- 18 Ocak 2011
- 305
- 6
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #5.561
Merhaba arkadaslar. Ben yeni uye oldum. Hep takip ettigim bir forumdu ama uye olmak nasip olmadi. özellikle bu konuda bilgisi olan hanimlardan yardim istiyorum. Erkek arkadasim benim 2. Kaptan. Ve uzak yol kaptani. SuaN Seferde gene. Biz baya uzun suredir beraberiz. Meslege basladigindan ve hatta okulundan beri hayatindayom. Bu konilari konustuk denebilir. Ama yavastan ciddiyet yaklastikca degisim olmasindan korkuyorumn. Suan her girtiginde beni burda birakmasi gercekten skinti oluyor onun icin. Gidisleri cok zor oluyor yolcularken ozellikle. Evlilikte yaninda olmak istedigimi biliyor o da istiyor ama nede olsa erkek ortamdan dolayi ilerde fikrinin degismesinden dolayi tedirginim bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. Ve diger bir yardim konum, gemiye es olarak katilmak iatedigimde napmam nelere sahip olmam gerekiyor, miço gemici gibi. Bunlari nasil yerine getirebilirim ?
Aramiza hoşgeldin. Ben 4 yillik iliskiden sonra evlendim 2 yillik evliyim. Sevgiliyken ayrilmasi zor, nisanliken zor, evliyken çok zor, simdi 3 aylik hamileyim bu durumda tarifi yok bunu yazrken bile zorlaniyorum göz yslarim durmuyo. Daha bugun yolcu ettim. Belki hayatinim en zor gecesi diye bilirim. Her gidis bi öncekinden daha zor oluyo. Gitmek zorunda oldugu icin bisey diyemiyosun. Giderken arkasinda bakabiliyosun sadece adimlarini sayiyosun bikere daha dönüp el sallasin diye heyecanla bekliyosun güçlü durmaya çaliyosun akli burda kalmasin diye. Sorularina cevap veremedim kusura bkma suan psikolojim bu....bunlri yazmak geldi icimden. Ama ne olursa olsun denizci esi olmak ayricaliktir.....