Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Allah verdı sabrını beklerken ama gecen hafta cok guzel bır surprızle döndü sonunda :) :) çok özlemişim,darısı bekleyen bütün arkdaslarıma
Amin cnm inşallah hersey herkesın ıstedıgı gıbı olur

Son düzenleme:
ece burcu didem deniz k kızlar özledim hepinizi sayfalarımız çok ilerlemiş ama biz uzun zmandır toplanamadık..özledim sizi..yeni katılan arkadaşlarımız olmuş ..hoşgelmişler..

çok şükür..sevindim senin adına çok:))amiin inşallah:) hep mutlu olun:)

Bazen gerçekten sabrım taşmıyor değil..başkalarına söylemek kolay geliyor ama kendinde bunu uygulayamıyorsun
15 gün boyunca bekliyorsun limana gelmelerini telefonu çekecek oh konuşacağız diye..sonra biraz konuşuyorsun ondan sonra ses seda yok..başlarım yoğunluklarına artık diyorum..kendi kendime sinirimden ağlıyorum..ne kadar zor bir şey bu..Allah sabır versin gerçekten..

Gerçekten bazen o kadar zor geliyor ki..ama seviyorsun onun için bazı şeylere katlanıyorsun işte..ama konuşamamak, msjlarına anında cevap alamamak en kötüsü bu işte Aklına binbir türlü şey geliyor..acaba benden mi soğudu benimle konuşmak mı istemiyor cart curt saçmaladığımın farkına varıyorum sonra..delireceğim sanırım:)) Allahım sabır ver noluuuur..

evet aynı allahım bir benmiyim böyle şeyler düşünen diyodum kendime.ben de senin gibi düşünüyorum çoğu zaman diyorum bıktımı benden. bak mesela şimdi şey diye düşünüyorum günlerdir.okuyo yazdıklarımı ama benden bıktı 20 günde her gün mail yazmamdan sürekli onu merak etiğimi söylememden sıkıldı ondan yazmıyo yazabilicekken yazıyo. bazen günde 2 mail bile yazıyorum işte bıktı okumaktan cevap bile vermiyo...bak bak neler geliyo dimi insanın aklına daha neler neler...işte şey diyorum bazende 5 dakikası bile yok mu cevap yazmak için iyiyim dese yeticek bana zaten.ama yazabilse yazar heralde..aslında normal bu kendimden biliyorum izindeyken 1 2 saat cevap vermese msj larıma hep bana kızdığını ,çok konuşup onu sıktığımı düşünürdüm.oysa bir ömür boyu beni dinlese bıkmıycağını söylerdi ,canım benim nasıl özledim, yada bir şey oldu kesin derdim. ona bir şey olduğu gelirdi aklıma hemen..hele şimdi denizin ortasında nerdeyse bir aydır haber alamıyorum şaşılacak bir şey ama nasıl dayanabiliyorum bende anlamıyorum.biliyorum aslında kaç kere dedi hep aklımdasın seni unutmam mümkün mü diye ama işte bir bu korku merak dinmiyo.yakında bir limana varırlar inşallah arar o an sevinçten naparım bilmiyorum... inşallah bütün bekliyenlerde aransın içlerinde bende tabi....

Son düzenleme:

Allah kimseye kaldiramicgi yük vermez canim benim. Bugun doktor kontrolumuz vardi biliyo aramadi butun gun ne kdar kizdim merak etmiyomu diye. Aksam ustu aradi filikalari denemek icin denize indirmisler dümeni calismiyomus carpmis yamulmus bi kenari onunla ugrasmis. Yoksa hep aklimdaydi merak ediyodum fln dedi. Biz bosuna kendimizi yipratiyoruz aslinda ama hepimiz bile bile yapiyoruz iste. Simdi yine aradi onlar bizim sevigimiz,aşkımız,destegimizle gemi psikolojisi icinde rahatliyolar elimizden geldikce destek olalim çok sevelim ay simdi konustum ya icim icime sigmiyo yine arasin istiyorum

yorumları okuyorumda aslında hepimizin dertleri sorunları aynı hatta bu sorunlara bakış açımız bile aynı...
herkes diyordu kolay değil denizci eşi olmak diye evet sevgilisi olmakta zordu eşi olmak dahada zor ama napabiliriz ki seviyoruz pişman değiliz :)
yanımızda olmamaları zor ulaşamamak zor merak etmek zor yalnız uyumak zor bitmiyor zorlukları ama gelsin hep yanımda diye teselli buluyorum işte :)
ben 1saat haber alamayınca çıldıran insan haftalarca haber almadan nasıl yaşayabiliyorum bilmiyorum...
10gün sonra bu akşam konuştuk tabi ben ağlamaklı sesin neden böyle dediğinde gripten diyebildim anca :)
yazdıklarınızı okumak iyi geliyor bana yalnız olmadığımı anlıyorum...
ALLAH hepimize kolaylık versin...

ece burcu didem deniz k kızlar özledim hepinizi sayfalarımız çok ilerlemiş ama biz uzun zmandır toplanamadık..özledim sizi..yeni katılan arkadaşlarımız olmuş ..hoşgelmişler..

heyyyyy...gecenlerde manavkuyudan gecerken aklıma geldın ne yapıosun bakım sen calısmaya basladınmı???evlılık nasıl gıdıo???

aynen öyle canım gerçekten:) aynı şeyi yaşamışız..bende kızmıştım ve geminin arıza çıkardığını, limanların gemiyi kabul etmediğini ve 30 saat ayakta kaldığını öğrendim dün..sonra bir daha aklıma kötü şeyler getirmeyeceğim diye söz verdim kendime..o kadar haklısın ki..onlara sürekli destek vermemiz gerekiyor..kendi kendimize kuruntu yapıyoruz işte..oysa akılları sürekli bizlerde..evet çok seveliiiim:))

kesinlikle düşünüyordur seni emin ol..o kadar yoğunlar ki artık anlayabiliyorum yani..arayabilse imkanı olsa kesin arar..sakın sıkma canını..bazen paranoyak olabiliyoruz ama hepsi boş gerçekten:)) sende onun seni düşündüğünü düşün ve rahatla:) arayacaktır mutlaka bak demedi deme:))

uzun zamandır bakamadım foruma sayfalar almış başımı gitmiş ben çok geride kalmışım nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…