- 4 Şubat 2013
- 2.871
- 4.289
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #5.861
saol gerçekten çok ihtiyacım bu sözleri duymaya anlatsana sen evlisin heralde çok mu var daha dönmesine eşinin
yok ben evli değilim keşke olsaydım:) ama bizim daha yeni..Allah mı söyletti acaba seni:)) bende sanki bir kaptanla evliymişim gibi konuşuyorum dimi:))) ama inan kısa bir süre bile olsa insan bazı şeylerin farkına varabiliyor.
Ya canım açıkcası çoğumuz aşk konusunda böyleyiz ama unutma ki öncelikli olan sensin bu hayatta nolursa olsun bi mesleğin olmalı ve ne kadar seversen sev kimse için hayatını değiştirme bana sen yapabiliyomusun desen bende bu konuda başarılı sayılmam ama doğrusu bu tabiki onu özle düşün yaz ama kendi hayatını 2. plana atma anladığım kadarıyla yaşında küçük hayatını yaşa üniversite sınavına çalış... ilerde geçmişine baktığında pişman olma...
Bende o yokken yarım yaşıyorum hayatı nasıl olduğunu merak etmek büyük bi özlem aramadığında kalp kırıklığı kızgınlık... o yokken zaman çok hızlı geçsin hemen bitsin diyorum kendime nasıl büyük bi haksızlık yaptığımın farkındayım aslında bir kere geldiğim dünyada onun olmadığı zamanları yok saymak ama böyle işte yapcak bişey yok...
evliliği sormuşsun ya evlilik güzel bişey seviyosan ve karşındakinede bağlı ama erken yaşta evlilikler çok iyi olduğunu sanmıyorum...
evliyken beklemek hem daha kolay hem daha zor kolay olan tek yanı gelince 7/24 yanında olabileceğini bilmen :)))
Ama ben kocamı çok özledimmmmm............
selammmm yok yaşım küçük değil yaşıtlarım çoktan çoluğa çocuğa karıştı bile.kaptan beyinkide öyle 10 yılıdan fazladır denizlerdeymiş bir buçuk yıldırda tanışıyoruz...bu yüzden ikimizde evlilik için can atıyoruz yaşlarımız uygun yani.e onunda bekarlık canına tak demiş durumdaymış artık karada bir düzeni olsun istiyo artık.. ama işte işi biraz engel tabi.belki bırakmayı bile düşünüyo...35 yaşından sonra yapılacak iş değil diyo..ben söyledim senin kararın ne olursa olsun ben seninleyim dedim..
madem uzatmaya gerek yok canım ya bilmem 20-21 yaşlarındasın gibi geldi üniversite sınavı diyince ama mesleği engel olarak düşünmeyin sonuç olarak onun işi bu sende kabul etmişin ben çok bocalamıştım en başta mesleği için ilk tanıştığımızda ama sevince yapcak bişey kalmıyor onada demiştim çekeceğim eziyetlere deyeceksen devamı gelir diye pişman deilim ama şanslı olduğum noktalar var açıkcası...
diğer evliliklere benzemiyor bu meslekten biriyle evlenmek insanın hayatı boyunca özlem çekmesi zor ama tavsiyemdir evlenince ailene çok yakın bi ev tutun emin ol yararını görürsün o gittiğinde...
ilerde istiyosa bırakır tabi ama şuan yapacak bişi yok siz istedikten sonrada herşey güzel olabilir...
sende hangi bölüm okuycaksın bilmem ama umarım okulla evliliği götürebilirsin...
işte istanbulda yaşıcaz diyo işi gereği biz farklı şehirlerde yaşıyoruz zaten.. benim için fark etmez onada söyledim isterse onun ailesinin yanında da kalabilirim o yokken. okul için henüz hiçbirşey belli değil bir yeri kazanıp ilk yıl orda okuyup geçiş yaparım heralde ..bunları düşünmüyorum şimdi aslında onun gelmesinden başka...hemen evlenelim istiyoruz biz..bu hasret yeter artık..
özetle sen sadece onu istiyorsun başka hiç bir şey umrunda değil hayırlısı olsun... sende benim gibi fazla seviyosun fazla belli ediyosun ve merak ediyosun :) ama sanırım daha çok ödün veriyosun bende şehir önemli deil diyorum ama evlendikten sonra farkettim o gittikten sonra şehrin ne kadar önemli olduğunu :)
ne bölüm okuyacaksın bilmem ama lisansta geçiş yapmak zordur hele iyi bi bölümse ama bi mesleğin olması önemli bence...
sen o gelmeden başla evlilik için araştırmalara madem gelince söz nişan düğün biz öyle yaptık çokta güzel oldu önceki gidişinden önce nişan istemişti ama ben o yokken aileme kabul ettirmek istedim iyidede oldu...
