- 14 Aralık 2012
- 31
- 0
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #5.661
Tatlım üzülme bak ne güzel çalışmaya geleceginiz icin para kazanmaya gidiyo hakkinda hayirlisi olsun sag saglim gitsin gelsin insallah. Agla bosver dök icini tutma. Ben gönderdim geldim evde söylene söylene agladim ilk olmasi tabi zor herseyi ilk yasicksiniz ayrilik, haber alamama, merak, özlem, heyecan hepsine alisirsin zamanla. Stajyer olarak ve ilk defa gidck oda biraz zorlanir ama insallah kptanlr düzgündür insaflıdır yardımcı olurlar. Geminin gidecegi yerler nereler ? Sabırlı ol burda oldugu gibi istedigi zamn arayamaz mesaj atamaz. İlk zamnlr surekli arasin mesaj atsin istiyosun ama onada alisiyosun. Bizimde oyle hatta bi gemide kaptan tel. İstemiyodu kamarada birakiyodu ben mesaj atiyodum o musait oldugu zaman kamaraya gidince ariyodu mesaj atiyodu türkiyede olsa bile zor görüşüyoduk sende sevgilinin gemide laf yemesini istemezsin o yuzden böyle şeyleri görmezden gel. Göze batmasın hemen zaten alisip ortami ögrenince o işini halleder.
İnşallah çok sağol... sağsalim gelsinde Rabbim sabrını verir inşallah. ama bazen işte çok ağır basıyo onsuz kalma duygusu... benim tek korkum haber alamak ve onun oralarda yalnız olması zorluk çekmesi.. inşallah herşey düşündüğümüzende kolay olur.. sizlerin yardımıyla altı ayı atlatıcam... ne kadar sürede haberleşebiliyorsunuz?