- 4 Şubat 2013
- 2.871
- 4.289
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #5.521
Benim erkek arkadaşımda İzmir'li veeeee kaptan :111: Ailem hangi birine itiraz edecek bilmiyorum
Ben zaten karada kalmak değil, onunla gitmek istiyorum
.
uzak degıl evet hem orda yaşayan akrabalarımızda var ama annem yıne de ıstemıyor işte işi bırakıp gıtmemı de pek ıstemıyo ama aynen en sonunda kabullenecektir el mahkumm :) aminn canım hepimize... evet bende çalışıyorum .. bende öyle dusunuyorum ama yaşıtlarımızın çeyizde bir eksiği bile olmadıgını gorunce geç mi kalmışım acaba dıyorsun :) burayı bulduguma o kadar sevındım kı valla her fırsatta gırıp bakıyorum :)
o zaman senin işin biraz daha zormuş :) onunla gitmek güzzel tabiki ama şartlar ne gösterir bilemezsin kiama inşallah istediğin gibi olur herşey :)
Tabi ki şartlar uygun olursa, çocuğumuz olmadan mümkün olduğunca beraber vakit geçirmek istiyorum
Çünkü çocuk olunca istesekte bereber gidemeyiz
Belki o zaman da o bizimle kalırKısmet...
çocuk olunca olmaz tabiinşallah herşey istediğin gibi olur canım:) sadece sabır o kadar:)
düğün,kına yerini ayarladım kasımda,o kısım bitti,çeyizler,fotoğrafçı flnıda ayarladım.bu aralar kına kıyafetidir,gelinliktir fln bakıorum...onlarda yavastan olur dıe dusundum.cnmı sıkan kısım dıger buyuklerın kalması yani ev esyalar vs.bunları onsuz yapmak ıstemedıgım ıcın bıraz cnm sıkılıor acıkcası.
bursadayım,bu arada özelden msj atamıorum...
8 senedir bu işi yapıyor ve artık sabrımın sonundayım. hep 30 a kadar çalışır sonra bırakır diyorduk bu yıl 30 oluyoruz ikimizde ve sabrımın sonuna geldim
haftada bir limanda ama bugün 8 saat limanda kaldılar ve 10 dk görüşebildik aptal geminin arızası yüzünden
yani daha yolun başındakilere sabır diliyorum ve diyorum ki biran önce karanın yolları aranmalı kaç lira olursa olsun maaş çektiğimizin karşılığını ödeyemiyor
8 senedir bu işi yapıyor ve artık sabrımın sonundayım. hep 30 a kadar çalışır sonra bırakır diyorduk bu yıl 30 oluyoruz ikimizde ve sabrımın sonuna geldim
haftada bir limanda ama bugün 8 saat limanda kaldılar ve 10 dk görüşebildik aptal geminin arızası yüzünden
yani daha yolun başındakilere sabır diliyorum ve diyorum ki biran önce karanın yolları aranmalı kaç lira olursa olsun maaş çektiğimizin karşılığını ödeyemiyor
hayır 3,5 yıldır evliyiz. ama uzun süredir birlikteyiz.
önce staj,2.lik,askerlik,1.lik derken hepsi bitti zaten 30 da biter die tahmin etmiştik yıllar önce de. ama sabrım da bitti işte durum bu...
kızlar bugun çok moralım bozuk gucum kalmadı ne olur yardım edin bişeyler söyleyin
çok özledim kocamı 78 gun oldu ılk kez bu kadar uzun görmuyorum güçlü duramıyorum kendıme .cevreme karşıda artık gucum tukenıyor gözlerim hep dolu dolu .
offf suanda o kadar çok şey var kı aklımda ama ağlamaktan yazamıyorum bile .nasıl geçicek zaman...uyusam 3 ay sonra uyansam keşke.
onsuz ne suyun,ne yemeğin,ne uyumanıni,ne televızyon izlemenin nede nefes almanın tadı yok sankı yarım kalmışım.
en son gecen sene bu kdr kötü olmuştum ve sizlere açılmıştım beni sakinleştirmiştiniz.
allahım kocalarımıza bizlere sağlık versiin onlara çalışma azmı ,hepimize SABIR versin.Sağsağlım evlerine dönsünler.
Kizlar bayadir yoktum topicte isyanlar var2ay olcak bizimde sefere cikali esim evlendik kisa sure sonra gitti ve cok zor geliyo ozellikle ona cunku calisma ortaminda huzur yok suvarileri devamli azar bagirma baska bisi bilmiyomus morali cok bozuk olur olmadik her seyde sucluyomus ve tempolari cok yogun gunde 1-2saaf uyuyabilirse uyuyo devamli kisa mesafe gidiyorlar devamli teftis bu nasil bi sinavdir anlamadim ben bu kdr yogunluk yorgunluk ustune devamli azar baski bagirma napcani sasirdi benimkide
kızlar bugun çok moralım bozuk gucum kalmadı ne olur yardım edin bişeyler söyleyin
çok özledim kocamı 78 gun oldu ılk kez bu kadar uzun görmuyorum güçlü duramıyorum kendıme .cevreme karşıda artık gucum tukenıyor gözlerim hep dolu dolu .
offf suanda o kadar çok şey var kı aklımda ama ağlamaktan yazamıyorum bile .nasıl geçicek zaman...uyusam 3 ay sonra uyansam keşke.
onsuz ne suyun,ne yemeğin,ne uyumanıni,ne televızyon izlemenin nede nefes almanın tadı yok sankı yarım kalmışım.
en son gecen sene bu kdr kötü olmuştum ve sizlere açılmıştım beni sakinleştirmiştiniz.
allahım kocalarımıza bizlere sağlık versiin onlara çalışma azmı ,hepimize SABIR versin.Sağsağlım evlerine dönsünler.