• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

diddiy5@gmail bana burdan yazabilirsin canım.
sorma bu sanah bi uyandım gözümün önunden 8 ay gecti sinirlerim bozuldu, yaz gecti kış, sonbahar.. 3 mevsim cok zor gecmiş..
sonu diye bişey yok işte su an mutsuzsundur yarın mutlu, hayat hep böyle bi sekilde huzurlu gecirdiğin gunler yanına kar kalıo canım:nazar:

diddy çok ama çok teşekkür ederim hemen mail atıyorum sana:)) inş sorularımdan boğulmazsın :)))
bu işin bir ortası yok yani :((( ya mutlu ya mutsuz :( gerçi hayatta böyle :S

uydu telefonu çok pahalı malum... Bizimde evliliğe hazırlanan çiftler olaraktan para biriktirmemiz lazım... Uzak yol çalıştığı içinde hiç telefon çekmiyor.. Geçen de sanırım ya kontorü yoktu ya da vakti yoktu ya da tel tam iyi çekmiyordu anlayamadım ödemeli attı telesekreter kadın size mısırdan ödemeli arama var diyince anladım... Birde kendi aramızda koyduğumuz şifreler var...Ben ona tel çektiği sürece hep mesaj atarım oda çağrı ile karşılık verir. 1 çağrı evet, 2 çağrı hayır, 4 çağrı limandan kalkıyoruz 5 çağrı tel çekmeyecek... demek:)

süpermiş :DDDD bu yöntemi herkes kullanırmış yeni bir telefon dili türermiş :)))

inş cnm .sen ne düşünüyyorsun memurluk olarak.tercih zamanı belki yardımım dokunabilir.en zor dönem çünkü o zmn :S

öğretmen adayıyım bakalım inş olur.... Burada kısa seferlere eşleriyle birlikte katılan ablalar vardı en azından atanırsam bende 1 ay katılıp tekrar inebilirim die düşünüyorum. tabi bunun için çok erken ama insan şimdiden planlıyor işte:)) İnşş bir sınava girip çıkayıp yazarım görüşürüz bir şekilde, fikirlerinizi alırım. ben istanbula atanmayı çok istiyorum ama tabi öğretmen olarak atanmak çok zor git gidede zorlaşıyor Allah sonumu hayretsin.. Hani nereside olsa giderim...

süpersiniz biz hiç bu şekilde anlaşmadık ama genelde yakın sefer çalıştığı için tlf çekiyordu en uzun 1 hafta konuşmamışızdır şimdiye kadar
evlenmek zor iş çok çalışmanız lazım hayırlısıyla biriktirin paraları yapın evinizi harika mobilyalar var bayıldım hepsi ayrı ayrı güzel bende yeni evleniyor gibiyim artık yeni baştan ev düzülecek hayırlısı inşallah

çok teşekkür ederim canım benim artık aldıklarımızıda paylaşırız topikte inşallah

geçen sene bizim telde çekiyordu ablacım da bu sefer hiç çekmiyor uzak olduğu için bakalım hayırlısı...

evet ya ev döşemek çok eğlenceli zevk verici ama çok zor gerçekten.... Bakalım o güne gelelim fikirlerinizi alırım ablacım çok güzel olur hemde:) sende ne güzel yeni evinde yeni eşyalarınla daha da mutlu olursun inşşş.... Enişte gelince çok şaşıracak :1:

süpermiş :DDDD bu yöntemi herkes kullanırmış yeni bir telefon dili türermiş :)))

Bu yöntemle anlaşan çok kişi vardı topikte ama sanırım ayrıldılar topikten :((

Şaka falan gerçekten baya iyi anlaşıyoruz biz bu çağrı olayıyla :D:D:D Yeterki tel çeksin :D:D:D Ama telin çektiği zamanlar çok nadir malesef:((

kızlar selam,
sevgilimle dün konusma yaptık, ailesinin oturdugu evden ev sahipleri cıkartmak istemiş, benimki de tüm birikmiş paramızı vermiş ev almışlar,
yani 2 senedir biriktirdiğimiz paralar gitti ailesine alınan eve. para için, geleceğimiz için gidiyorum derdi hep, şimdi kendimi kandırılmış gibi hissettim resmen:(
sonucta ben de birsey diyemedim bi tarafta ailesi, ama bu hep böyle mi olcak dedim bi de 5 kardesler hepsi bekar, calışıolar ama benımkı en büyükleri,
yarın öbür gün , evlenınce bu gibi durumlar yuzunden tekrar tekrar gitceksin, karaya gecmen için senın 10 sene var gelcez 40 yasına bişey yasayamadan gecmiş olcak yıllar dedim.:43:
bilmıorum fevri mi davranıorum ya da cok mu ayrıntılı düşünüorum. Sizce?

Son düzenleme:
Arkadaşlar, İzmir'de ikamet eden denizci eşleri ile tanışmak, sohbet etmek isterim. Birbirini anlayabilen insanlarla konuşmak hoş olur. "gadiyye" zor ortamdır denizci evinin bekçisi olmak! Hem kadını hem kocası olursun uzun süre.. Ben, yanlızlığı seviyorsan, cesursan, iki aileyide idare ederim diyorsan bu çocukla hayatını birleştir derim. Yarın bir de evladınız olursa. hem anne hem baba olacaksın. öpüyorum yanaklarından.

kızlar selam,
sevgilimle dün konusma yaptık, ailesinin oturdugu evden ev sahipleri cıkartmak istemiş, benimki de tüm birikmiş paramızı vermiş ev almışlar,
yani 2 senedir biriktirdiğimiz paralar gitti ailesine alınan eve. para için, geleceğimiz için gidiyorum derdi hep, şimdi kendimi kandırılmış gibi hissettim resmen:(
sonucta ben de birsey diyemedim bi tarafta ailesi, ama bu hep böyle mi olcak dedim bi de 5 kardesler hepsi bekar, calışıolar ama benımkı en büyükleri,
yarın öbür gün , evlenınce bu gibi durumlar yuzunden tekrar tekrar gitceksin, karaya gecmen için senın 10 sene var gelcez 40 yasına bişey yasayamadan gecmiş olcak yıllar dedim.:43:

şimdi ne desem bilemedim ama ne diyim bende istemezdim böyle bişi yapmasını:19:

öğretmen adayıyım bakalım inş olur.... Burada kısa seferlere eşleriyle birlikte katılan ablalar vardı en azından atanırsam bende 1 ay katılıp tekrar inebilirim die düşünüyorum. tabi bunun için çok erken ama insan şimdiden planlıyor işte:)) İnşş bir sınava girip çıkayıp yazarım görüşürüz bir şekilde, fikirlerinizi alırım. ben istanbula atanmayı çok istiyorum ama tabi öğretmen olarak atanmak çok zor git gidede zorlaşıyor Allah sonumu hayretsin.. Hani nereside olsa giderim...

amin cnm.neresi olsada giderim deme cnm benim öğretmen arkadaşlarım istifa etmek zorunda kaldılar.inş hakkında hayırlı olan bir yere gidersin allah yardımcın olsun.tercih zamanı bildiğim kadarı ile yardım ederim :))

kızlar selam,
bencede haklısın cnm.ama baktığımızda aileside zor durumda kalmış.ama senin yerinde olsam aynı tepkiyi verirdim :S

simge ablaya mutluluklar diliyorum... düğününe katılabilmeyi isterdim ama nasip değilmiş allah daha güzel günlerde bir araya getirir inş hepimizi:))

Back