Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

senin durumun daha farklı sanırım..ama ne olduğunu ben tam olarak anlayamadım..sana neden bekle demedi? aranızda sorun mu var? tam olarak açıklarsan yardımcı olabiliriz sana:)

Kalbinin Sesini Dinle
5 sene önce ilk tanıştığımızda o yokken düşüncelere boğulacağımı hiç düşünmemiştim.ta ki 2 ay sonra sefere gidene kadar...
6 ay yoktu ve tıpkı senin gibi ucunda ışığı görmeden günleri kovalamayı tercih ettim,ne olacağını-devam edip etmeyeceğini asla kestiremiyordum.sadece bir sürü soru işaretleri vardı kafamda,sadece onun cevaplayabileceği sorular...
bugün iyiki vazgeçmemişim,umudumu kaybetmemişim,sonucu ne olursa olsun onu bekleyip sorularımı ona sormayı iiki seçmişim diyorum...
2 ay sonra evleniyoruz :)
Ama birşey söyliimmi hala bekliyorum,tam 8 aydır yok bugünde benim cnm sıkkın çok,sanırım biraz fazla özledim artık!!!

Deniz adamları Selametle Hepinize...

Ne güzel yazmışsın duygulandım:) gerçekten çok haklısın söylediklerinde..8 ay çok uzun bir süre Allah sabır versin gerçekten..ama sonunu düşün evleneceksiniz ne mutlu size..o yüzden hiç sıkma canını..bak herşey çok güzel olacak:)

amin cnm,Allah bütün denizci eşlerine,sevgililerine,ailelerine sabır versin
sonunu düşünmek heyecanlandırıp mutlu olmamı sağlıyor ve bu kadar sabretmemi sanırım bu düşüncelere borçluyum.
her şey gibi bu günlerde geçer,sağlığımız yerinde olsun.
bir arkadaşımız demiş ya '' nekadar zor olursa olsun seviyorum'' diye aynen öyle,Çok seviyorum O'nu,oyüzden O'na kavuşmak için çektiğim bütün özlemler kutsaldır :) :)

süpersin:) bu gerçekten başka bir duygu..yani yanında olmasada, onu göremesen sesini duyamasanda onun orada seni düşündüğünü bilmesi bile sana yetiyor..Allah gerçekten sabrını da veriyor..ben 1,5 aydır görmüyorum belki yeni ama alıştım:) çok özlüyoruz evet ama sonunda onlara kavuşacağımızı biliyoruz ya o en güzel duygu işte..hiç pişman değilim ve olmayacağımda inşallah:)

aynen öle,sende süüpersin ilk bekleyişinmi ?

aynen öle,sende süüpersin ilk bekleyişinmi ?

:)) evet ilk bekleyişim 4 ay bekliycem gerçi 1,5 ayı gitti kaldı 2,5 ay:)) ama nasıl geçti gerçekten anlamadım..arada konuşunca falan sanki burdaymış gibi oluyor:))

sizin ne kadar oldu? geldiğinde evleneceğiz demiştin sanırım:)

selammmm nasılsın

Son düzenleme:
ohh gözün aydın:)) benimde sefkilim aradı haha:)) laylalaylalay:))))))

Ayyy kac gündür nette sorun var kafayı yedim sizinle konuşamadım diye meger ben ayarlarıni bozmuşum kızlar kociş geliyo istanbula geldi izmite gidcklerdi sabah aradı gemlike geleceklerini söyledi sabah o anki sevincimi tahmin edebiliyorsunuzdur simdi kalktılar 4saat sonra gemlik ayrica katılıyorum 1bucuk ay nasil gecti anlamadim sanki daha gecen gun size gelcegini soylemis gibiyim bu sefer çabuk mu bitti ne

bir ilk 15-20 gun zor gecer bıde son 15 gun artık gelıcek dıe sabırsızlanırsın yarılamısın sureyı,bıraz hızlanır bu aralar o sure tam yaz geldıgındede kavusursunuz ohhh miss :)
nısanlım 8,5 aydır gemıde suanda bır ay sonrra gelıcek kısmetse.bu sefer dıgerlerınden uzun oldu kaldı bayagı.genelde max 6 ay oluodu.bu rekorumuz oldu :)
hazıran sonu dugunumuz var,bende hazırlıklarla ılgılenıorum burda,bır cogunu kolayladım,kaptan damat hazıra gelıcek bıraz :)

ohh ohhh çok sevindim senin adına:)) günler çabucak geçiyor kii:))

8,5 ay mıı off çokmuş seninki..nasıl dayandın o kadar ailen birşey demiyor mu:) ama az kalmış bitmiş yani:) haklısın ilk 1 ay hatta zor geliyor ama sonra alışıyor insan:) evleniyorsunuz ne güzeel:) inşallah herşey istediğiniz gibi olur..

iyiyim bende vakit geçiriyoruz işte..... gemi AIS kapalıdır çekmiyodur bozulmuştur. Bizim diger gemi öyleydi göremiyodum her zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…