söyle onada gelince yapın düğünü :)))
evet oda öyle istiyo zaten hemen evlenmek istiyo...olucaksa hemen olsun istiyo... nişanlı filan kalamazmış...inşallah 3 4 ayda izinde kalırsa yeter sanırım..biz hemen evlenicez kızımız olucak.çok seviyo kız çocuklarını..ikimizinde hayali mutlu bir yuva..tek anlaşamadığımız konu takımlarımız ben ilerde seni fb yaparım diyo.bende asla diyorum..bilmiyorum işi beni seviyosan a getirirse ne yaparım bilmiyorum..ama şu anda onun içn yapmayacağım bir şey yok gibi..ailem vermezse kaçarız bile dedim..yok dedi o her şeyi usulüne göre yaparmış..aşkım benim çok prensipli biri..ben onun hayatına giren ilk kişi bile sayılabilirim aslına ...olmamış işinden dolayı uzun arkadaşlıkları...sanırım benim gibi aylarca bekleyen çıkmamış...dışarda bakınca kolay gelebilir ama içinde olunca bu beklemek hasret çok zor...onun yerine koyuyorum kendimi birde canım benim çok zor bir hayatı var ama gurur duyuyorum mesleğiyle aslında... o bıkmış tabi..yıllardır..
eveeet çok hemde:) saol canım:)) bugün gerçekten çok mutluyum:))) evet Allahtan gemlik var sizinde:)) bebiş nasıl iyisiniz dimi?
aynen bana da geçmez gibi geliyor
bugünde yokkkkk..aramadı yazmadııı.. ben mail yazıcam birazdan.1 ay oldu bugün bir haberini almadan geçen bir ay.hapiste olsa yada nebiliyim uzayda filan bir haberi gelirdi.ama denizden gelmiyo işte bir haber..annesini mi arasam sorsam acaba onlar biliyolardır heralde yani şirketi filan arayıp alıyolardır heralde haber ama beni tanımıyo ki çekiniyorum o yüzden ama bir süre daha aramazsa arıycam annesini.düşünmeyim diyorum kötü şeyler...birden bir şey oluyo içim kararıyo..tuhaf şeyler geliyo aklıma olmadık şeyler..istemiyosa yazmasın aramasın ama ona bir şey olmasın allahım..
Tatlım içini karartma. Herşey yolundadır merak etme. Marina trafikten göremiyor musun gemiyi? Ayrica şirketi arayıp haber alma gibi bişey olmaz bence yani hiç öyle bişey duymadım. Gittiginden beri hiçmi konuşamadınız?
konuştuk il bir ay ozaman daha denize açılmamışlardı.bir aydır yo işte haber....bilmiyorum nasıl bakılır ordan.çok merak ediyorum .gemide hiçbir sistem yok demşti ondan sanırım yazamadı arayamadı..kötü bir şey olmasında.çok korkuyorum işte elimde değil..
Haklısın alışırsın zamanla.... googleye geminin adini yaz cikar zaten anlarsin cikanlardan olmadi geminin adini yaz bakariz. Sen icini ferah tut Allahin izniyle hiç bişey olmazz...
bilmiyorum geminin ismini singapurdan hareket ettiler onu biliyorum birtek olmazdimi bir şey hep bakırum deniz habere birşey olmuşmu son günlerde diye ama alahım bir arasa artık çok rahatlıycam sorarım ozaman geminin ismini...çok saol.
Yok canim bişey olmaz Allahın izniyle. Sen geminin ismini ögren gerisi kolay bakariz nerelerde diye. Hangi şirkette ?
maleses hangi şirkette çalıştığınıda bilimiyoum..bizim şirker diye bahsederdi isim hiç geçmedi..hiç sormakta aklıma gelmedi.bilseydim şimdi durumlarını öğrenirdim heralde..en fazla nekadar günde varırlar bir limana sen biliyo olmalısın yani tlf çekerse arayamasa bile karaya yaklaşınca msj atar heralde..işi çok olursa oda olmaz tabide..yazdığım maillarıda okuyamıyo onada üzülüyorum..okusa maral olucaktı onun için iyi geliyo diyodu.neyse iyi olsunda nasılsa dönücek 4 ay kaldı işte ......
Bazen gerçekten sağır olmayı çok istiyorum..insanların sürekli aynı şeyleri söylemesinden nefret ediyorum nefreeet..herkes kendi hayatına baksın dimi ama..ay sıkıntılar basıyor bana..bitsin geçsin artık şu aylar gelsin Haziran noluurrr:)
kıskançlık krizlerim başladı benimgemiden çıkıp çarşıya çıktılar ilk defa arkadaşlarıyla Hollanda'da.. krizlere girdim ben burda kıskançlıktan:)))
bende dolaşmaya çıktıklarında sinir oluyprum.biyandan kafası dagılsın,moral olsun harıka dıyorum ama obur yanım kıskancılık krızlerınde oluo,dusunmemeye calısıorum :s