- 25 Temmuz 2010
- 611
- 1
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #5.841
keyfıne bak guzelım kaldıgın yerden dvm et kocısler gelınce bole oluo...bızler kocasız ve ıyıyız:))sen nasılsın...
iii işte bişeylere kapılmak güzeldir yalnızlıgımızı unutuyoruz ...iyiyim bende işlerin yoğunluğuna kapıldım gittim tatil gelse artık bir an önce diyorum ama daha 2 ay var oyh oyh
yok ne yazdı nede aradı henüz....çok üzülüyorum inananın,çok merak ediyorumm.dün bütün gün başım ağrıdı.aklıma bin türlü şey geliyo çok korkuyorum bişey oldu diye.habersiz bırakmam seni demişti. oysa nasıl merakediceğimi biliyo kaç kere söyledim.tlf çekerken msj defalarca yazdım ilk fırsatta haber ver diye ama....bilmiyorum,çalışmıyo sistem sanırım.nezaman bir limana varırlar onuda bilmiyorum.kötü rüyalar görüyorum.allahım iyi bir haberi gelsin artık....
Canım sıkma canını emin ol hepimiz aynı durumdayız seni arayıp sorması geminin durumuna ve limana göre değişir gemiler aynı değil benim eşim biz sevgiliyken çıktığı gemide en fazla haber almadığım süre 3-4 gündü bir hafta olunca çıldırırdım saatlerce konuşurduk telofonda ama şuanki gemisi yoğun limanlarda durmuyor ve vodafon olmayan ülkelerde olduğu için kontörlü telefonunu arıyorum 5dakka konuşmaya bile kntr dayanmıyor msjlaşıyoruz...
Yani demek istediğim seni aramamasını kötüye yorma geminin yoğunluğu limanlara giremeyişi ve bir sürü nedeni vardır emin ol...
İçinide ferah tut iyi düşün iyi olsun... Ve yakında iyi haberlerini alacaksın emin ol...
Aslında demesi kolay yapması zor bende devamlı konuşmak istiyorum ve artık gelsin istiyorum :)
yok ne yazdı nede aradı henüz....çok üzülüyorum inananın,çok merak ediyorumm.dün bütün gün başım ağrıdı.aklıma bin türlü şey geliyo çok korkuyorum bişey oldu diye.habersiz bırakmam seni demişti. oysa nasıl merakediceğimi biliyo kaç kere söyledim.tlf çekerken msj defalarca yazdım ilk fırsatta haber ver diye ama....bilmiyorum,çalışmıyo sistem sanırım.nezaman bir limana varırlar onuda bilmiyorum.kötü rüyalar görüyorum.allahım iyi bir haberi gelsin artık....
çok haklısın..bizde telefonla konuşamıyoruz sadece msjlaşabiliyoruz o da limana geldiklerinde ama çok konuşamıyoruz o kadar yoğunlar ki insan bazen aa yeter diyorzor meslek gerçekten ama çok özlüyoruz o yönü kötü..bazen boğulacak gibi hissediyorum kendimi :) özlem ne zor şeymiş:))
gelsinler artık eveeeet:) 2 aycık kaldı benim:))
teşekkür ederim hepinize bana cevap yazı olmanız iyi geliyo bana....evet gereksiz yere üzülmemeliyim...ben kendimi üzüyorum zaten ona yazdığım maillara bir tek bile sitem sözü yok.onu üzücek tek bir söz bile yazmadım hiç geçen gidişinde de yazmadım.çok şaşırmıştı normalde kızman gerekir sen çok sabırlısın tam bana göresin denizci eşi olmaya hazırsınsın demişti..o günlerde gelicekmi acaba ona kavuşacağım günler...hayalini kurduğumuz evimiz.kızımız olucak mı acaba.kızı olmasını çok istiyo kaptanların kızı olurmuş ilk.tek halim artık onun olmak.hayallerimizin gerçek olması.
Bunalıma girdim resmen yaaa bu sefer çok uzun sürdü gibi geliyo geçmiyo... günlerde uzadı iyice kafaya takıyorummm... ozo bizim ayni gibi herhald bizimde 2ay kaldi 24subatta gitmisti.
Siz istedikten sonra olur hepsi merak etme :) siz yeterki birbirinizi isteyin...
Bana gemideyken söylediği tarihte evlenmemiz imkansız demiştim ben ama o gelmeden evimize her şeyi baktım ben olabileceğini düşünsemde herkes yapamazsınız demişti ama 1ayda herşey halloldu hemde dörtdörtlük...
