Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

çok şükür ki rabbim dualarımı kabul etti... =) sevgilim sefere çıkacağı gün gitmekten veee kaptan olmaktan vazgeçti... =) artık hep baraber olucaz inşallah allahım sizlere de nasip etsin...

BİZ BAYAĞI SALLANDIK Allah büyüklerini göstermesin inşallah

nasılsın? kocişle görüşebildin mi?:)

Meslekten birdaha nefret ettim iki gündur . Dün gece gelcekti yok olmadi bu sabah gelcekti yine olmadi izmit limani sagolsun cok yavs calisiyo dha izmitteler yük bitecek gemlige geliceklerde eve gelcek anca bu aksam..... ay gelmezse oturup kendim yicem yaptiklarimi aglaya aglaya kac oldu bu ya hazirlik yaptim gelemedi

:)) kıyamam sana:) bak ama senin yakınında en azından onu düşün birde:) napsınlar işte onlarında elinde değil ki..zor tabi kolay değil..inşallah bu akşam gelir:) ağlama sakın sen böyle söyleyince ben korkuyorum:))

korkma yahuu . Ama icimde öyle bi heyecan varki sacimi fln düzeltiyorum biseyler hazırladim vakit gecirmek icin plan yapiyorum sevgili dönemine geri döndük

korkma yahuu . Ama icimde öyle bi heyecan varki sacimi fln düzeltiyorum biseyler hazırladim vakit gecirmek icin plan yapiyorum sevgili dönemine geri döndük

ne güzel vallahi senin adına çok sevindim:) inşallah her şey istediğin gibi gelişir:) emin ol eşinde çok heyecanlıdır:) ahh ahh:)

Geldi götürdük kalktılar bile cok özlemisiz yaaa rüya gibi oldu süperdi.. bidahaki seferi iple cekiyorummmmm ... tatlim aslinda sevgilin kaptan ben gidiyorum dediginde kimse ona gitme olmaz diyemez ki rahat olmasi gerekiyo. Konustuk esimle kaptan bisey yapmiyo fazla yanasma ve kalkislarda isi oluyo onun disinda rahat dedi. Hangi şirkette calisiyo ki böyle çıkamıyolar. Hm dısari cikmaya sirket karismiyo kendi aralarinda hallediyolar birbirlerini idare ediyolar esime kaptan bile hic oyalanma git demis stajyeri aradi daha erken gelme fln dedi....

valla çok ama çok sevindim:) inşallah yine hemen gelir:))

valla en son buluştuğumuzda keşke Türkiye'ye gelsek demişti ama gemiden inemiyoruz demişti.Şöyle bir durum var İstanbul'a geldiğinde belki iner ama şehir dışına gittiğinde zaten gelemez heralde..bende pek fazla bilmiyorum ki..konuşabilsek soracağım ama konuşamıyoruz 10 gündür..ama inme durumu olsa neden inemesin ki değil mi? şirketinin adını bilmiyorum valla..bende şaşırdım şimdi

Geminin adi ne peki ne gemisi? Hmm bazi limanlarda disari cikis yasak benim esimde fransa fos sur mer de cıkamıyo. Öyledir belki. İstnbulda gemiden inmek bizim icin eziyet ya ambarlidan cikip yalovaya gelmek yoruyo gemi fazlada kalmayinca geldigi gittigi anlamiyorsun gemlik bizim icin cok iyi oldu.

vizelerime çok az kaldı çalışmam lazım ama çok başarabildiğim söylenemez sevgilimin teli de kapalı seferde oldukları için kendimi çok yalnız hissediyorum desteği yok sesi yok küçücük odamda derslerle mezun olma stresiyle tek başımayım tek başıma baş etmem gerekiyor bi anda efkar bastı
...

Son düzenleme:

Üzülmeeeee sınavlara odaklan o iyidir orda seni düşünüyodur emin ol.

Hacı Fatma Ana gemisinin adı..Tanker gemisi..sanırım bazı yerlerde gemiden inmek zor oluyormuş..zaten gelebilse koşa koşa gelirdi diye düşünüyorum:) işte sizin o yönden güzel olmuş..bizimki hala okyanusta 11 gün oldu.nefret ettim şu Amerika yolundan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…