- 18 Ocak 2011
- 305
- 6
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #5.681
haklısın .... ama karada şirkette iş bulursa ne ala bulamazsa da yapsın benim diyebileceğim müdahale edebileceğim bir durum değil biliyirum... daha çok gencim 23 yaşındayım ve şimdiden çok zor geliyor ayrılık o yüzden istiyorum ki denizde kazanacağı parayı kazanamasa bile ona birazcık olsa yakın bi maaşla çalışabilrse benim de mesleğim var bende çalışıcam geçiniriz gibi geliyor...bi kaç sene daha sabredicem sonra onun izlediği yollara yaptığı seçimlere göre yolumuzu çizicez Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin dilerim ki
amin canım inşallah yaaa gerçekten hayırlısı
Arkadaslar hepiniz cok iyi guzel düsünüyosunuz. Bende esimin yanimda olmasini sabit isi olmasini aksam evimize gelmesini cok istiyorum kim ayri kalmak ister ama olmuyo işte bazen mecbur kalabiliyosun
Biz 4. Ayimiza gircez artik.... degistirmeci olarak gitseler cok iyi olur ama ondada surekli hazir olcan ne zaman gel derseler hazir olcan gidicen....... ya gorusme olayini nasil yapiyosunuz. Benden sorun yokta yurt disindan buldugunuz bi yöntemm varmi ucuz yollubiktik faturalardan
valla yurt dışına gittiğinde işte geçen gün telefonla aradı ama evet çok yazıyormuş onu biliyorum..zaten bir daha da konuşamadıkmesajlaşıyoruz genelde..telefonun çekmediği yerlerde nasıl konuşuyorsunuz bende onu merak ediyorum? uydu'dan her zaman arayamıyorlar mı onu merak ediyorum ben..bana uydudan ararım seni demişti ama 1 haftadır arayamıyor istedikleri zaman arayamıyorlar mı? bazen beni unuttuğunu falan düşünüyorum:)
Aminnnnnn.. Benim kociş geldi çanakkale bogazindalar simdi ohhhh doya doya konusuyoruz. Ama hava degisiminden grip olmus kim bakar simdi ona gemide öyle geçiştirir kendini dikkatte etmez erkekler...
valla yurt dışına gittiğinde işte geçen gün telefonla aradı ama evet çok yazıyormuş onu biliyorum..zaten bir daha da konuşamadıkmesajlaşıyoruz genelde..telefonun çekmediği yerlerde nasıl konuşuyorsunuz bende onu merak ediyorum? uydu'dan her zaman arayamıyorlar mı onu merak ediyorum ben..bana uydudan ararım seni demişti ama 1 haftadır arayamıyor istedikleri zaman arayamıyorlar mı? bazen beni unuttuğunu falan düşünüyorum:)
Telefonun cekmedigi yerlerde görüşemiyoruzgemi telefonundan arar ama onuda maasindan kesiyolar. Esim 2 yada3 defa aramistir. Bendede o var telefonla konusuyoruz sanki ortada bebek yok normal bi sekilde konusuyo bende bi heyecan bi konusma istegi ne yapiyorsun diyorum yazi yaziyorum dedi kizdim ama belli etmedim ya benimle konus yada yzini yaz dedim . Onlar untmaz merak etme dinlenmeye vakitleri bile olmuyodur...
çook sevindim ne güzel:)) darısı başımıza inşallah:)) evet haklısın erkekler çocuk gibidir birde..orda nazlanacak kimsede bulamaz:) sen ilgilen zorla ilaç içtir ona..
Telefonun cekmedigi yerlerde görüşemiyoruzgemi telefonundan arar ama onuda maasindan kesiyolar. Esim 2 yada3 defa aramistir. Bendede o var telefonla konusuyoruz sanki ortada bebek yok normal bi sekilde konusuyo bende bi heyecan bi konusma istegi ne yapiyorsun diyorum yazi yaziyorum dedi kizdim ama belli etmedim ya benimle konus yada yzini yaz dedim . Onlar untmaz merak etme dinlenmeye vakitleri bile olmuyodur...
senin için daha zor tabikiama bana uydudan ararım demişti aramadı.o zaman söylemeseydi onu banane:) çok sinirliyim ona:) 1 hafta oldu konuşamıyoruz.maaşından kesseler nolur ki zaten deli gibi maaş alıyorlar:))) yoğunlar o zaman desene..of onlarında işi zor ama ne bilim bazen dayanmak zor geliyor..mecbur katlanıyorsun işte..kolay bişey değil ki Allah sabır versin gerçekten..dün çok ağladım ilk defa..onunla bu kadar uzun görüşmediğimiz olmamıştı çünkü..arasa rahatlayacağım ama aramıyor işte
Aminnnnn insallah gemliktede görüşürüzde daha süper olursöyledim ama bilmem ictimi icmedimi
senin için daha zor tabikiama bana uydudan ararım demişti aramadı.o zaman söylemeseydi onu banane:) çok sinirliyim ona:) 1 hafta oldu konuşamıyoruz.maaşından kesseler nolur ki zaten deli gibi maaş alıyorlar:))) yoğunlar o zaman desene..of onlarında işi zor ama ne bilim bazen dayanmak zor geliyor..mecbur katlanıyorsun işte..kolay bişey değil ki Allah sabır versin gerçekten..dün çok ağladım ilk defa..onunla bu kadar uzun görüşmediğimiz olmamıştı çünkü..arasa rahatlayacağım ama aramıyor işte
Seninki süvariydi dimi yanlışmı hatırlıyorum. Onlarin maasi masallah cok iyi. Süvariyse rahattır aslında istedigi zaman arar ona karışan eden yok.
Seninki süvariydi dimi yanlışmı hatırlıyorum. Onlarin maasi masallah cok iyi. Süvariyse rahattır aslında istedigi zaman arar ona karışan eden yok.
evet süvari benimki..bende öyle düşünüyorum ama aramıyor iştenedenini bilmiyorum gerçekten..özlemedi demek ki..aramak istemiyodur belkide bilemiyorum ki
evet süvari benimki..bende öyle düşünüyorum ama aramıyor iştenedenini bilmiyorum gerçekten..özlemedi demek ki..aramak istemiyodur belkide bilemiyorum ki
Ayyyy sende abartmaisi vardir arar bak benimkinede bebekle ilgili mesaj attim 4saattir ses yok kızıyorum artık
Ayyyy sende abartmaisi vardir arar bak benimkinede bebekle ilgili mesaj attim 4saattir ses yok kızıyorum artık
şaka yapıyorum:) elbet vardır bir nedeni napalım:) birde gemiyide göremiyorum Dominik e gidiyorlar o yüzden gemi görünmüyor böhüü:))
işi vardır kocişinin yoğun çalışıyorlar amaan:)))
Barbaros'un Gelinlerine üye olan varmı içinizde?
Ben üye olmak istediğimde devamlı bu hatayı alıyorum
"Veri tabanı hatası
Lütfen tekrar deneyin. Eğer tekrar hata mesajı alırsanız, bu hatayı yöneticiye bildirin."
şaka yapıyorum:) elbet vardır bir nedeni napalım:) birde gemiyide göremiyorum Dominik e gidiyorlar o yüzden gemi görünmüyor böhüü:))
işi vardır kocişinin yoğun çalışıyorlar amaan:)))