• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

merhaba
bende bir uzak yol kaptan sevgilisiyim. ve kısmetse temmuzda döndüğünde ciddi adımlar atma planındayız.
eylül gibi nişan vs. ama her kaptan sevgilisinde olduğu gibi çok soru işaretim var. şimdi onu bir ömür beklermişim gibi geliyor, sesini duyduğum an bile neredeyse dünyanın en mutlu insanı oluyorum ki kavuşmak bambaşka.
yorumlarda sabrınız varsa ve seviyorsanız katlanılıyor deniliyor.
herşeyden önce sevdiğimi daha da önemlisi onun beni çok sevdiğini biliyorum ve denizden sonra 2. sevgilisi olduğumubiliyorum. aklımda asla şüphe etmediğim tek şey ise beni oralarda aldatabileceği düşüncesi. yapmayacağına eminim çünkü benim bir güzel sözüm bile onu ayakta tutmaya yetebiliyor.
paylaşmaya ve dertleşmeye çok ihtiyacım olduğundan bu topiği tesadüfen buldum ve mutlu oldum.
beni de aranıza kabul ederseniz çook sevinirim =)
cnm bende bu topiği bulduğumda çok sevindim gerçekten.hergün roman okur gibi baştan sona okuyorum.bazen aynı ben gibi dediğim kişilerin yazılarını okuyorum.sonra ilerleyen konularda mutsuz bitenlerde oluyor mutlu bitenlerde bazen kafam karışıyor bazen o olmalı diyorum.yani kısaca aynı durumu paylaşıyoruz.ama burda tecrübeli olanlar gerçekten yardımcı oluyorlar çok sağolsunlar :)) iki satır sözleri bile çok şeye bedel oluyor bazen.

selam gadiyye, sonucta 2-3 ay sonra gitcek unutsan da yenisi yolda işte ama bugünü yasayıp geleceği de geçmişi de düşünmeyince hayat her alanda daha güzel:23:
diddy senin eski yazılarını okuyorum şu an hergün burada eskiden yeniye doğru okuyorumda :))) senin durumunla benim durumum neredeyse benzer:)) heyecanla okuyorum.okuduğum yerde ailene bile açıklamamışsın heyecanla okuyorum :)) sen sonunu biliyorsun ama :) sanada cok sormak istediğim şey var burada aleni yazamıyorum :((yüz msj hakkımı doldurmam tek çarem :)) azmetmem lazım :P

hee bu arada kaptan sevgilisi olarak basladıgım foruma, seneye kaptan karısı olarak devam edicem heralde :1:
evlenme teklifi aldım sonundaaaaa :nazar::66::66::66::66:

aa buraya yazmışsın tüh sonunu öğrendim ciddi roman gibi takip ediyorum inş çok güzel devam eder ilişkiniz :)) çünkü moral oluyor benim içinde ben daha en başındayım :))

Selammmm:)))

Nasılsınız arkadaşlarım???

Ben herzamanki gibi okul iş peşinde:))

Aşkımla hiç görüşemiyoruz ya bir kere mail attı bir kerede aradı... Süveyşten geçiyorlardı bugün bi ödemeli attı anladım ki mısırdalar süveyten geçmişler... Çok uzun zaman oldu sesini duymayalı.. Haliyle çok özledim bende:43: bir buçuk ayı devirdik bakalım kaldı iki buçuk ay... Allahım sabır versin hepimize...

Bu arada 2 hafta sonra mezunum :))

hayırlı olsun cnm darısı iş hayatına inş.eşinede tez zamanda kavuşursun inş :)

nerdeyse bir sayfayı ben doldurmuşum utandım kendimden :))) ayrıca sayfa sayısı artıyor moralim bozluyor ben daha 430. sayfadayım :))sayemde bir sayfa daha arttı :)

arkdşlar eşleri denzci olanlar demşsinz ama ben de denzciyim :)) denizclk okulndan mezun oldum bütün arkdşlrm gemide ama ben evlendğm içn çıkamıorum.yat kaptanlğı ehliyetm var.bde bşy itiraf edeym denzciyim ama deniz beni tutuyor :))))

Selammmm:)))

Nasılsınız arkadaşlarım???

Ben herzamanki gibi okul iş peşinde:))

Aşkımla hiç görüşemiyoruz ya bir kere mail attı bir kerede aradı... Süveyşten geçiyorlardı bugün bi ödemeli attı anladım ki mısırdalar süveyten geçmişler... Çok uzun zaman oldu sesini duymayalı.. Haliyle çok özledim bende:43: bir buçuk ayı devirdik bakalım kaldı iki buçuk ay... Allahım sabır versin hepimize...

