Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

üzülmek yok..o da üzülüyordur yanında olamadığın için ama mecbur böyle olmak zorunda..bazı şeylere katlanmak zorundayız..merak etme onunda aklı sendedir..o yüzden kendini derslerine ver:)

İstanbul'a geldiklerinde nereye yanaşıyorlar ki? Yanaşmayıp açıkta bekliyorlarsa inmek tabi ki sorun oluyor.

Baytas tanker denizcilik diye geciyo zaten 2 gemileri var görünüyo.... insallah en kisa zamanda arar konuşursunuz..

aa teşekkür ederim nasıl buldun:) valla Amerikaya yarın varacaklar görünüyor.Telefonu çeker heralde..konuşuruz inşallah

Rica ederim kız bisey ypmadim yazinca cikti zaten . Ama siteleri yok galiba olsa geminin programina bakardik. Simdi mesela ben esiminin 15 16 nisanda tekrar gemlikte olcagini görebiliyorum...tahmini tarihler veriyolar su tarihte su limana varis yanasma kalkis diye 1 gün degisiyo tutmuyo ama iyi oluyo hergün güncelliyolar bakiyorum bende

siteleri var:) Baytas Tanker, Shipping, Tourism Industry and Trade Ltd.

ama ben programları göremedim ki

Ama yanasmadan nasil isler halledilir ki illa yanasma oluyordur dimi

İstanbul'da hiç yanaşmadılar. Zeyport'ta açıkta duruyorlar yakıt yada yiyecek ihtiyaçları varsa direk gemiye geliyordu. Zaten Kartal'da yanaşma olmuyormuş. Zeyport'a da genelde Ro-Ro'lar yanaşıyormuş. Benim erkek arkadaşım kuru yük gemisindeydi.

Amerikada benim erkek arkadasim auan limandalar ama telefonu cekmiyor.cekmedigi durum oluyormu limanlarda

Kizlarrr bugun kontrolumuz vardi. Biz büyümüşüz yahu artık cinsiyetimiz kesinleşti kız bebiş geliyoooo ultrasonda tam bakarken esnedi ya uyandirdik herhalde rahatsız oldu

Hanımlar subayla evli olanlar varsa bir merakım var, görüştüğüm bir subay var ve benimle evlenmek istiyor. Genelkurmaydan izin istendiğinde araştırma yapılıyormuş, sadece sabıka sicil kaydı mı, telefon kayıtlarına, mesajlarına kadar bakılıyormuş, aile ve baba tarafı falan araştırılıyormuş, doğru mudur? Bu süreci yaşayanlar yardımcı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…