- 4 Şubat 2013
- 2.871
- 4.289
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #5.801
selammmm.yine burdayım aslında ders çalışıyo olmamlazım şimdi ama burdayım işte.sizlerle benim gibi olan böyle içi yananlarla aynı yede olmak iyi geliyo bana.biliyorum benim gibi sizde çok büyük özlem içindesiniz.çok zor bu bekmek.özlemek hele benimki çoğunuzun bekleleyişinden çok daha farklı.ama bende bekliyorum onu o bana bekle demesede bekliyorum.en büyük hayalim onunla olmak artık.o da bunu hayal ediyo biliyorum.ama bu deniz aramızda en gel engellerden biri bilmiyorum gün gelicekte biz kavuşucakmıyız.her şey ona bağlı birde kadere.1 ayı geçti gideli bir haftadırda konuşamıyoruz çekmiyo artık tlf denize açıldılar.bugün çok mutsuzum dedimya bizim iş biraz karışık hiç bir şeyden korkmuyorum sadece gelince nolucak hayal ettiğimiz gibi olucakmı her şey diye düşünmekten kafayı bozıcam sanırım.nolur daha tecrübeli arkadaşlar bana cevap yazın benim gibi olanlardan msj bekliyorum....
senin durumun daha farklı sanırım..ama ne olduğunu ben tam olarak anlayamadım..sana neden bekle demedi? aranızda sorun mu var? tam olarak açıklarsan yardımcı olabiliriz sana:)