Bu arada 2 hafta sonra mezunum :))

canım selam, gözün aydın , mezun ol da bişeyler baslıo yavas yavas degişmeye o zaman.
yaa siz niye konusmuosunuz ki, ödemeli atmak noluo neden aramıo??

diddy senin eski yazılarını okuyorum şu an hergün burada eskiden yeniye doğru okuyorumda :))) senin durumunla benim durumum neredeyse benzer:)) heyecanla okuyorum.okuduğum yerde ailene bile açıklamamışsın heyecanla okuyorum :)) sen sonunu biliyorsun ama :) sanada cok sormak istediğim şey var burada aleni yazamıyorum :((yüz msj hakkımı doldurmam tek çarem :)) azmetmem lazım :P

diddiy5@gmail bana burdan yazabilirsin canım.
sorma bu sanah bi uyandım gözümün önunden 8 ay gecti sinirlerim bozuldu, yaz gecti kış, sonbahar.. 3 mevsim cok zor gecmiş..
sonu diye bişey yok işte su an mutsuzsundur yarın mutlu, hayat hep böyle bi sekilde huzurlu gecirdiğin gunler yanına kar kalıo canım:nazar:

merhaba diddiy
haklısın aslında büyük konuşmamak gerekir. bir hayat yaşıyoruz ve yarın ne olacağının garantisi yok. belki öyle inanmak istediğimden okadar net konuşuyorum :)
konuşmalarımızda hep aynı şekilde söylüyor o da. sonuçta katlanılan herşey bizim için. bu onun işi ve ben onu işiyle sevdim hiç de isyan etmiyorum.
zaten burda olsa bile hep, ben yoğun çalışıyorum. böylelikle işlerimize adapte olabiliyoruz. ama evlendikten sonra ne olur bilemiyorum çok çok çok özlüyorum :) bu seferlik 6 aylık gidişi en uzunu. buna katlanırsak herşeyin üstesinden gelirmişiz gibi geliyor ki 2 ayımız kaldı işte :)
biz yaklaşık 2 senedir beraberiz. sizin ne kadar oldu?
desteğine çok teşekkür ederiim

bizim de yaklaşık 2 sene işte canım.
amaannn sevgi hasretten gelir bosver yaa, gelince hem maddi hem manevi hayatını da yasarsın bi güzel:23:
cok evli arkadasım var valla her gün göre göre adamın yüzünü kanka olmuşlar neredeyse, böylesi daha heyecanlı özle bosver :10:

Son düzenleme:
slm kızlar ben kuzumu uyuttum ve bakayım dedim sizlere inşallah iyisiniz
ben taşınmaya karar vermiştim ama bu kadar çabuk olacağını hiç düşünmemiştim demekki hayırlısı böyleymiş
kiracıya hiç bişey demedik ne zaman çıkarsa allah büyüktür dedik içlerine doğdu belkide
tanıdıklarının boş evi varmış oraya taşınmaya karar vermişler
bende sevinsemmi üzülsemmi pek bilemedim 8 yıldır burdaki evimdeyim işte böyle
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza merak ettiklerinizi neden özelden yazmak istediğinizi pek anlayamıyorum topiğe yazarsanız mesela benim bilmediğimi başka arkadaşımız bilir ve sorularınıza daha net cevaplar alırsınız yani ben öyle düşünüyorum neyse inşallah doldurun şu 100 msj olayınıda sorun soracaklarınızı :9::9:

ablacım yeni evin hayırlı olsun inşş daha çok mutlu olursun:54::54::nazar:

canım selam, gözün aydın , mezun ol da bişeyler baslıo yavas yavas degişmeye o zaman.
yaa siz niye konusmuosunuz ki, ödemeli atmak noluo neden aramıo??

uydu telefonu çok pahalı malum... Bizimde evliliğe hazırlanan çiftler olaraktan para biriktirmemiz lazım... Uzak yol çalıştığı içinde hiç telefon çekmiyor.. Geçen de sanırım ya kontorü yoktu ya da vakti yoktu ya da tel tam iyi çekmiyordu anlayamadım ödemeli attı telesekreter kadın size mısırdan ödemeli arama var diyince anladım... Birde kendi aramızda koyduğumuz şifreler var...Ben ona tel çektiği sürece hep mesaj atarım oda çağrı ile karşılık verir. 1 çağrı evet, 2 çağrı hayır, 4 çağrı limandan kalkıyoruz 5 çağrı tel çekmeyecek... demek:)

Konuya yeni gelen hanımlara öncelikle hoşgeldiniz diyorum, umarım çok mutlu olursunuz bu yolda, lafım kesinlikle meslek grubuna değil, kişiye göre değişiyor durumlar ve herşeyi göze almama rağmen ne yazıkki sevdiğim adam beni çok üzdü. Ama buradan da çok çok iyi insanlar tanıdım onun sayesinde. O yüzden buraya geldiğiniz için çok şanslısınız.

Didem ve Deniz ablacım hayırlısı olsun sizlere de nice güzel haberlerinizi daha bekliyorum.

