- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #4.481
öle bialışcaksınkı sankı 40yıldır o ewde oturuomus gıbı bır yere gıttıgınde mutlulukla donceksın evıne...
OOO burcu ablacım burdasınız, nasılsınız, nasıl geçiyor günler, benim bu ara biraz yoğundu, aile ziyareti, iş görüşmeleri, okul, öğrenciler derken kendime buraya girmek için vakit ayıramadım.. Nabzı yoklayayım dedim
Simge ablacım herkese nasip olsun o duygular inşşşşş.
helloooooooooooo özlediniz mi beni
işlerim vardı giremedim, sevgilimin 10-15 günü kaldı ama konusamıoruz telefonda, ya konusurken yanımda gibiymiş vallahi beterin beteri var
simgecim ev hayırlı olsun ben de gelicemm
kimse yok mu yaa kızlarrrr moralim bozuk cokkk
kimse yok mu yaa kızlarrrr moralim bozuk cokkk
demi demiiii ewine yerleşip eşinde yanına gelince sen o zmn zevki görr:)))burcucum doğru söylüyosun valla evdeki hesap çarşıya uymuyo..hallolur diyosun ama kolay olmuyo..ama tatlı telaşlar cnmya ben son zamana doğru zevk almaya başladım
demi demiiii ewine yerleşip eşinde yanına gelince sen o zmn zevki görr:)))
Hayırdır ya didem ablacım, sevdiceğinizden dolayı mı, eğer öyleyse sayılı gün çabuk geçer nasıl olsa gelince tüm bu üzüntülerinizi, özleminizi fazlasıyla karşılayacak.. Değilse de belki çözülebilecek birşeydir gene paylaşırsanız..
didemmmm sendemi izmirdeydinn??? üzülme cnm 15guncuk emınım 15gun gecmek bılmıodur ama lokal deıl genel dusun onca aydan snr 15guncukkk bız zavallı kocacımla 1ay kaldı dıe konusup sevındırık oluoruz:)))15 gun nedır:))
gununuz nasıl gectı kızlarrrrr ben malum kursa gıttım teyzelerde bombalar 10 numara ....oretmenı bıle cıldırttılarolmayan ıngılızcelerıyle dedıkodu yapmaya calısıolar:))
havagusel yrnda kurs +güzellik salonu randevum+akşam yemegi randevum var resmen kocasızlıgımı unutmak ıcın vurdum kendımı yollara...o kdr cok sey planladımkı onları yapana kdr kocam gelır gıderr bır dahakı yoklugunda degerlendırırım bu durumu:)))işden ayrılınca cok sıkılırım dıe dusunuodum tam tersı oldu....bıde evde oturan ev hanımlarınada maas baglasalar cok ııolcak malum dugun ev esyası fln derken bızım kesenın delıgı aldı basını gıdıo :26::26::26::26::26:esınsımde calıstırtmıo allah sonumuzu hayretretsın bakalım:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
acaba sefere cıkmadıgı zamanlardada maas veren şirket varmı bılıosanız solermısınız bana
onunda ayrıbi gusellıgı var dıdemcım ınan bana kendını sıkmaya degecek seyler deıl bunlar...ya gecmio günler evet konusamamanın verdiği sıkıntı var tabii, gelince napcaz, belirsizlik var o canımı sıkıo,
zaten bütün gün calışıorum evlerimiz cok uzak, 8 ay bekle sonra bütün gün calış eve git.. hiçbişey istediğim gibi olmuo bu sefer
zaten aylardır beraber bi hayatımız yok, gelince de olmuo gibi gelıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?