- 23 Mart 2008
- 99
- 0
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #5.541
kızlar bugun çok moralım bozuk gucum kalmadı ne olur yardım edin bişeyler söyleyin
çok özledim kocamı 78 gun oldu ılk kez bu kadar uzun görmuyorum güçlü duramıyorum kendıme .cevreme karşıda artık gucum tukenıyor gözlerim hep dolu dolu .
offf suanda o kadar çok şey var kı aklımda ama ağlamaktan yazamıyorum bile .nasıl geçicek zaman...uyusam 3 ay sonra uyansam keşke.
onsuz ne suyun,ne yemeğin,ne uyumanıni,ne televızyon izlemenin nede nefes almanın tadı yok sankı yarım kalmışım.
en son gecen sene bu kdr kötü olmuştum ve sizlere açılmıştım beni sakinleştirmiştiniz.
allahım kocalarımıza bizlere sağlık versiin onlara çalışma azmı ,hepimize SABIR versin.Sağsağlım evlerine dönsünler.
cok teşekkur ederim kızlar daha iyiyim arasıra kötü oluyorum sanırım alışkın değildim bu kadar uzun ayrılıga ondan etkilendim bunada alışmaya calışıcam artık.benimde kötü oldugum zamanlarda baş etme taktiklerim vardı ama bu öyle kötü oldugum biran değildi daha kötüydu nasıl anlatılır bilmiyorum ama hani oruc tutuldugunda sigarasızlık başına vurur hersey değerini kaybeder su yemek değil sadece sigara içsem dersin ya işte para pul hiçbişey istemiyorum sadece kocamı istedim o an çok yoğun.sankı bir 5 dk sarılsam geçicek gibiydi.ya su ışınlanmayı artık biri bulsun :)))
tabiki ona hiçbir zaman hissettirmem kendi içimde yaşarım.çünkü ben 5 üzülüyorsam o 10 üzülüyor biliyorum.
buarada sevgilisi yada nişanlı olanlar şimdi benim bu yazdıgımdan sonra bir kere daha düşünecekler ama moraliniz bozulmasın bu durum çok sık olmuyor arada geliyor işte özlemin kabarinca :)))) vazgeçmeyin seviyorsanız mesleği sizi ayıramaz aranıza deniz ve özlem girecek belki ama onuda aşmasını öğrencez ben daha yeni yeni alışmaya cabalıyorum ondan böyleyim bakmayın bana :)))
destekleriniz için hepinize teşekkur ederim.
cok teşekkur ederim kızlar daha iyiyim arasıra kötü oluyorum sanırım alışkın değildim bu kadar uzun ayrılıga ondan etkilendim bunada alışmaya calışıcam artık.benimde kötü oldugum zamanlarda baş etme taktiklerim vardı ama bu öyle kötü oldugum biran değildi daha kötüydu nasıl anlatılır bilmiyorum ama hani oruc tutuldugunda sigarasızlık başına vurur hersey değerini kaybeder su yemek değil sadece sigara içsem dersin ya işte para pul hiçbişey istemiyorum sadece kocamı istedim o an çok yoğun.sankı bir 5 dk sarılsam geçicek gibiydi.ya su ışınlanmayı artık biri bulsun :)))
tabiki ona hiçbir zaman hissettirmem kendi içimde yaşarım.çünkü ben 5 üzülüyorsam o 10 üzülüyor biliyorum.
buarada sevgilisi yada nişanlı olanlar şimdi benim bu yazdıgımdan sonra bir kere daha düşünecekler ama moraliniz bozulmasın bu durum çok sık olmuyor arada geliyor işte özlemin kabarinca :)))) vazgeçmeyin seviyorsanız mesleği sizi ayıramaz aranıza deniz ve özlem girecek belki ama onuda aşmasını öğrencez ben daha yeni yeni alışmaya cabalıyorum ondan böyleyim bakmayın bana :)))
destekleriniz için hepinize teşekkur ederim.
