- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #4.461
ay kızlarrrrrrrrrrr hanişekeriniz düşer ve canınız şeker isterken gözünüz vitrindeki elma şekerine baklavalara takılır ya ama yememeniz gereklidir şu anda cnm kocacımı istedi vücuttaki koca rezervlerin bitmiş çok özledim valla ya olsaydıda yanaklarını bi sıkıştırsaydım..
Perdelerıde secınce evle ılgılı bır tek yerlestırme kalıo demı allah yardımcın olsun bır an once otur evınde kocısınle...
ıkı gönül 1oldukdan snr samanlık seyran olurmuş objelerın hıc onemı yok önemlı olan 2nızın mutlulugu
sen izmire ne zman geliceksin cnm..evini merak etmiyomusun kızzevt cnm aynen öyle..inşallah tatlım inşallah..
benmii hangi evi senin evimiii..ay şey pardon sölemesi ayıp sevgilimle konuşdumda leylayım leylaaaa.....
benle yaşayan adam yaşlanmaz demi kıymetimibilsin huhhhburcu ablacım çok seviyorum sizi yaaAllah hep böyle duygular nasip etsin sizlere.. hepimize.
amannn sımgecım zaten tırsıorum bız yokken hırsız fln gırermı dıe yıne aklıma geldı ya evde yalnızcok sıkılıorum ben ondan pek gıdesım yok ama bakarsın 2gun snr ızmırden yazıorum sıze dıe bı msj atıverırım hem evımı ozledım hemde kocacımın gemısı ızmıre gelebılır ....ole olursa sık sık evemıze gelebılır kocacım yuppiiii....
Ablalarım canım arkadaşlarım nasılsınız???
Bana yazmışsınız hepinize çok teşekkür ederim:))ah bide ben zamanında cevap yazabilsem keşke (( Bu dönem bitermi diye düşünüyorum çok yoğunum şu aralar (( / temmuz dan sonra aranıza inş kesin dönüş yapıcam günü güne yazıcam hep:)))
sizi çok seviyorum iyiki varsınız iyiki:))
ne demek tatlım biz ne günler işin varız.. burda ki herkesin kaderleri hemen hemen ortak..biz birbirimizi anlamıycaz da kim anlıycak..her gecenin bir sabahı var..her şerde de bir hayır...bunu unutma
Yok ben goslerine bakmak deilde yanaklarini minciklamak istiorumkorkma cnm bişey olmaz heralde ama çokta boşlama tabi..orda samimi ol iyi komşular edin ki..gözkulak olsunlar..herhangibir durumda sana haber verebilsinler..sen yine de içini ferah tut..
cnmcım inşallah eşin sık sık gelir ve doya doya özlem giderirsiniz..ah ah öyle iyi anlıyorum ki seni..bende gün sayıyorum eşimin gözlerine tekrar bakabilmek için..
Allahım o aydınlık günleri göstersin rabbim inşşş ablacım çok teşşekkür ederim
Yok ben goslerine bakmak deilde yanaklarini minciklamak istiorum
Sekerim ewi kontrol ediolar komsularimda ii kayinvaldem saolsun o ilgili ..zaten ewdede hirsizin isine yariycak bisey yok ..sen temelli yerles geliim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?