- 4 Şubat 2013
- 2.871
- 4.289
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #5.801
selammmm.yine burdayım aslında ders çalışıyo olmamlazım şimdi ama burdayım işte.sizlerle benim gibi olan böyle içi yananlarla aynı yede olmak iyi geliyo bana.biliyorum benim gibi sizde çok büyük özlem içindesiniz.çok zor bu bekmek.özlemek hele benimki çoğunuzun bekleleyişinden çok daha farklı.ama bende bekliyorum onu o bana bekle demesede bekliyorum.en büyük hayalim onunla olmak artık.o da bunu hayal ediyo biliyorum.ama bu deniz aramızda en gel engellerden biri bilmiyorum gün gelicekte biz kavuşucakmıyız.her şey ona bağlı birde kadere.1 ayı geçti gideli bir haftadırda konuşamıyoruz çekmiyo artık tlf denize açıldılar.bugün çok mutsuzum dedimya bizim iş biraz karışık hiç bir şeyden korkmuyorum sadece gelince nolucak hayal ettiğimiz gibi olucakmı her şey diye düşünmekten kafayı bozıcam sanırım.nolur daha tecrübeli arkadaşlar bana cevap yazın benim gibi olanlardan msj bekliyorum....
selammmm.yine burdayım aslında ders çalışıyo olmamlazım şimdi ama burdayım işte.sizlerle benim gibi olan böyle içi yananlarla aynı yede olmak iyi geliyo bana.biliyorum benim gibi sizde çok büyük özlem içindesiniz.çok zor bu bekmek.özlemek hele benimki çoğunuzun bekleleyişinden çok daha farklı.ama bende bekliyorum onu o bana bekle demesede bekliyorum.en büyük hayalim onunla olmak artık.o da bunu hayal ediyo biliyorum.ama bu deniz aramızda en gel engellerden biri bilmiyorum gün gelicekte biz kavuşucakmıyız.her şey ona bağlı birde kadere.1 ayı geçti gideli bir haftadırda konuşamıyoruz çekmiyo artık tlf denize açıldılar.bugün çok mutsuzum dedimya bizim iş biraz karışık hiç bir şeyden korkmuyorum sadece gelince nolucak hayal ettiğimiz gibi olucakmı her şey diye düşünmekten kafayı bozıcam sanırım.nolur daha tecrübeli arkadaşlar bana cevap yazın benim gibi olanlardan msj bekliyorum....
Kalbinin Sesini Dinle
5 sene önce ilk tanıştığımızda o yokken düşüncelere boğulacağımı hiç düşünmemiştim.ta ki 2 ay sonra sefere gidene kadar...
6 ay yoktu ve tıpkı senin gibi ucunda ışığı görmeden günleri kovalamayı tercih ettim,ne olacağını-devam edip etmeyeceğini asla kestiremiyordum.sadece bir sürü soru işaretleri vardı kafamda,sadece onun cevaplayabileceği sorular...
bugün iyiki vazgeçmemişim,umudumu kaybetmemişim,sonucu ne olursa olsun onu bekleyip sorularımı ona sormayı iiki seçmişim diyorum...
2 ay sonra evleniyoruz :)
Ama birşey söyliimmi hala bekliyorum,tam 8 aydır yokbugünde benim cnm sıkkın çok,sanırım biraz fazla özledim artık!!!
Deniz adamları Selametle Hepinize...
Ne güzel yazmışsın duygulandım:) gerçekten çok haklısın söylediklerinde..8 ay çok uzun bir süreAllah sabır versin gerçekten..ama sonunu düşün evleneceksiniz ne mutlu size..o yüzden hiç sıkma canını..bak herşey çok güzel olacak:)
amin cnm,Allah bütün denizci eşlerine,sevgililerine,ailelerine sabır versin
sonunu düşünmek heyecanlandırıp mutlu olmamı sağlıyor ve bu kadar sabretmemi sanırım bu düşüncelere borçluyum.
her şey gibi bu günlerde geçer,sağlığımız yerinde olsun.
bir arkadaşımız demiş ya '' nekadar zor olursa olsun seviyorum'' diye aynen öyle,Çok seviyorum O'nu,oyüzden O'na kavuşmak için çektiğim bütün özlemler kutsaldır :) :)
süpersin:) bu gerçekten başka bir duygu..yani yanında olmasada, onu göremesen sesini duyamasanda onun orada seni düşündüğünü bilmesi bile sana yetiyor..Allah gerçekten sabrını da veriyor..ben 1,5 aydır görmüyorum belki yeni ama alıştım:) çok özlüyoruz evet ama sonunda onlara kavuşacağımızı biliyoruz ya o en güzel duygu işte..hiç pişman değilim ve olmayacağımda inşallah:)
aynen öle,sende süüpersinilk bekleyişinmi ?
Kalbinin Sesini Dinle
5 sene önce ilk tanıştığımızda o yokken düşüncelere boğulacağımı hiç düşünmemiştim.ta ki 2 ay sonra sefere gidene kadar...