bazen hayel olan şeyler oluveriyor:) İnşallah evlenirsiniz kızınızda olur :)))
üzelme düşüme demek kolay ama emin ol bi insan seviyosa böyle durumlarda üzülmeden düşünmeden geçmiyo... ağzımdan onsuz çok az cümle çıkıyo düşünmediğim mrk etmediğim an olmuyor ama yapcak bişey yok bile bile sevdik katlancaz :) yapılcak en güzel şey gelince hep yanında olacağını düşünmek :)
ve kendine uğraşlar bulabilirsin ben 300 kadar kendi elimle kesip renkli kartlar hazırlayıp üzerlerine uzun uzun notlar yazmıştım onları süsledim fln uğraş oluyordu :)
selammm evet çok haklısın...başka şeylerle kafamı dağıtmam lazım..bunun için 2 gündür yürüyorum..eğzersiz yapıyorumm..diyete de başladımm...2 gündür bozmadan yaptım bakalım...aslında zamanı alan daha büyük bir meşkuliyetim var benim kaptan beyi düşünmekten başka tabi vakit kaldıkça yani.üniversite sınavına hazırlanıyorum...yıllar sonra üniversite okuycam inşallah...zamanımıalıyo zaten ders çalışmak ama işte zorda oluyo tabi bakalım hayırlısııı. onun dönüşünü bizim kavuşmamızı daha çok istiyorum sanki bir yeri kazanmaktan...hayallerimde hep ilk sırada o var .bu normal zaten yoksa aşk olmazdı... bu duygu rakip tanımıyo hep birinci sırada. aşık olduğun kişide her şeyden önemli oluyo tabi ..bu meraklar üzüntüler hep onu kaybetme korkusundan oluyo sanırım...cevap gelmeden kime bukadar yazabilirdim ki ondan başka her denizle ilgili haberleri takip ediyorum bir şey öğrenme umuduyla ..iki yıldır ona yazdığım maillardan msj lardan bir roman çıkar inan.. ben haber alamadıkça daha çok yazıyorum..okuyamasada yazıyorum işte bir gün okuycak diye. her şeyi onun için yapar oldum artık ...
Sorma Nisan ayı sanki bitmiyor gibi geldi bana daMayıs bi gelsin bak o zaman nasıl geçecek:) sakın takma kafana üzülme sen biliyorsun ki bebiş var:) bizde dün google talk üzerinden konuştuk saatlerce..2 aydan sonra sesini duydum
1 Martta da benimki gitmişti:) aynı anda gelirler belkide:))
Üniversitede senin için önemli olmalı ama..herşeyi sakın karşındaki insana bağlama..kendi ayaklarının üstünde durabilmen için üniversite sınavlarına çok çalış ve kazanmaya bak..yine diyorum aramıyorsa nedeni vardır..
ne zamandır konuşmuyorsunuz siz?
Ohhhh süper olmus çok sevindim valla moraliniz yerine gelmiştirbende bekliyorum gemlik`e gelsinlerde görüşelim diye valla gemlik olmasa ne yapardim bilmiyorum
Bugünü saymayalım bitti artıkhavalarda güzel ya gecmez bu mayıs ayı......
istediğim bölüller için ilk sınavda yeterli puan aldım zaten.şimdi ikici sınav için çalışıyorum elimden geldiğince işte.onu buda söyledi kaç kere derslerimin daha önemli olduğunu yani.. gideli iki ay oldu. ilk ay bir limdalardı konuşa biliyoduk..ayın başında denize açıldılar işte o gündür yok bir haber...yeni bir gemiye geçtik demişti hiç bir siistem yokmuş.ne zaman ararsın demiştim.sistem gelicek kartlar gelicek öyle demişti.mail sistemide çalışmıyo olmalı heralde..en son işte yeni resimlerini gönder demişti göndermiştim.yok sanmıyorum aslında beni unutucağını yazabilse yazardı kesin niye yazmasın ki dimi ..
o zaman sakın kafana takma hiç..sana da söylemiş sistem yok diye işte..kesin var bişey..bak yakında seni arayıp işte böyle böyle oldu arayamadım seni özledim falan diyecek görürsün:) üzülmek yok tamam mı..bir daha olumsuz şeyler söylemekte yok..emin ol arayacağı bir durum olsa zaten arar..şimdi artık bırak bütün olumsuzlukları ve olumlu şeyler düşün:)
selammm evet çok haklısın...başka şeylerle kafamı dağıtmam lazım..bunun için 2 gündür yürüyorum..eğzersiz yapıyorumm..diyete de başladımm...2 gündür bozmadan yaptım bakalım...aslında zamanı alan daha büyük bir meşkuliyetim var benim kaptan beyi düşünmekten başka tabi vakit kaldıkça yani.üniversite sınavına hazırlanıyorum...yıllar sonra üniversite okuycam inşallah...zamanımıalıyo zaten ders çalışmak ama işte zorda oluyo tabi bakalım hayırlısııı. onun dönüşünü bizim kavuşmamızı daha çok istiyorum sanki bir yeri kazanmaktan...hayallerimde hep ilk sırada o var .bu normal zaten yoksa aşk olmazdı... bu duygu rakip tanımıyo hep birinci sırada. aşık olduğun kişide her şeyden önemli oluyo tabi ..bu meraklar üzüntüler hep onu kaybetme korkusundan oluyo sanırım...cevap gelmeden kime bukadar yazabilirdim ki ondan başka her denizle ilgili haberleri takip ediyorum bir şey öğrenme umuduyla ..iki yıldır ona yazdığım maillardan msj lardan bir roman çıkar inan.. ben haber alamadıkça daha çok yazıyorum..okuyamasada yazıyorum işte bir gün okuycak diye. her şeyi onun için yapar oldum artık ...