özelden yazmak isteyen arkadaş bazı özel mevzular olduğunu söylemişti...belki buraya yazmak istememiştir...ben aklıma takılanları soruyorum zaten..:)) taşınma işi biraz zordur...bi de bıcırık var sizin..kolaylıklar dilerim şimdiden...:)

taşınmak evet çok zor ben burdaki eşyaları götürmeyeceğim hepsi yeni baştan alınacak çok zevkli ama bir okadarda zor çünkü yanlızım mutfak banyo yaptırılacak hayırlısı inşallah
hiç durmadan her topiğe bişeyler yazın anketler var onları doldurun yorum yapın daha çabuk ilerlersiniz :9:

uydu telefonu çok pahalı malum... Bizimde evliliğe hazırlanan çiftler olaraktan para biriktirmemiz lazım... Uzak yol çalıştığı içinde hiç telefon çekmiyor.. Geçen de sanırım ya kontorü yoktu ya da vakti yoktu ya da tel tam iyi çekmiyordu anlayamadım ödemeli attı telesekreter kadın size mısırdan ödemeli arama var diyince anladım... Birde kendi aramızda koyduğumuz şifreler var...Ben ona tel çektiği sürece hep mesaj atarım oda çağrı ile karşılık verir. 1 çağrı evet, 2 çağrı hayır, 4 çağrı limandan kalkıyoruz 5 çağrı tel çekmeyecek... demek:)

süpersiniz biz hiç bu şekilde anlaşmadık ama genelde yakın sefer çalıştığı için tlf çekiyordu en uzun 1 hafta konuşmamışızdır şimdiye kadar
evlenmek zor iş çok çalışmanız lazım hayırlısıyla biriktirin paraları yapın evinizi harika mobilyalar var bayıldım hepsi ayrı ayrı güzel bende yeni evleniyor gibiyim artık yeni baştan ev düzülecek hayırlısı inşallah

ablacım yeni evin hayırlı olsun inşş daha çok mutlu olursun:54::54::nazar:

çok teşekkür ederim canım benim artık aldıklarımızıda paylaşırız topikte inşallah

Denizci eşi, denizci sevgilisi, denizci babası vsss olan herkese Allah kolaylıklar versin.. Benim eşimde denizci 3 aydır seferde 3 mayısta evliliğimizin üçüncü yılını bitirdik.. Henüz çocuğumuz yok. Bu duruma hiç alışılmıyor sürekli bir boşluk hissi keyifsizlik ve karamsarlık benimle.. Çok zor bazen hiçç birşey avutmuyor ama sabrediyoruz işte mecburen.. :14::14::43:
Allah bütün hasret çekenleri sağ salim hasretine kavuştursun arkadaşlar

Denizci eşi, denizci sevgilisi, denizci babası vsss olan herkese Allah kolaylıklar versin.. Benim eşimde denizci 3 aydır seferde 3 mayısta evliliğimizin üçüncü yılını bitirdik.. Henüz çocuğumuz yok. Bu duruma hiç alışılmıyor sürekli bir boşluk hissi keyifsizlik ve karamsarlık benimle.. Çok zor bazen hiçç birşey avutmuyor ama sabrediyoruz işte mecburen.. :14::14::43:
Allah bütün hasret çekenleri sağ salim hasretine kavuştursun arkadaşlar

hoşgeldin arkadaşım
karamsarlık yok diyemeyeceğim zaman zaman hepimiz sıkıntılanıyoruz hayat işte ama eşinin mesleğiyle gurur duymalısın
kendinlede gurur duyarsın böylece bizim yerimizde olmak isteyen onca insan var aşk her dem taze
her akşam bir arada olan ama birbirini yiyen çok tanıdığım var
tabiki işimiz çok zor bunu başarabilen çok az insan var biz onlardanız
evimizin hem erkeği hem kadını çocuklarımızın hem annesi hem babasıyız
burda senin hissettiklerini hisseden senin sıkıntılarını birebir yaşayan bizler varız anlat derdini rahatla
zaman herşeyin ilacı biz 8 yılı devirmek üzereyiz 13 aylık prensesimiz var hala ilk günkü gibi aşığız seviyoruz birbirimizi
heyecanımız hiç bitmedi biteceğinide sanmıyorum allahda bitirmesin zaten ben 7 yıl boyunca o boşluk hissini yaşadım ama kızımdan sonra hayat yeniden başladı ilk 2 aylıkken bırakıp gittiğinde dünyam başıma yıkılmıştı ama son gittiğinde kızımın doğum gününe 6 dün vardı nasıl üzüldüm kendim için değil eşim için oda kızının yanında olmak isterdi ama olamadı hayat her zaman herkes için çok zor önemli olan bu zorluklardan sıyrılıp mutlu ve huzurlu şekilde yaşamasını becerebilmek :9::9:

arkdşlar eşleri denzci olanlar demşsinz ama ben de denzciyim :)) denizclk okulndan mezun oldum bütün arkdşlrm gemide ama ben evlendğm içn çıkamıorum.yat kaptanlğı ehliyetm var.bde bşy itiraf edeym denzciyim ama deniz beni tutuyor :))))

bayağı ilginçmiş :))denizin tutması. denizcilkle ilgili hatıralarınız var mı paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Back