9
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #5.821
8,5 ay mııoff çokmuş seninki..nasıl dayandın o kadar ailen birşey demiyor mu:) ama az kalmış bitmiş yani:) haklısın ilk 1 ay hatta zor geliyor ama sonra alışıyor insan:) evleniyorsunuz ne güzeel:) inşallah herşey istediğiniz gibi olur..
evet çok haklısın çoğu zaman evham yaptığımı bende biliyorum.bu elimde değil gibi geliyo çoğu zaman yani kötü düşünceler sürekli geliyo aklıma.bak iki haftayı geçti bir haber yok hala ben ölüyorum meraktan.her gün yazıyorum ama cevep yok.biliyorum bazen gecikebilir demişti yazmam ama işte sürekli korku içindeyim...
insan ister istemez meraklanıo cnm,bayagı olmus 2 haftada,ısteyıpte ulasamamak cok kotu bılıorumumarım iidir ve en kısa zamanda hayırlı haberlerını daha sık alırsın
insan ister istemez meraklanıo cnm,bayagı olmus 2 haftada,ısteyıpte ulasamamak cok kotu bılıorumumarım iidir ve en kısa zamanda hayırlı haberlerını daha sık alırsın selamm evet inşallah yakında yazar yada arar,bir limana varırlarsa msj atar tabi tlf çeker ozamam.hergün arıyorum tlf çekmiyo tabi.sıfır bir gemi teslim aldık demişti hiç bir şey yok demişti.sistem gelmeden arayamam demişti.biliyorum bütün bunları heralde bu mail sistemide çalışmıyo olmalı ki yazamadı henüz.işide çok olabilir ama ayın 2 sinde açıldılar denize çok oldu baya yazardı sanki çoktan nebiliyim çok üzülüyorum bu günlerde hiç kimseyle de paylaşamıyorum.çünkü kimse bilmiyo bizi işte bu yüzden burda benim gibi olanlarla konuşmaya ihtiyacım var .teşeekkür ederim cevabın için.biraz anlatsana nasıl beklemek çok zor olduğunu biliyorum tabi.nişanlın kaptanmış benim aşkımda kaptan işleri çok bu yüzden sorumlulukları çok tabi haliyle allah onlara kolaylık versin bütün denizcilere vede bekleyenlerine de sabır versin
Allah verdı sabrını beklerkenama gecen hafta cok guzel bır surprızle döndü sonunda :) :) çok özlemişim,darısı bekleyen bütün arkdaslarıma
Amin cnm inşallah hersey herkesın ıstedıgı gıbı olur
insan ister istemez meraklanıo cnm,bayagı olmus 2 haftada,ısteyıpte ulasamamak cok kotu bılıorumumarım iidir ve en kısa zamanda hayırlı haberlerını daha sık alırsın
selamm evet inşallah yakında yazar yada arar,bir limana varırlarsa msj atar tabi tlf çeker ozamam.hergün arıyorum tlf çekmiyo tabi.sıfır bir gemi teslim aldık demişti hiç bir şey yok demişti.sistem gelmeden arayamam demişti.biliyorum bütün bunları heralde bu mail sistemide çalışmıyo olmalı ki yazamadı henüz.işide çok olabilir ama ayın 2 sinde açıldılar denize çok oldu baya yazardı sanki çoktan nebiliyim çok üzülüyorum bu günlerde hiç kimseyle de paylaşamıyorum.çünkü kimse bilmiyo bizi işte bu yüzden burda benim gibi olanlarla konuşmaya ihtiyacım var .teşeekkür ederim cevabın için.biraz anlatsana nasıl beklemek çok zor olduğunu biliyorum tabi.nişanlın kaptanmış benim aşkımda kaptan işleri çok bu yüzden sorumlulukları çok tabi haliyle allah onlara kolaylık versin bütün denizcilere vede bekleyenlerine de sabır versin
üzülme mutlaka bir nedeni vardır..bende bazen senin gibi oluyorum..ama mutlaka bir nedeni oluyor..onların işi gerçekten çok zor..biz sadece kendimizi düşünüyoruz onların tarafından bakarsak daha kötü aslında..bende öyleyim bugün mesela..limandalardı konuştuk falan ama çok konuşamadık..aklıma hep böyle tuhaf tuhaf düşünceler geliyor ama haklı nedeni var fazla konuşamamamızın..sorumlulukları çok ve yoğunlar..o yüzden sende üzülme sakın..inan arayacaktır merak etme:)
Bazen gerçekten sabrım taşmıyor değil..başkalarına söylemek kolay geliyor ama kendinde bunu uygulayamıyorsun
15 gün boyunca bekliyorsun limana gelmelerini telefonu çekecek oh konuşacağız diye..sonra biraz konuşuyorsun ondan sonra ses seda yok..başlarım yoğunluklarına artık diyorum..kendi kendime sinirimden ağlıyorum..ne kadar zor bir şey bu..Allah sabır versin gerçekten..