6 ay yoktu ve tıpkı senin gibi ucunda ışığı görmeden günleri kovalamayı tercih ettim,ne olacağını-devam edip etmeyeceğini asla kestiremiyordum.sadece bir sürü soru işaretleri vardı kafamda,sadece onun cevaplayabileceği sorular...
bugün iyiki vazgeçmemişim,umudumu kaybetmemişim,sonucu ne olursa olsun onu bekleyip sorularımı ona sormayı iiki seçmişim diyorum...
2 ay sonra evleniyoruz :)
Ama birşey söyliimmi hala bekliyorum,tam 8 aydır yokbugünde benim cnm sıkkın çok,sanırım biraz fazla özledim artık!!!
Deniz adamları Selametle Hepinize...
selammmm nasılsın[/QUOteşekkür ederim cevap verdiğin için.seninin adına çok sevindim.az kalmış kavuşucaksın sevdiğine. günle geçmiyodur eminim çok zor tabi.ama sabreden kazanır dimi sonuçta,yeterki her şey güzel olsun gönüller bir olsun bende artık karar verdim becerebildiğim kadar sadece bunu düşüneneceğim.kalbinin bende olduğunu.beni düşündüğünü düşüneceğim. kötüşeyler getirmeyeceğim aklıma elimden geldiğince başarabilirim inşallah.
ohh gözün aydın:)) benimde sefkilim aradı haha:)) laylalaylalay:))))))
:)) evet ilk bekleyişim4 ay bekliycem gerçi 1,5 ayı gitti kaldı 2,5 ay:)) ama nasıl geçti gerçekten anlamadım..arada konuşunca falan sanki burdaymış gibi oluyor:))
sizin ne kadar oldu? geldiğinde evleneceğiz demiştin sanırım:)
selammmm nasılsın[/QUOteşekkür ederim cevap verdiğin için.seninin adına çok sevindim.az kalmış kavuşucaksın sevdiğine. günle geçmiyodur eminim çok zor tabi.ama sabreden kazanır dimi sonuçta,yeterki her şey güzel olsun gönüller bir olsun bende artık karar verdim becerebildiğim kadar sadece bunu düşüneneceğim.kalbinin bende olduğunu.beni düşündüğünü düşüneceğim. kötüşeyler getirmeyeceğim aklıma elimden geldiğince başarabilirim inşallah.
istemek başarmanın yarısıdır diye klasik bir laf kullanıcam ama hakkaten doğru.yolunda gıtmeyen bıseyler oldugu zaman gormemezlıkten tabıkı gelme ama ortada kotu gıden bısey yoksada bosuna kuruntu yapıp kendınıde onuda uzme.
bence bıraz zamanın kollarına at kendını,bırak zaman sana gostersın neyı getırecegını
Ayyy kac gündür nette sorun var kafayı yedim sizinle konuşamadım diye meger ben ayarlarıni bozmuşumkızlar kociş geliyo istanbula geldi izmite gidcklerdi sabah aradı gemlike geleceklerini söyledi sabah o anki sevincimi tahmin edebiliyorsunuzdur simdi kalktılar 4saat sonra gemlik ayrica katılıyorum 1bucuk ay nasil gecti anlamadim sanki daha gecen gun size gelcegini soylemis gibiyim bu sefer çabuk mu bitti ne
bir ilk 15-20 gun zor gecer bıde son 15 gun artık gelıcek dıe sabırsızlanırsınyarılamısın sureyı,bıraz hızlanır bu aralar o sure tam yaz geldıgındede kavusursunuz ohhh miss :)
nısanlım 8,5 aydır gemıde suanda bır ay sonrra gelıcek kısmetse.bu sefer dıgerlerınden uzun oldu kaldı bayagı.genelde max 6 ay oluodu.bu rekorumuz oldu :)
hazıran sonu dugunumuz var,bende hazırlıklarla ılgılenıorum burda,bır cogunu kolayladım,kaptan damat hazıra gelıcek bıraz:)
ohh ohhh çok sevindim senin adına:)) günler çabucak geçiyor kii:))
Geçsin geçsin herkes kavuşsun sevdicegine
istemek başarmanın yarısıdır diye klasik bir laf kullanıcam ama hakkaten doğru.yolunda gıtmeyen bıseyler oldugu zaman gormemezlıkten tabıkı gelme ama ortada kotu gıden bısey yoksada bosuna kuruntu yapıp kendınıde onuda uzme.
bence bıraz zamanın kollarına at kendını,bırak zaman sana gostersın neyı getırecegını
evet çok haklısın çoğu zaman evham yaptığımı bende biliyorum.bu elimde değil gibi geliyo çoğu zaman yani kötü düşünceler sürekli geliyo aklıma.bak iki haftayı geçti bir haber yok hala ben ölüyorum meraktan.her gün yazıyorum ama cevep yok.biliyorum bazen gecikebilir demişti yazmam ama işte sürekli korku içindeyim...
Kızlarrrr nasılsınız hiç sesimiz çıkmıyo
iyiyiz valla..bende geçen gün yazacaktım..herkes sus pus olmuş:)))
sen nasılsın bakalım? Birşey soracağım..Bu marinetraficc te gemi pozisyonunu göremiyorum..18 Nisanı gösteriyor ondan sonrası yok..normalde gösterirdi..merak ettim