Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

öle bialışcaksınkı sankı 40yıldır o ewde oturuomus gıbı bır yere gıttıgınde mutlulukla donceksın evıne...

hmm inş öyle olur tatlım .zaten bizimkiler pek yakın çağırırım sıkılınca senlede 5 çaylarımız olur bizimkileride tanırsın çok iyilerdir anneme bayılırsın.. tabi artık kendi evim olucak çok güzel bi duygu olucağını düşünüyorum bende hele eşimle kaldığımızda düşünemiyorum mutluluğumu..allah utandırmasın

OOO burcu ablacım burdasınız, nasılsınız, nasıl geçiyor günler, benim bu ara biraz yoğundu, aile ziyareti, iş görüşmeleri, okul, öğrenciler derken kendime buraya girmek için vakit ayıramadım.. Nabzı yoklayayım dedim

Simge ablacım herkese nasip olsun o duygular inşşşşş.

Son düzenleme:

inşallah ececim seninde güzel mutlu haberlerini alalım burdan innnşaaalllaahhhhhhh:123:

helloooooooooooo özlediniz mi beni
işlerim vardı giremedim, sevgilimin 10-15 günü kaldı ama konusamıoruz telefonda, ya konusurken yanımda gibiymiş vallahi beterin beteri var
simgecim ev hayırlı olsun ben de gelicemm

saol cnm buyur gel tabi ne demek çok sevinirim..
evt cnm gözlerimiz seni aradı yoktun neyse ki iyisin ama sanırım moralin bozuk..telefonunun çekmemesi üzüyor dimi..bi de alışınca konuşmaya yokluğu daha çok hissediliyor..kendi kendini telkin ediceksin cnm nasıl olsa 15 gün sonra yanında olucak..işine ver kendini alışverişe falan çık çok bunaldığında..iyi gelir..

didemmmm sendemi izmirdeydinn??? üzülme cnm 15guncuk emınım 15gun gecmek bılmıodur ama lokal deıl genel dusun onca aydan snr 15guncukkk bız zavallı kocacımla 1ay kaldı dıe konusup sevındırık oluoruz:)))15 gun nedır:))
gununuz nasıl gectı kızlarrrrr ben malum kursa gıttım teyzelerde bombalar 10 numara ....oretmenı bıle cıldırttılar olmayan ıngılızcelerıyle dedıkodu yapmaya calısıolar:))
havagusel yrnda kurs +güzellik salonu randevum+akşam yemegi randevum var resmen kocasızlıgımı unutmak ıcın vurdum kendımı yollara...o kdr cok sey planladımkı onları yapana kdr kocam gelır gıderr bır dahakı yoklugunda degerlendırırım bu durumu:)))işden ayrılınca cok sıkılırım dıe dusunuodum tam tersı oldu....bıde evde oturan ev hanımlarınada maas baglasalar cok ııolcak malum dugun ev esyası fln derken bızım kesenın delıgı aldı basını gıdıo :26::26::26::26::26:esınsımde calıstırtmıo allah sonumuzu hayretretsın bakalım:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
acaba sefere cıkmadıgı zamanlardada maas veren şirket varmı bılıosanız solermısınız bana

burcucum doğru söylüyosun valla evdeki hesap çarşıya uymuyo..hallolur diyosun ama kolay olmuyo..ama tatlı telaşlar cnmya ben son zamana doğru zevk almaya başladım

ya gecmio günler evet konusamamanın verdiği sıkıntı var tabii, gelince napcaz, belirsizlik var o canımı sıkıo,
zaten bütün gün calışıorum evlerimiz cok uzak, 8 ay bekle sonra bütün gün calış eve git.. hiçbişey istediğim gibi olmuo bu sefer
zaten aylardır beraber bi hayatımız yok, gelince de olmuo gibi gelıo

yok istanbuldayım da ben sık sık gidiorum izmire tatlım..

onunda ayrıbi gusellıgı var dıdemcım ınan bana kendını sıkmaya degecek seyler deıl bunlar...

ayy konustuk demez mi belki istanbulda hemen inemem ukraynaya da git öyle bırak derler diyeee
yani 15 gun olcak 1 ay. ben de giderim valla peşinden bıktım be
acaba kesin gitcek de ben dırdır ederim diye mi söyleyemio, öyle bi kural var mı kaptan aldıgı yükü indirip mi gemiden inmeli??

Didemcim sen ayni bnm ilk hallerime benziosun bnmde aklima geliodu bole seyler ama neyi savundum biliomusun anlimin yazisiysa bu is olur ...ama sewgilinin dedigi gibide oluo..
Bence birbirini sewen2insansiniz bu sewgi herkesee nasip olmuo bence anin tadini cikar takma kafana bole seyler
Enisten tr olmasina ragmen bni aramadi hicte kafama takmam baskasi olsa kriz gecirir hicccccc uzulemem o dussunsun o endiselensin ben yasaadigim askin zewkini yasiorum

Burcu ablacım lafınıza salça olucam ama keşke şu alın yazımızı kendimiz yazabilseydik yada bir iki kelam bir şeyler ekleyebilseydik. Ben umudumu kesmek üzereyim artık. Bir yandan olmayacağını biliyorum ama kalbime söz geçiremiyorum, bir yandan da böyle kafam rahat diyorum. Ama hala yarım kalan bir şeyler var ya, onları iyi yada kötü sonlandırmak gerekli. Onun dışında herkese selamlar, iyi akşamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…