off çok zor dimibenimde sevgilim gidecek 1 ay sonra ve 4 ay yok düşünmekten kafayı yemek üzereyim..nasıl yaparım diye çünkü ilk ayrılığımız olacak bu
4 koca ay geçer miama onu beklemek bile güzel olur eminim..
sende canını sıkma..burda böyle üzgün insanlar görünce bizde üzülüyoruz..moralimizi yüksek tutmalıyız sanırım:) beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır:) cuk oturdu bu söz:))) haydi gül bakalım sende..üzülmek yook:)
emın ol hepsı gecıyor,her sefere cıkcagı zaman nsl gecer dıe baslıosun sonra bakmıssın ortası bakmıssın sonu gelıyor surenın,arada arkadasımız gıbı patlamalar yasıorz hepımızın kendıne gore atlatma yontemlerı oluor ve bır turlu gecıor.
demıssın ya ''onu beklemek bıle guzel'' aynen olekavusmak ise hayatının hıcbır anında yasamadıgın sekılde butun duyguları bır anda yasamak gıbı...özlem,sevinç,hüzün,heyecan,öfke,aşk,sevgi,kıskançlık vs...
parolamız olsun senın sozun ''BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR '' :)
eşinin gemisi singapurda olan varmıııı?????
işten çıkarsın bişey olmaz.oturur evinde gezer tozarsın :) evet sonunda kabullenecek başka çaresi yok ki:) onlar içinde zor tabiki ama sevince insanın gözü hiçbirşeyi görmüyorbende çok sevindim valla..okudukçarahatlıyorum:)
annem işten çıkmayı kabul etmiyor sorun uzaklık değil işi bırakmanı istemiyorum yoksa olmaz diyor ve bu konuda çok kesinsevdiğimde bende ailesinin olduğu şehirde aynı apartmanda oturmayı istiyoruz işten çıkmayı istiyorum yani . çevvredekilerin de baskısı ayrı bir dert zaten yok yapamazsın yok çok zor bir işi var falan arkadaşlarımla da çok fazla görüşemiyorum içimde kalıyor paylaşamıyorum kimseyle bu konuda tecrübeli yorumlarınıza ihtiyacım var hiç eşi denizci olupta başka bir şehire gelin giden yok mu? ailelerinizi nasıl ikna ettiniz??
Bu işi bu kadar bulunmaz kılan ne? :44:Şartlar ne ki annen bu kadar karşı çıkıyor ayrılmana?
Yaa ben devlete bağlı bir yerde çalıştığım için annem de oradan emekli olursun kimsenin eline bakmazsın ayaklarının üstünde durursun bize birşey olsa da diye düşünüyor bu yüzden çok katı bu konuda her ailenin klasik düşünceleri aslında tabiki de hani bu yaşa kadar okuttuk benim gibi olma falan lafları işte . bir de sevgilimin işinden dolayı yanlız kalacaksın bari işe gidersin diyor ama mümkün değil şu anda bu şekilde olması biz tüm hayallerimizi çok farklı şekilde kurduk
canım selam, tayin olma olasılığın yok mu?
nerdesın su an, hangi ile gideceksin? eger güzel bi mesleğin varsa her yerde iş bulursun iş amaç değil aractır, işin için hayallerinden vazgecme. daha az maaşla bulursun daha mesaili bi iş bulursun ama aksam evine gidersin eşinin yanında olursun.
annene su konuda katılıorum eşin gidince bilmediğin bir yerde yasamak zor. zor ama insan herseye alışıo alışırsın.
sana tavsiyem de aynı apartmanda falan oturma ben cok iyi bi aile olmasına karsın aynı semtte bile oturmaya korkuorum 2 kere gidersin 3 kere niye gelmedin derler anladın mı, gec gelirsin nerdeydin olur, ne kadar uzak o kadar iyi olursun.
