-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #5.601
gerçekten de öyle ama insan alışıyor sanırım:) birde sürekli gemiyi takip ediyorum o da beni rahatlatıyor:)
sen neden moralsizsin
ne güzel olmuş canım takiptesin :) keşke benimki de gemide olsa şimdi staja hemen çıksa diyorum bazen en azından böyle olmazdı
sorma canım bir sürü şey oldu işte hala şaşkınım üzgünüm çok ,
buraya konu açmıştım ordan bakabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/600875-cok-stresliyim-lutfen-bakinnn.html
eveet şimdi de sicilyada limandalarmış.telefonu çekiyoor msjlaşıyoruz:) süper bir duygu bu:))
aa noldu hemen bir bakayım ben
yok benim sevgilim 1.kaptan..valla 2 gündür konuşamıyoruz çünkü telefonu çekmiyorşuan okyanus üzerindeler..kötü yanı da telefonun çekmemesi henüz gemiden görüşmedik bilemiyorum ki bende hiç..ilk defa başıma geliyor benimde:)
senin sevgiin hangi şehirde?
aa çok güzel canım sanki ilk defa mesajlaşıyormuşsunuz gibi hissetmişsindir :)
ahh ahh sorma canım hala aramadı sormadı keşke gemide olsaydı o da
Vaauv 1. kaptan olması çok iyi yaa.. beniki stajyer daha hiç sefere çıkmadı.. =) su an istanbulda yana yakıla gemi arıyoruz bizde.. her geçen gün evlenmemiz uzuyo o yüzden =( Senin tecrübelerinden faydalanmak isterim.. Nasıl görüşüyosunuz, ne kadarlık seferlere çıkıyo, sen ne zorlular çekiyosun bilmek isterim.. ileriki zamanlarda tabi sende yenisin henüz.. marine traffikten takip ediyomusun sevgilini?
ben daha ilk defa gemiye gönderdim o yüzden pek fazla bir tecrübem yok:) işte gittiği günden beri bugün msjlaştık ilk defa..3.gün bugün..limanda oldukları için telefonlar çekiyor tabiki..ama şunu söyliyim gayet mutluyum..ondan haber beklemek bile o kadar güzel ki:) hele ki uzun bir aradan sonra msj atarsa o zaman havalara uçuyorsun mutluluktan..eminim sende öyle olursun:) güzel bir duygu bence :) evet ordan takip ediyorum:) o beni rahatlatıyor zaten:)
inşallah senin içinde herşey güzel olur canım..
eveet şimdi de sicilyada limandalarmış.telefonu çekiyoor msjlaşıyoruz:) süper bir duygu bu:))
aa noldu hemen bir bakayım ben
Aaaaa esila_ela yakiniz desene bizimde gemi istanbul izmit gemlik sferi var türkiyede geldiginde ya eve kacicak yada ben gidicem. Bizde burda is baktik hep ama olmadi istemiyo gemiye gitmek mecburda iki arada kaldi. Hala inince burda tersanede fln gemlik limaninda is bakicam diyo ama bakalim dedigin gibi ne kadar yeter oda.
O beklenmedik anda gelen mesajlar öyle tatlı oluyo ki elin ayagan birbirine giriyo mesaji okuyana kadartekrar tekrar okuyosun mesaji ahhh ahhh Allah bize sabır onlara çalısma kuvveti versin. Böylede hersey cok güzel boşverin kızlar millet hergün aynı seyleri yaşıyo BİZ HER GELİŞTE YENİ AŞK YENİ HEYECAN
ben daha ilk defa gemiye gönderdim o yüzden pek fazla bir tecrübem yok:) işte gittiği günden beri bugün msjlaştık ilk defa..3.gün bugün..limanda oldukları için telefonlar çekiyor tabiki..ama şunu söyliyim gayet mutluyum..ondan haber beklemek bile o kadar güzel ki:) hele ki uzun bir aradan sonra msj atarsa o zaman havalara uçuyorsun mutluluktan..eminim sende öyle olursun:) güzel bir duygu bence :) evet ordan takip ediyorum:) o beni rahatlatıyor zaten:)
inşallah senin içinde herşey güzel olur canım..
aa çok güzel canım sanki ilk defa mesajlaşıyormuşsunuz gibi hissetmişsindir :)
ahh ahh sorma canım hala aramadı sormadı keşke gemide olsaydı o da
Allah razı olsun inşallah =) tahmin edebiliyorum senin duygunu Rabbim aşkınızı artırsın inşallah =) Ben burada görüyorum bazıları haftalarca aylarca haber alamadıklarını söylüyolar öyle olacak diye o kadar korkuyorum ki =( İnşallah sizinde hep böyle devam eder habersiz kalmazsıN... nerede suan ? kuruyük mü tanker mi konteynermı?
canım merhaba.. Ne yaptın barıştınız mı? =)
Kızlarrrrr moralim cok bozuk simdi sirketin sitesine girdim gemi icin kotu hava nedeniyle gecikme yziyoay kafayi yedim kim bilir nasil dalglar oldu basladim aglamaya of ya geciktircek kadar kotuydu demekki
evet dün erkek arkadaşım da öyle dedi..çok fırtına var beşik gibi sallanıyoruz şuan demişti sonra zaten telefon falan gitti..ama ağlama sakın onlar alışık böyle durumlara..bende üzülmüştüm ama fırtına dinecektir elbet..sıkma canını..Allah onların yanında olsun inşallah..
İnsallah......Aksam aradi kötüydü ama sorun yok dedi. Yanasmislar bunun dönüsüde varnasil stres yaptiysam basim agridi karnima sanci girdi bebiside üzdüm heralde
İnsallah......Aksam aradi kötüydü ama sorun yok dedi. Yanasmislar bunun dönüsüde varnasil stres yaptiysam basim agridi karnima sanci girdi bebiside üzdüm heralde