Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Yani illa gecinilir millet nasil geçiniyo bizde alısırız.......bizim yalovada is imkani
Yok bulursada işçi olarak olur onuda eşim kabul etmez. Kararsın bi şekilde devam ediyoz işte...... hakkımızda hayırlısı olsun..

denizufuk;29361155]evet benziyormuş durumumuz biraz :) karada iş bulmasını çok istiyoruz ama bulabilir mi ne iş yapar onu bilmiyorum=(
keşke iş olsa da karada çalışabilse henüz bi adım atamadık o denizdeyken benim de yapabileceğim bir şey yok biraz kendi çabasına kaldı sanırım hayırlısı olsun haklarımızdan[

inşallah atarsın diger yorumlarını okudum bende senin gibi düşünüyorum 23 yaşındayım karada olsun beraber calısalım bi şekilde geçiniriz falan diye ama bende müdahale etmek istemiyorum stajı bitsin kararını görüp oturur konuşuruz mmüdahale etmek istemiyorum

Son düzenleme:
amin canım inşallah yaaa gerçekten hayırlısı

diger arkadaşlarla konuşmalarını okudum bende hep aynı şeyeri düşündüm ama bi yazdıgında cok haklısın bencede şimdilik müdahale etme seçimini yapsın sonra oturur konuşursunuz bende 23 yaşındaym bende aynı seyi düşünüyodum karada olsun ikimizde calısıp bişiler yapalım gibi

Arkadaslar hepiniz cok iyi guzel düsünüyosunuz. Bende esimin yanimda olmasini sabit isi olmasini aksam evimize gelmesini cok istiyorum kim ayri kalmak ister ama olmuyo işte bazen mecbur kalabiliyosun

Arkadaslar hepiniz cok iyi guzel düsünüyosunuz. Bende esimin yanimda olmasini sabit isi olmasini aksam evimize gelmesini cok istiyorum kim ayri kalmak ister ama olmuyo işte bazen mecbur kalabiliyosun

kim ister ki ayrı kalmayı ama hayat kouşlları iş bulup bulamaması durumu şehirler imkanlar hepsi değierlendirilecek=) iyiki bu sayfa var ve en önemlisi iyiki siz varsınız bizi bizden başka kimse anlamaz...Allah gönüllerimize göre versin daima inşallah...

Aminnnnnn. . Benim kociş geldi çanakkale bogazindalar simdi ohhhh doya doya konusuyoruz. Ama hava degisiminden grip olmus kim bakar simdi ona gemide öyle geçiştirir kendini dikkatte etmez erkekler...

Aminnnnnn. . Benim kociş geldi çanakkale bogazindalar simdi ohhhh doya doya konusuyoruz. Ama hava degisiminden grip olmus kim bakar simdi ona gemide öyle geçiştirir kendini dikkatte etmez erkekler...

çook sevindim ne güzel:)) darısı başımıza inşallah:)) evet haklısın erkekler çocuk gibidir birde..orda nazlanacak kimsede bulamaz:) sen ilgilen zorla ilaç içtir ona..

Barbaros'un Gelinlerine üye olan varmı içinizde?

Ben üye olmak istediğimde devamlı bu hatayı alıyorum

"Veri tabanı hatası
Lütfen tekrar deneyin. Eğer tekrar hata mesajı alırsanız, bu hatayı yöneticiye bildirin."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…