- 4 Şubat 2013
- 2.871
- 4.289
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #5.721
vizelerime çok az kaldı çalışmam lazım ama çok başarabildiğim söylenemez sevgilimin teli de kapalı seferde oldukları için kendimi çok yalnız hissediyorumdesteği yok sesi yok küçücük odamda derslerle mezun olma stresiyle tek başımayım tek başıma baş etmem gerekiyor bi anda efkar bastı
...
valla çok ama çok sevindim:) inşallah yine hemen gelir:))
valla en son buluştuğumuzda keşke Türkiye'ye gelsek demişti ama gemiden inemiyoruz demişti.Şöyle bir durum var İstanbul'a geldiğinde belki iner ama şehir dışına gittiğinde zaten gelemez heralde..bende pek fazla bilmiyorum ki..konuşabilsek soracağım ama konuşamıyoruz 10 gündür..ama inme durumu olsa neden inemesin ki değil mi? şirketinin adını bilmiyorum valla..bende şaşırdım şimdi
İstanbul'a geldiklerinde nereye yanaşıyorlar ki? Yanaşmayıp açıkta bekliyorlarsa inmek tabi ki sorun oluyor.
Hacı Fatma Ana gemisinin adı..Tanker gemisi..sanırım bazı yerlerde gemiden inmek zor oluyormuş..zaten gelebilse koşa koşa gelirdi diye düşünüyorum:) işte sizin o yönden güzel olmuş..bizimki hala okyanusta 11 gün oldu.nefret ettim şu Amerika yolundan:)
İstanbul'a geldiklerinde nereye yanaşıyorlar ki? Yanaşmayıp açıkta bekliyorlarsa inmek tabi ki sorun oluyor.
Baytas tanker denizcilik diye geciyo zaten 2 gemileri var görünüyo.... insallah en kisa zamanda arar konuşursunuz..
aa teşekkür ederim nasıl buldun:) valla Amerikaya yarın varacaklar görünüyor.Telefonu çeker heralde..konuşuruz inşallah
aa teşekkür ederim nasıl buldun:) valla Amerikaya yarın varacaklar görünüyor.Telefonu çeker heralde..konuşuruz inşallah
Rica ederim kız bisey ypmadim yazinca cikti zaten. Ama siteleri yok galiba olsa geminin programina bakardik. Simdi mesela ben esiminin 15 16 nisanda tekrar gemlikte olcagini görebiliyorum...tahmini tarihler veriyolar su tarihte su limana varis yanasma kalkis diye 1 gün degisiyo tutmuyo ama iyi oluyo hergün güncelliyolar bakiyorum bende
siteleri var:) Baytas Tanker, Shipping, Tourism Industry and Trade Ltd.
ama ben programları göremedim ki
Bende baktim ama göremedim belki yoktur..
Ama yanasmadan nasil isler halledilir ki illa yanasma oluyordur dimi
İstanbul'da hiç yanaşmadılar. Zeyport'ta açıkta duruyorlar yakıt yada yiyecek ihtiyaçları varsa direk gemiye geliyordu. Zaten Kartal'da yanaşma olmuyormuş. Zeyport'a da genelde Ro-Ro'lar yanaşıyormuş. Benim erkek arkadaşım kuru yük gemisindeydi.
Geminin etasi 23 mart 01:00 yazıyor ama hala yanasmadilar limana merak ettim
Benim kociste konteynr gemisinde...
Konustum cok şükür sevgilimle:) cok ozlemisiz.ama kac saattir sesi cikmiyor.yogunlar saniriim
Kizlarrr bugun kontrolumuz vardi. Biz büyümüşüz yahuartık cinsiyetimiz kesinleşti kız bebiş geliyoooo ultrasonda tam bakarken esnedi ya uyandirdik herhalde rahatsız oldu