Gerçekten bazen o kadar zor geliyor ki..ama seviyorsun onun için bazı şeylere katlanıyorsun işte..ama konuşamamak, msjlarına anında cevap alamamak en kötüsü bu işteAklına binbir türlü şey geliyor..acaba benden mi soğudu benimle konuşmak mı istemiyor cart curt saçmaladığımın farkına varıyorum sonra..delireceğim sanırım:)) Allahım sabır ver noluuuur..
Bazen gerçekten sabrım taşmıyor değil..başkalarına söylemek kolay geliyor ama kendinde bunu uygulayamıyorsun
15 gün boyunca bekliyorsun limana gelmelerini telefonu çekecek oh konuşacağız diye..sonra biraz konuşuyorsun ondan sonra ses seda yok..başlarım yoğunluklarına artık diyorum..kendi kendime sinirimden ağlıyorum..ne kadar zor bir şey bu..Allah sabır versin gerçekten..
Gerçekten bazen o kadar zor geliyor ki..ama seviyorsun onun için bazı şeylere katlanıyorsun işte..ama konuşamamak, msjlarına anında cevap alamamak en kötüsü bu işteAklına binbir türlü şey geliyor..acaba benden mi soğudu benimle konuşmak mı istemiyor cart curt saçmaladığımın farkına varıyorum sonra..delireceğim sanırım:)) Allahım sabır ver noluuuur..
ece burcu didem deniz k kızlar özledim hepinizi sayfalarımız çok ilerlemiş ama biz uzun zmandır toplanamadık..özledim sizi..yeni katılan arkadaşlarımız olmuş ..hoşgelmişler..
Allah kimseye kaldiramicgi yük vermez canim benim. Bugun doktor kontrolumuz vardi biliyo aramadi butun gun ne kdar kizdim merak etmiyomu diye. Aksam ustu aradi filikalari denemek icin denize indirmisler dümeni calismiyomus carpmis yamulmus bi kenari onunla ugrasmis. Yoksa hep aklimdaydi merak ediyodum fln dedi. Biz bosuna kendimizi yipratiyoruz aslinda ama hepimiz bile bile yapiyoruz iste. Simdi yine aradionlar bizim sevigimiz,aşkımız,destegimizle gemi psikolojisi icinde rahatliyolar elimizden geldikce destek olalim çok sevelim ay simdi konustum ya icim icime sigmiyo yine arasin istiyorum
evet aynı allahım bir benmiyim böyle şeyler düşünen diyodum kendime.ben de senin gibi düşünüyorum çoğu zaman diyorum bıktımı benden. bak mesela şimdi şey diye düşünüyorum günlerdir.okuyo yazdıklarımı ama benden bıktı 20 günde her gün mail yazmamdan sürekli onu merak etiğimi söylememden sıkıldı ondan yazmıyo yazabilicekken yazıyo. bazen günde 2 mail bile yazıyorum işte bıktı okumaktan cevap bile vermiyo...bak bak neler geliyo dimi insanın aklına daha neler neler...işte şey diyorum bazende 5 dakikası bile yok mu cevap yazmak için iyiyim dese yeticek bana zaten.ama yazabilse yazar heralde..aslında normal bu kendimden biliyorum izindeyken 1 2 saat cevap vermese msj larıma hep bana kızdığını ,çok konuşup onu sıktığımı düşünürdüm.oysa bir ömür boyu beni dinlese bıkmıycağını söylerdi ,canım benim nasıl özledim, yada bir şey oldu kesin derdim. ona bir şey olduğu gelirdi aklıma hemen..hele şimdi denizin ortasında nerdeyse bir aydır haber alamıyorum şaşılacak bir şey ama nasıl dayanabiliyorum bende anlamıyorum.biliyorum aslında kaç kere dedi hep aklımdasın seni unutmam mümkün mü diye ama işte bir bu korku merak dinmiyo.yakında bir limana varırlar inşallah arar o an sevinçten naparım bilmiyorum... inşallah bütün bekliyenlerde aransın içlerinde bende tabi....
kocamı özledimmmmmmmmmmmmmm kocamı özledimm laylaylommmm
allaımm kocalarımızı bize geri ver laylaylommmmmBende bendeeeeeeeeeee kocami özledimmmmmmm hemde çok özledimmm
allaımm kocalarımızı bize geri ver laylaylommmmm
walla yaaa ezikmiyiz biz tülay yaaaa....Aminnnnnnnnnhayırlısıyla kontratı tamamlayıp gelsinler havalarda ısındı herkes sevgilisi eşiyle el ele geziyo biz boynu bükük içimizi çeke çeke bakıyoruz...
keyfıne bak guzelım kaldıgın yerden dvm et kocısler gelınce bole oluo...bızler kocasız ve ıyıyız:))sen nasılsın...uzun zamandır bakamadım foruma sayfalar almış başımı gitmiş ben çok geride kalmışımnasılsınız