Selamlar canım yorumun için teşekkürler. Benım bu konular karışık ki benim zaten işi falan düşündüğüm yok ben istanbuldayım tayin gibi bir durum söz konusu değil devlete bağlı bir şirkette çalışıyorum.O kadar karışık bir durum ki sevgilim denizde olacağı için ayrıı bir yerde oturmamızı istemiyor benim aklım kalır kesinl,kle olmaz seni tek bırakamam diyor o yuzden aynı apartmanda oturmak istiyoruz aileler çok yakınen olmaasa da tanıyo birbilerini zaten bu sayede tanıştık .. bzi hayallerimizi hep onların oturdugu apartmandaki evimiz üzerine kurduk ve gideceğim şehirde 1 saatlik yol ve de orada akrabalarımızda var hiç bilmediğim bir yer zaten değil dediğim gibi annem işin uzaklığında değil işten çıkmamı istemiyor . sevgilimde benim böyle bir işim olmasaydı zaten istanbulda bir ev tutar otururduk ikimizde işe giderdik ama mesleğim gereği olmaz diyor açıkçası benn sevdiğimi anlıyorum hak veriyorum . şimdilik ailesiyle oturma fikrine olumlu bakıyorum sevdiğimin babası da denizciydi o yuzden annesi beni çok iyi anlıyor ben çok yanlız kaldım seni yanlız bırakmam diyor ve onun ailesi herşeyi kabullenmiş durumda dediğim gibi bizim evimizi yapcağımız geleceğimiz günü bekliyorlar .. sanırım beni biraz zor zamanlar bekliyor çünkü ne zaman bu konu açılsa annem çok kesin hatta işi anneni unut o zaman demeye bıle getırdı benim ne istediğimi düsünmüyor
Selamlar canım yorumun için teşekkürler. Benım bu konular karışık ki benim zaten işi falan düşündüğüm yok ben istanbuldayım tayin gibi bir durum söz konusu değil devlete bağlı bir şirkette çalışıyorum.O kadar karışık bir durum ki sevgilim denizde olacağı için ayrıı bir yerde oturmamızı istemiyor benim aklım kalır kesinl,kle olmaz seni tek bırakamam diyor o yuzden aynı apartmanda oturmak istiyoruz aileler çok yakınen olmaasa da tanıyo birbilerini zaten bu sayede tanıştık .. bzi hayallerimizi hep onların oturdugu apartmandaki evimiz üzerine kurduk ve gideceğim şehirde 1 saatlik yol ve de orada akrabalarımızda var hiç bilmediğim bir yer zaten değil dediğim gibi annem işin uzaklığında değil işten çıkmamı istemiyor . sevgilimde benim böyle bir işim olmasaydı zaten istanbulda bir ev tutar otururduk ikimizde işe giderdik ama mesleğim gereği olmaz diyor açıkçası benn sevdiğimi anlıyorum hak veriyorum . şimdilik ailesiyle oturma fikrine olumlu bakıyorum sevdiğimin babası da denizciydi o yuzden annesi beni çok iyi anlıyor ben çok yanlız kaldım seni yanlız bırakmam diyor ve onun ailesi herşeyi kabullenmiş durumda dediğim gibi bizim evimizi yapcağımız geleceğimiz günü bekliyorlar .. sanırım beni biraz zor zamanlar bekliyor çünkü ne zaman bu konu açılsa annem çok kesin hatta işi anneni unut o zaman demeye bıle getırdı benim ne istediğimi düsünmüyor
annem işten çıkmayı kabul etmiyor sorun uzaklık değil işi bırakmanı istemiyorum yoksa olmaz diyor ve bu konuda çok kesinsevdiğimde bende ailesinin olduğu şehirde aynı apartmanda oturmayı istiyoruz işten çıkmayı istiyorum yani . çevvredekilerin de baskısı ayrı bir dert zaten yok yapamazsın yok çok zor bir işi var falan arkadaşlarımla da çok fazla görüşemiyorum içimde kalıyor paylaşamıyorum kimseyle bu konuda tecrübeli yorumlarınıza ihtiyacım var hiç eşi denizci olupta başka bir şehire gelin giden yok mu? ailelerinizi nasıl ikna ettiniz??