- 18 Ocak 2011
- 305
- 6
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #5.581
Hoşbuldum Özge sanırım :) Allah kavuştursun bir an önce.
Ahh bu yol ömrümü yedi kaç gündür konuşamıyoruz. İspanyadan nefret ettim.
Aminnn Allah hepimizi sevdiklerine kavustursun insallah. Bizimki daha yeni gidiyolar yunanistan kiyilarindalar. Allahtan kiyilrda cekiyo telefonda en azindan benim mesjlarim gidiyo o bile mutlu ediyo. Bende marina trafikten bakiyorum nerdeler diye en azindan icimi rahatlatiyorum. Ve biz iki kişi bekliyoruz böylesi daha zormus 3aylik bebisimiz var cinsiyetini bile gecen gun ögrendim babasi yoktu yanimizda hemen aradim konustuk cok sevindi kızımız olcakmış
Ooo sağsalim kucağına alırsın inşallah. Çok sevindim. Ne güzel ama tabi babası uzakta olunca insan yine de bi buruk oluyodur.
Benim sevgilimde vardı İspanyaya konuşuyoruz ya arada nasıl mutluyum bugün :) Bütün gün ağzım kulaklarımda gezdim :)
merhaba arkadaslar esım gemıye gıdelı bugun tam 1,5 ay oldu gerıye kaldı 4,5 ayımız oglum ve ben babamızı cok ozledık allah herkese dayanmaya sabır versın cok zor allah tez zamanda kavustursun bızı
Ooo sağsalim kucağına alırsın inşallah. Çok sevindim. Ne güzel ama tabi babası uzakta olunca insan yine de bi buruk oluyodur.
Benim sevgilimde vardı İspanyaya konuşuyoruz ya arada nasıl mutluyum bugün :) Bütün gün ağzım kulaklarımda gezdim :)
Aminnnnn bizim daha cok yeni ama çok özledikkkkkk
sende ınsallah sag salım kocana ve bebgıne kavusursun cnm kac ay oldu gıdelı doguma kac ay var kac yıllık evlısın
İnsallah cok saol. 2 yıllık evliyiz 3 aylık daha bebegimizzdaha ay olmadi gideli 8. günümüz doğuma 2 ay kala gelcek kısmetse.
hım daha cok yenı olmus aılenın yanındamı kalıorsun yoksa yanlızmı?calısıyormusun?bebek yokken cok zor oluyor fakat bebegın dunyaya geldıgınde gemıye gıttınde o kadar zorluk cekmezsın cunku dusunmeye bıle vaktın olmayacak dur bezını degıstırıyım dur acıktı dur uyucak derken he ozlem olacak o ayrı mevzu ama esının yoklugunu o kadar dusunmeyeceksın o zaman en buyuk dusuncen kızın olacak
Aile apartmanindayiz annemlerde ayni mahallede ama sorunlu aile biraz uzak olsam belki daha rahat olurdum.......yok çalışmıyorum....evet 2yasinda yegenim var o bile yarim saatligine geliyo biyere giderken birakiyolar fln vakit nasil geciyo anlamiyorum. Bebegimiz oldugunda dedigin gibi biraz rahatlicam ama esime daha zor gelicek. Benim esim arkas holding de senin esin hangi sirkette. Benimki suvari degil 3. Olarak gidiyo.
Çok üzüldüm..Allah kolaylık versin inşallah... =( neden görüşemediniz? siz de bizim gibi ayrı şehirlerdemisiniz yoksa? =( ilk defa mı sefere çıkıyor sevgilin?
ahh canım çok üzüldüm rabbim sabır versin inşallah
hiç görüşemeden gitmek zorunda mı kaldı canım gitti mi ...
sıkma canını aranız iyi olsun bir sorun olmasın da zaman bir şekilde geçiyor kalpleriniz bir olsun yeter ki o da çok üzülmüş belli ki ...
amin teşekkür ederimgörüştüüük:) son anda gemi beklemedeymiş ve bizde görüşme fırsatı bulduk çok şükür:) yok biz çok şükür aynı şehirdeyiz..sevgili olduğumuzdan beri ilk defa sefere çıkıyor o yüzden ilk ayrılığımız Allah sabır versin hepimize..telefonu çekmiyor 2 gündür..konuşmamak kötü olan keşke gemilerde her zaman telefon çekseydi
Ne güzel görüşmenize sevindim =) bizde öyle alelacele çağırma olsa hayatta görüşemeyiz yaa çok uzak şehirlerdeyiz =( stajyer mi kaptan mı sevgilin? bide nasıl görüşüyosunuz kendi telefonuylamı gemiden mi?
hım bnmkıde kocanlar denızcılıkte suan ama bnm esımde arkas holdıngte calısmıs bekarken gecen sene yenal denızcılıgın nazlım gemısınde calıstı fakat maasımızı vermedıler mahkemelık olduk adamlar la bu kadr sıkıntı cekıyor aılesınden karısından oglundan uzak duruyor fakat karsılgını alamıyor cok kotu bısey ya benm esımde 3.kaptan ıstanbuldanmısın?
Hmm biz 5 yıldır arkastayız ay bi yükselsinler ya kpds ye girdi kazanamadi bakalim bebegin sansina eylulde tekrar gircek kazanir insallah. Cok sukur bizim oyle alamama durumumuz olmadi arkas hic geciktirmeden yatiriyo masallah diyelim ne yapariz yoksa uzak degiliz bende yalovadayim..
görüştük görüştük:) amin canım teşekkür ederim..hepimize inşallah..
haklısın gerçekten..inşallah çabucak geçer gider..gerçekten kolay değil..aslında onun için daha zor..bir şekilde alışacağız işte napalım.
Allah sabrını verir..
aa görüşmenize çok sevindim canım en azından bir kez daha görmüş oldun...
şu an ne kadar tuhaf geliyordur anlayabiliyorum .. sürekli konuşabiliyorken bir anda ona ulaşamamak çok kötü olur
ama dediğin gibi allah sabrını verir ... geleceği günleri , güzel günlerinizi düşün canım :)
bende pek moralsizim canım hiç bakamadım buralara off off ...