Selam, evet oyleydi ama 5 gune kadar konustuk, mesajlastik yine bana ucu acik cumleler kurarak beni sevdigini ve beklememi soyledi. Bende dayanamadim ve tel de konusmak istedim aradim onu tam yarim saat konustuk tel de. Amac bana acilmasi. Yumusakca yaklastim ve gelince sinavin var degil mi senin dedim evt dedi. Peki geldikten sonrrasi icin baska planlarin var mi dedim, o da su anda benim icin en onemli sey sinavim su an dedi. Peki bizimle ilgili ciddi bir dusuncen var mi diye sordum yarim agizla evet var dedi. Sen evlenmeyi istiyomusun diye sordum dayanamadim artik, hazir hissetmeyebiliesin kendini dedim. Bilmiyorum cevabini verdi. Sonrasinda ben sinirlendim ve ben ne istedigini vilmeyen biri olmak istemiyorjm dedim. Ben senle hep ciddiydim biliosun ama hic garanti vermedim sana, bakariz mutluysak gideriz evlenirizde dedi. Evet sen bana evlenme teklİf ettin esya baktik, beni bekle dedin ve simdi garanti vermiyosun dedim. Bu sekilde olmayacagini soyledim ve kapattim teli. Sonra bana msj atti beni cok sevdigini bu iliskiye yazik etmememi ve kalbindan atmayacaginu yazdi. Bende unutmasini benim guvenebilecegim ve sozunun eri olan birini istedigimi yazdim cvp gelmedi. Su anda okyanusta kendisi ay sonunda ist a gelecek ve 5 gun kslacakmis. Ne olacak, cikabilecek mi, aricak mi, arayip ne dicek hicbisey bilmiyorum ama onu seviyorum ve cok uzuluyorum. Psikolojim alt ust oldu. Tabii ki her bayan gibi ciddiyete binmesini istiyorum. Gonul eglencesi olmak istemiyorjm. Bi de ailesinin istememesi gibi bi durum vardi tabii. Kafam cok karisik
ne yapmaliyim yardimci olun bana. Artik sagliklida dusunemiyorjm