Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

benim sevgilim bu şirketlerden birinde staj yapıcak ama tam olarak nasıl bi şirket olduklarını bilmiyoruz. esi yada erkek arkadaşı bu firmalarda çalışmış ya da bunlar hakkında iyi yada kötü bi fikri olan var mı? yada eşlerinize sorabilirmisiniz? şirketlerin ismi YILMAR ve SEA PİONEER..

canım hayırlısı olssun ben facedeki gruplardan inceledim bu iki firmayı ödemesi duzgun fırmalara arasında isimleri.eşimde yılmar eskiden iyide son durumunu bilmiyorum dedi.

gerçekten çok ilginç bunu bilmiyordum..ne alakası var nasıl iş bunlar anlamadım..

Hadi yaaa. Esimin arkadasida alamadi mahkemelik oldu sonuc yok. Nasil bisey bu ya emeginin hakkini vermiyolar. Çok şükür biz öyle bi sorun yasamadik hiç.

amann allahta yaşatmasın inşallah.3 tane yeni gemi alırken paraları var çalışanların maaşını ödemeye gelince yok neyseki sesimizi duydular sanki bugün yattı 2 aylık maaşı kaldı 1 aylık maaaş ve 1 aylıkta izin parası hayırlısı inşallah

yok yenal değil
daha önce hiç bu şekilde olmamıştı ilk defa oluyor inşallah bir daha olmazda adları lekelenmez
şimdilik sorun çözüldü gibi 2 aylık maaşı yattı artık kalanlarda yatar inşallahta eşimde gelir
hemde öyle kötü zamanlama ki 2. evimizi almıştık 3 yıl kadar önce artık kızımız doğduktan sonra oraya taşınmaya karar verdik ee evi istediğimiz gibi yaptırdık derken eşyaların hepsi yenilendi derken para kalmadığı gibi borcada girmiştik valla hepsi beklemede artık plan program yapıp yatıracağım işte hayırlısıyla

Ohhh sevindim iyi olmus insallah kalanida yatirirlarda rahatlarsiniz....

hım cok sevındım yatırdıklarına darısı bızım basımıza ınsallahkac ayın kaldı doguma ılk bebegınmı?allah sag salım gucagına almayı nasıp etsın

mrbbb ben yeni gördüm yorumunu malesef siteyi tam çözemedigimden göremiyorum
cok tşk ederim güzel yorumun için gerçekten rahatlattı we dedigin gibi düşünmeye başladım kafamı yormamaya calısyorum merak ettim siz ewli misiniz we ne kadar oldu

merhabalar tekrardan :) ben evli değilim erkek arkadaşımla 3 senelik bi ilişkimiz var 10 aydır stajda mayısta dönecek inşallah.. karada iş bulmasını bekliyoruz kısmetse o zaman evlenicez..

haklısın gerçekten öyle

peki senin günlerin nasıl geçiyor? yalnız mı kalıyorsun evde?

Çok şükür ben iyiyim bi kac gün tansiyonum com düşüktü 6ya3 kendime gelemiyodum. Ama iyiyim simdi. Evet yalnız kalıyorum annemler yakın aynı mahalledeyiz kayinvalide altta elti üstte . Zor ama artik kendi evimiz olana kadar burdayiz

aa çok geçmiş olsun oh oh sana herkes yakınmış ne güzel:) zamanın öyle geçiyordur işte seninde:) eşin ne zaman gelecek ne kadar kaldı?

Sevgilimi bu cumartesi gemiye katılıyor =( Aylardır staj yapacak gemi arıyorduk sonunda YILMAR dan haber geldi sevinçten mi üzüntüden mi ağlıyorum bilmiyorumm =,( apar topar gidecek. İLK DEFA SEFERE ÇIKIYOR... NE YAPICAM BEN ONSUZ ? NASIL DAYANICAM ''6 KOCA AY'' ? Bana destek olmanızı istiyorum. çok korkuyorum ne yapacak oralarda nasıl dayanıcaz ayrılığa. ne kadar habersiz kalıcam? ben nasıl davranmalıyım ona karşı? nasıl destek olabilirim kendim bu durumdayken =,,(

merhabalar tekrardan :) ben evli değilim erkek arkadaşımla 3 senelik bi ilişkimiz var 10 aydır stajda mayısta dönecek inşallah.. karada iş bulmasını bekliyoruz kısmetse o zaman evlenicez..

merhaba.. sizin erkek arkadaşınız ilk defa mı çıktı sefere? benim ki bu hafta sonu ilk stajına çıkacak 6 aylık.. ilk defa bu kadar ayrı kalıcaz =( nasıl sabrediyosun? nasıl haberleşiyosunuz? bana biraz bilgi verirmisin.. ÇOook kötü durumdayım yardımızı istiyorum =,(

Tatlım üzülme bak ne güzel çalışmaya geleceginiz icin para kazanmaya gidiyo hakkinda hayirlisi olsun sag saglim gitsin gelsin insallah. Agla bosver dök icini tutma. Ben gönderdim geldim evde söylene söylene agladim ilk olmasi tabi zor herseyi ilk yasicksiniz ayrilik, haber alamama, merak, özlem, heyecan hepsine alisirsin zamanla. Stajyer olarak ve ilk defa gidck oda biraz zorlanir ama insallah kptanlr düzgündür insaflıdır yardımcı olurlar. Geminin gidecegi yerler nereler ? Sabırlı ol burda oldugu gibi istedigi zamn arayamaz mesaj atamaz. İlk zamnlr surekli arasin mesaj atsin istiyosun ama onada alisiyosun. Bizimde oyle hatta bi gemide kaptan tel. İstemiyodu kamarada birakiyodu ben mesaj atiyodum o musait oldugu zaman kamaraya gidince ariyodu mesaj atiyodu türkiyede olsa bile zor görüşüyoduk sende sevgilinin gemide laf yemesini istemezsin o yuzden böyle şeyleri görmezden gel. Göze batmasın hemen zaten alisip ortami ögrenince o işini halleder.

AAA NE GÜZEL AŞAGI YUKARI BNM GİBİ BİZİMDE 3,5 SENE OLDU WE 2 AYDIR YOK KARADA İŞ BULMAYA KARAR WERDİ Mİ NASIL OLDU :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…